shum objekt i bukur por sme n nxhan si xhami............![]()
shum objekt i bukur por sme n nxhan si xhami............![]()
Pse c'a kujtuat ju muslimat, do behet minare, qe te dali hoxha e te kendoje qe pa gdhire? JO, eshte qender kulturore islamike e moderuar, e pershtatur me arkitekturen perreth. Sju pelqen? Oh well, nobody cares. Falenderoni allahun, se dhe kaq shume ju dha. Tani justifikime, jo po tallet Amerika me islamiket apo jo, mbajini pervete. Se as toleranca sju ben derman. LoL
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Kam mendimin qe nje qender kulturore Islamike do ishte shume here me e dobishme per muslimanet,se nje xhami qe do ngelej e shkrete pjesen me te madhe te vitit. Edhe ketu ku jam une ka xhami te ngritura nga boshnjaket, Shqiptaret por atje vetem ne periudhe Ramazani vene te falen.
Qendrat kulturore do jene te hapura gjate gjithe vitit, dhe pse jo do ofrojne dhe besimtare te tjere per te njohur me kulturen, apo besimin musliman, gje qe nuk mund ta bej nje xhami.![]()
Feelings change - memories don't.
Sme duket dhe aq e pershtatur me arkitekturen perreth, por gjithesesi dicka e bukur dhe e vecant.Postuar mė parė nga ;2887179
Ky objekt nuk paska asnji detal qe munet mu identifiku nga jasht si xhami...
Btw..objekt shumm i mire po per xhami nuk koka![]()
Ndertesa e gjitha nuk eshte xhami. Vetem nje kat do jete. Mua me pelqen, nuk prisja te ishte dicka kaq e vacante. Thashe se do ishte thjesht nje pallat normal si shume te tjere aty rrotull.
se desh harova te shkruaja per temen.
Kjo xhami ,ka per qellin koruptimin e muslimanve, imami i kesaj xhamie, eshte nje sufist i shthurur dhe baza e besimit te tije nuk eshte e islamit autentik, ashtu si e ka zebritur Allahu.
Kjo xhami, ka per qellim shturjen e muslimanve, planet jane bere nga vet qeveria amerikane, ne bashkepunim me muslimanet e korruptuar.
Gjerat jane te tella. dhe jo aq perciptas sa ky popull i shushatur i shikon.
Allahu i ruajt muslimanet nga sheri i kesaj "xhamie"
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mr Zeid : 08-10-2010 mė 22:28
Krijoni Kontakt