Mendoj se frika me e madhe e cdokujt prej nesh eshte e panjohura dhe gjithcka qe ngelet mister.Por njerezit jane te prirur te shkojne drejt te panjohures,per ta zbuluar ate qe te largojne ndjenjen e frikes.
Mendoj se frika me e madhe e cdokujt prej nesh eshte e panjohura dhe gjithcka qe ngelet mister.Por njerezit jane te prirur te shkojne drejt te panjohures,per ta zbuluar ate qe te largojne ndjenjen e frikes.
Cdo dite shoh qarte e me qarte dhe vuaj thelle e me thelle!
Te mbetem e vetmuar
Mos te kem per rreth personat qe dua...
nuk e duroj vetmin
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Gjarpri ner jorgan ufffffff rrenqethese ishte
Hahaha, kshtu e pata pa nje film njehere
Te dyja keto frikera i kam pasur,qente i kam akomfa shume frike,aq sa te tjeret tallen kur me shohin ne nje moment qe restesisht ndodhem afer nje qeni te ndonje shoku etj.Semundjet i kam pasur shume frike para 5 vitesh,sidomos friken nga kanceri.Por tani qe per pak mbush 25 vjec,frika me e madhe e imja eshte vetmia dhe mendoj dhe eshte nje frike shume prezente ne jeten time,besoj dhe te shume te rinjve sot,sidomos atyre qe si une jane te vetmuar ne emigracion
Sot s'kam frike. Por thone qe , tamam atehere kur te del frika, atehere kujdes, se mund te te ndodhe ajo per te cilen frikesoheshe me pare. Keshtu thone, por s'e besoj se ka te vertete aty brenda.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
...nje frike te madhe kisha se mos humbja ndonje te aferm te familjes dhe fatkeqesisht me ndodhiiii, me mori vdekja qe vdekte ishalla bashkeshortin....![]()
pranvera bica (03-01-2015)
Krijoni Kontakt