Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

a ju ndodh edhe ju

ka dy dite qe kur hapi forumin ne anen e djathte time me del automatikisht nje ''CONNECT ''ne katror te gjelber ne menyre vertikale..kjo gje ma ka bere shume te avashte forumin dhe shume fjale mi nenvizon ashtu siq nenvizohen faqet e internetit..nuk e di si mund te veproj ta largoj dhe ta bej me te shpejte faqen..une e kam internetin shume te shpejte dhe nuk ma ka fajin interneti..ndoshta edhe dikujt tjeter mund ti dale keshtu
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    po,po edhe neve na del ajo conect..
    dhe ato fjalet e nenvizuara me ngjyre te kuqe....

kush e di cka jane....naj zbulim i rri elektro teknik hah

mua kush me ndihmon,ora ne forum nuk eshte e sakte...

pershmebull.ora eshte 13:00 mua ne forum me del 11:00 help
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Eshte e verete, ose ishte e vertet, pasi nuk eshte me per mua dhe shume te tjere ne forum.

Duhet te bllokoni HOST adresat dhe reklamat ne menyre qe te mos dali me komanda "conect" ne te djathte te faqes dhe qe fjalet te mos jen te nenvizuara dhe te mos sherbejne si lidhje per webfaqe tjera.

Hidhni nje sy kesaj teme dhe do e zgjidhni problemin:
    http://forumishqiptar.com/showthread...=105432&page=8
    "Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Sa i perket ores, ajo eshte vet ashtu.
    Per ty eshte gabim, por per dike eshte mire. Varet se ne cfare vendi pozicional te tokes je.
    Pra ora eshte GMT -5. Po te ishte +2 ndoshta do ishte mire per ty. Mos u shqeteso per te.
    "Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •