Rruga Durrës -Kukës, carjet e asfaltit devijojnë trasenë
Sërish carje dhe dëmtime në një pjesë të autostradës Durrës-Kukës. Bëhet fjalë për segmentin Kukes-Morine pranë fshatit Breglum ku dëmtimet kanë shkaktuar devijime të trasesë
Rruga Durrës -Kukës, carjet e asfaltit devijojnë trasenë
Sërish carje dhe dëmtime në një pjesë të autostradës Durrës-Kukës. Bëhet fjalë për segmentin Kukes-Morine pranë fshatit Breglum ku dëmtimet kanë shkaktuar devijime të trasesë
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Duhet me njoftu urgjentisht Brarin te boj roje note se po prishin rruget kjo fare kamunistash qe kina m`Tirone. M`qafe teme po nuk i ka bo magji ai skuthi Brace.
-
Cfar ekzagjerimi...
Ne keto foto po duket si Grand Canyon
Hajt se rregullohen. Dy kova asfalt mo![]()
rruga BERISHA eshte hal ne fyt per goxillat e bllokqenerise.. sepse sfidon maskarallikun e gjysherve e baballareve te tyre qe masakruan nje popull per te bunkerizuar me gjakun e djersen e tij gjith shqiperine e ato miliona bunkere u bene qe ne koh kur ata sundonin qenefe te qelbur qe nuk i hyn ne pun askujt..
e inati qe berisha me djersen e ketij populli beri nje rruge qe bashkon kombin.. spo i le te flene pisat e prandaj leshojne cdo dite an e kend kulishet e tyre te medias mafioze kokdhimo anil bash-ore albe malltezo top saimir cakulo-qenefore..te gjejne "skandale"..
ne kuadrin e fushates pergatitore te revolucionit caushist envero zabito klosisto-skelarist luizo hoxho aldo bare arapo ed rucoist.. banda e bllokqenerve ka bere gati nje list te gjate me "zbulime skandalesh"..
tash mileti u mesua dhe e kupton kte loj te felliqur te bllokqenerve te rinj.
mirpo do u dale bllof se nuku ja ka ngen njerzit e mire ketyre qenefave me armani.. qe veren e kalojne neper dubaje e majorka e duke rinumeruar e kopsitur mire kontot sekrete bankare an e kend botes..
sikurse ne revolucionin e deshtuar te cadërëve.. ne bulevard.. mileti nuk e hengri te behet caush per mafien bllokqenefe.. edhe tani ne prag te pervjetorit te dulles nuku besonjë se do e plotsojne armaten me causher..e kjo frike i ben te djallo-zhbirilojne me shume per te na mbushur mendjen se po "zbulojne shume skandale"..
po c'ti bejme ketyre anadollakeve te PeDe-se qe sa i vrasim dalin perseri, i vrame mjaft ne 97 por ka mjaft qej ne Shqiperi per kompensim, duhet te zhduket fara e keqe ne thelb duke fillu nga Shkau Damir Fazlic e perfundu me Sherbetorin Berisha
ppsh e ka zevendesuar me shume sukses luften e kllasave me luften e klaneve ndraghettisto-punist ... deri sa ti hapen mire syte ketij mileti ...
asnjerher nuk eshte vone!
Te cahen ca segmente rruge ku s'eshte vene dore per 20 vjet me radhe si ne segmentin Lushnje -Berat eshte normale, por jo nje rruge qe eshte peruruar tani afer. Kjo eshte rruga e Bashkimit qe ka filluar te cahet pa perfunduar mire?![]()
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt