Mirëseerdhe
Also, Norman Pitkin![]()
Mirëseerdhe
Also, Norman Pitkin![]()
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Falemnderit për mikrpitjen të gjithëve.
Pranvera B. ( wow e bëra dhe një teta) flm, s'jam as yll e as zanë,thjesht një emëru pershndes.)
A.V.A.T.A.R ( Vërtet edhe gjellë ka ketu,wow,sa bukur,veç mos më thoni se ju jeni kuzhinjieri,bëjë shaka,flm por s'ka nevoj se posa hëngra ushqim
kalofshi mirë
gsvangjeli ( falemnderit njashtu,por per kafe,nëse mundet një caj kamomil se kafen s'e pi
Besoja ( po e shohë se paska edhe një Tetovare këtu,por s'e besoj se une jam e dyta dhe jena veç neve,mendoj dhe duhet të ketë akoma më shumë,nejse kalofshi mirë dhe ju).
Station ( mirë se u gjeta " dentist në pulari"sa për kohë të lirë s'kena aspak,por do ta shfytëzoj kur të më jepet rasti,se vërtet paska shoqëri të mirë këtu..kalofshi mirë ).
Sueda ( mirë se të gjeta Sueda,edhe pse tani jam rritur,por më parë si e vogël me këtë më thërisnin prindërit e mi,ka vdek ajo kohë,por vazhdoj t'a kujtoj sepse më ka pëlqyer ajo fantazi.).
Eeee cili njeri nuk jeton mes ëndrës dhe realitetit !?
U përshëndes.
Exha ( Edhe unë u përshëndes,falemnderit c'ka me bërë edhe po s'qe i bukur,s'kena si me e ndyshuar,këtë mbajm në dokument, kalofshi mirë dhe ju).
Aldi-Aldo ( Mirë se u gjeta...
kjo e dyta emri juaj( s'e kuptova,gjithsesi,kalofshi mirë ).
welcome F/Sh !! Kalofsh sa me mire mes nesh !!!
Norman Pitkin? Eshte emri in nje karakteri.
Jo. Ish nje nga aktoret the humoristat me te medhenj ne bote.
U nda nga jeta and 4 tetor. http://en.wikipedia.org/wiki/Norman_Wisdom
Ndryshuar për herë të fundit nga thirsty : 07-10-2010 më 15:51
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Krijoni Kontakt