Te zihem me babin.........tejet shume kam qejf pse e meriton goxha ca gjera t'ia them troē........por me te lexuar thenien plot ar thene nga Azem Shkreli se "Fjala lendon me shume se plumbi", me mire ta le fare.....
Te zihem me babin.........tejet shume kam qejf pse e meriton goxha ca gjera t'ia them troē........por me te lexuar thenien plot ar thene nga Azem Shkreli se "Fjala lendon me shume se plumbi", me mire ta le fare.....
Frike e madhe edhe nga keto ndodhite e fundit neper kufijte e vendeve fqinje...Zot na ruaj!
u mesuam tani me friken ,jetoj ne nje vend ku situata ekonomike qe ne na intereson ,ndryshon cdo 5 minuta , frika eshte te falimentimi i bisneseve me te cilat na lidh puna dhe bankave qe kryejme veprime financiare cdo dit ,te tjerat shkojn e vijne
pranvera bica (28-09-2015)
Frike edhe nga dimri qe dalngadale po vjen dhe duhen shume dru!
frike...nga zoti dhe gjithashtu kam frik nga njerezit jan bere vertet te frikshem![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
pranvera bica (28-09-2015)
frike vetem nga zoti dhe cike fenomeneve natyrore te forta
Frik skam zotin sepse si besoj por frike kam smundjen e terbimit. Inkubacjon te gjate dhe nje eksponim te virusit qe, ne disa raste, mund te ndodhi pa e kuptuar. Per shembull ti mund te zgjohesh ne mengjes me nje lakuriq nate ne dhome. Cfare do besh, e ignoron kete situate? Por nese ti e kontrollon trupin per kafshime dhe nuk gjen gjurme te nje kafshimi, perseri do e ignoroni situaten? Per te dyja pyetjet pergjigja eshte, JO. Cdo eksponim me lakuriq nate (ne lokale te izoluara, jo ne natyr) duhet te trajtohet si nje eksponim te rabiesit, vecanterisht nese ti ose i afermi yt ka qene ne gjume ose i influensuar nga drog/alkoholi ne momentin kur lakuriqi i nates u gjet ne dhome/shtepi.
Nuk e di a e dini, por kur symptomat shpallen, nuk ka sherim. Vdekja eshte e pashmangshme. E vetmja sherim eshte profylakse, d.m.th, imunizim pasiv tek vendi i kafshimit, ose nese nje kafshim nuk gjendet, antitrupat inokulohen tek muskuli deltoid diten e kafshimit (dita 0). Pastaj jepet vaksinimi aktiv (virus i inaktivuar) diten 3, 7, 14 dhe 28.
friga me e madhe eshte prej nje gripi qe po sillet neper kolege te punes. runa zot sa i keq ish
Plakja
Lartėsitė.
Luftėrat.
Vdekjen.
Vendet e mbyllura mė marrin frymėn.
Jam frikacake e madhe unė 😋😋
Krijoni Kontakt