Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-09-2010
    Postime
    13

Smile Pershendetje..!!

Quhem Ksanthipi.Jam nga Saranda,nga nje fshat i saj i quajtur Nivica.Jam 13 vjec.Shkoj ne shkollen 9-vjecare "9 Tetori'',ne klasen e 7-.Luaj piano,me plqn vizatimi dhe muzika.Lendet e mia te preferuara jane matematika dhe biologjia.Kam plot shoqe etj.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-06-2010
    Postime
    94
    Mire se na erdhe.
    Se pari ti shife shkollen pastaj forumet. Si duket do na dergoni neve perseri ne klase te pare dhe ju ta merrni forumin :P. Po beja shaka. Ketu ka vend per te gjithe por sigurisht mos harro primare duhet ta kesh shkollen sepse vetem nga ajo mund te arrijsh dicka.
    ███████████
    HOLLANDA
    ███████████

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Mireseerdhe me freskine e ketij prezantimi

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Mire se erdhe .Kalofsh sa me bukur ketu por ne rradhe te pare mesimet.

ahahahah 13 vjec.Mir se erdhe
    ”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-09-2010
    Postime
    13
    flm...hahaha mos kini merak per mesimet e mia..se ato vijne ne rradhe te pare..!! 13 vjec..po pse s'kemi shpirt ne..?? p (bej shaka)

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthipi_97 Lexo Postimin
    flm...hahaha mos kini merak per mesimet e mia..se ato vijne ne rradhe te pare..!! 13 vjec..po pse s'kemi shpirt ne..?? p (bej shaka)
    Shpirt keni ju 13 vjecaret por merruni me mesimet , luani me njeri tjetrin dhe lerini komjuterat .( te flas keshtu se dhe nipi im 13 vjec ngeli ne komjuter).

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Ksanthipi te pershendes dhe djali im ka 13 vjet????
    pajtohem me Ksanthin

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-09-2010
    Postime
    13
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Shpirt keni ju 13 vjecaret por merruni me mesimet , luani me njeri tjetrin dhe lerini komjuterat .( flas keshtu se dhe nipi im 13 vjec ngeli ne komjuter).
    po pse kur i mbarojme mesimet s'kemi te drejte te argetohemi pak...na ka ngrene stresi me mesimet...dhe kurset...kur kemi kohe te lire s'ka problem po luajtem dhe ne pak me kompjuter...!! nuk thashe se s'duhet te merremi me mesimet tona se ajo eshte e vetmja detyre qe kemi ne ne kete moshe..

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthipi_97 Lexo Postimin
    po pse kur i mbarojme mesimet s'kemi drejte te argetohemi pak...na ka ngrene stresi me mesimet...dhe kurset...kur kemi kohe te lire s'ka problem po luajtem dhe ne pak me kompjuter...!! nuk thashe se s'duhet te merremi me mesimet tona se ajo eshte e vetmja detyre qe kemi ne ne kete moshe..
    As forumet dhe as Fb nuk jane per moshen tuaj.Diskutoni dhe beheni miq me njerez qe nuk i njifni , ne mosha te ndryshme , me njerez qe nuk thone te verteten.Kini pak me kujdes per veten tuaj.Dhe une jam prind prandaj po te flas keshtu sepse nuk do me pelqente femija im te varej nga komjuteri.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •