Close
Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 123
    Citim Postuar më parë nga Se7en Lexo Postimin
    Tek po shetisja ne rruget e Tirones ne vitin 99, me ra ne sy nje burr pak ne moshe te shtyer i cili kishte nje pankarte te ngjtur per trupi, madhesia e saj ja kishte mbuluar te gjithe trupin, vetem se koka i shihej e ne te shkruhej "NATO STOP THE STRIKE". Deri me sot kam menduar se ai ishte vetem nje i çmendur mental por tash po bindem se nje shumice e madhe e ortodokseve mendojne njete.
    Nje pyetje per ilia spiron, elioktonin dhe te gjithe drazhe mihajlloviçat e forumit: Po te merte pjese kisha autoqefale shqiptare ne kete ceremoni, si do e ndinin veten pas komenteve ultra nacionaliste shoveniste te pordhtrikut irinej, ku pas fjalimit te tij do kishin qene te obliguar te duartrokitnin.
    Shkijet prej autobusave provokonin shqiptaret kenduar kenge çetnike dhe duke ngritur 3 gishta kurse del ketu dikush qe i thote vetit shqiptar dhe ankohet se çenkan thyer disa xhama te autobuseve. Mjer per ju !

Askush nuk thote bravo serb qe vrate kosovaret, aq me teper bravo ortodokse qe vrate kosovaret pse flet burdes tani. Nese nje perfaqesues i KOASH-it do te ishte prezent ne ate ceremoni besome se duhet te ishin te tjera kushte per nje prezence te tille. Ne nje kohe kur Serbia akoma nuk eshte as ne qiell as ne toke, ne nje kohe qe akoma nuk do ta besoje se cfare "i iku nga duart"pra kane shpresa boshe disa se mbase kthehet rrota e historise, ne nje kohe kur akoma gjaku i derdhur nuk eshte thare ne Kosove ne nje kohe kur as njeri e as tjetri shtet nuk ka zgjidhur ceshtjen e kufijeve si mendon ti se mund te jete e mundur nje prezence e tille. Ne te ardhmen rruga me e mire per te bashkejetuar eshte pajtimi dhe harresa e armiqesise. Nje ortodoks kete ka si princip nese serbet nuk duan atehere kane shkelur ortodoksine gje qe nuk do t'ia fali Zoti. Ortodoksia eshte per paqe ne mbare boten dhe pike.

NATO cliroi Kosoven.... no coment per ate te cmendurin dhe per ata qe mendojne ndryshe.
    Paqe!

Citim Postuar më parë nga Matrix Lexo Postimin
    Une mendoj se Patriarku Orthodhoks Serb DUHET URGJENTISHT kerkoje falje per cdo nxitje me ose pa dashje te urrejtjes nacionaliste nga prifterinjte dhe anetaret e kesaj kishe ne shekullin e XX.

Nuk eshte turp te pranosh gabimet. Turp eshte te mos pendohesh dhe te vazhdosh ne gabim.

Shembull kemi Papen Gjon Palin e II qe pati guximin te kerkonte falje per shume gabime te udheheqesve katolike ne te kaluaren.

Orthodhoksia duhet te mbizoteroje mbi nacionalizmin dhe dashuria mbi urrejtjen
    Bravo Matrix !

Keshtu duhet vepruar,

Un personalisht vetem po pres kur do ta percellni janullatosin grek pertej kufiri.

Irinej eshte fajtor po aq sa eshte Janullatosi !

Si njeri, si tjetri s'kan kerkuar falje per gjenocidin ndaj shqiptareve te besimit musliman (ne kosove edhe ate katolik).

Diten kur te ndodhe kjo, duhet o mbyllur janullen o larguar me te mir nga keto troje tona, njesoi sic i larguan ata vellezerit e tan nga çameria !!!!

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Po per turqit cfare mendon ti Ilirian, se po e shoh qe je ne euforine e patriotizmit?

Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Po per turqit cfare mendon ti Ilirian, se po e shoh qe je ne euforine e patriotizmit?
    Ne s'kemi imam e kryeimam nga turqia e arabia, se do te isha i pari qe kisha protestuar !
    Ketu ku flitet shqip, predikohet nga shqiptaret, per shqiptaret.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Ne s'kemi imam e kryeimam nga turqia e arabia, se do te isha i pari qe kisha protestuar !
    E nese eshte ashtu mire pra! Patriotizmi osht falls nese nuk eshte i paster si loti, besoj qe e di kete.

Sot per sot nje rrezik ( nese mund ta themi keshtu), Shqiptareve u konoset prej orthodoxise e me sakte asaj serbe dhe greke.
    Me vjen keq qe edhe disa orthodoxe te forumit ne menyre perfide dhe haptazi permbajne anen e vellezerve te tyre serbe bile bile edhe duke u tallur me shqiptaret.
    Ne anen tjeter me vjen mire qe disa vellezer ( ne komb) shqiptare katolike u kundervihen tendencave te nacionalizmit orthodox.
    Ti elinokton dhe ti ilia spiro, qe moti e keni treguar nacionalizmin tuaj antishqiptar ne kete forum ( njehere ne nje postim haptazi i ke quajtur shqiptaret njerez me bisht, nese te kujtohet e nese jo, po ta nxjeri se e kam ende ne print screen).
    elinokton i mjere, ti kur nuk ke pergjigje ne keto tema, atehere nuk te ben shqiptar redaktura e postimeve te huaja ne PM, prandaj mos u masko se ndonjehere vine disa situata ku maskat bien posht si ne kete rast.
    Turp te keni qe i behi krah nje popi i cili i ka te perlyera duart me gjakun e femijeve Kosovar.

Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    rina, me mire do te ishte qe te mos e devijosh temen.
    Nese do te bisedojme per turqit , atehere shume e udhes do te kishte qene te hapesh nje teme apostafat per kete problematike e jo te ndrosh kuptimin e kesaj teme.
    Kete sinqerisht po ta them, hape temen dhe mua me ke aty per debat !

Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Ne s'kemi imam e kryeimam nga turqia e arabia, se do isha i pari qe kisha protestuar !
    Ketu ku flitet shqip, predikohet nga shqiptaret, per shqiptaret.
    Ilirian, duhet te kuptosh qellimin e rines, ajo do te devijoje temen, prandaj kujdes !

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Jo bre nuk desha ta devijoj temen, por e di qe Iliriani eshte besimtar dhe desha te di se a mendon njejte edhe per kleriket e besimit te tij. Keshtu. Nuk e kam ndermend te hapi teme per nje pyetje qe ia bera nje anetari. Une pergjigjen per kete teme e dhashe me larte. Tung

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Ne Muslimanet nuk i kemi vellezer serbet as ne fe e as ne komb.

Une nuk e di se ku ke mare informacion se ne i paskemi quajtur serbet dikur vellezer!!!

Nese nuk e din se a quhen vellezer orthodoxet ne mes veti, atehere pse e mer pergjithesine dhe

pergjigjesh ne pyetje A ciles nuk ia din pergjigjen.

Kjo pyetje eshte per ata qe dine e jo per ata qe nuk dine, prandaj mos kerce aty ku nuk e ke vendin.
    ju ta shpifni explorer me kete fjalen '' vella ''..mjafton te te dine se je musliman dhe '' o vlla ''..aq shume e perdorni sa eshte bere bajat..

tani se a i keni quajtur serbet vellezer eshte pak relative..ka qene nje teme ketu ne forum por qe une nuk e gjej dot ku ju thurnit lavde disa vellezerve serbe qe ishin kthyer ne muslimane..hajde gjeje tani temen te te mbushi mendjen ty..dhe as qe e kam ndermend me kerkuar..ketu ku jetoj do mjekercjepe te dhier edhe do flliqesira nga somalia i kane vellezer..desh u zura me njanin nje dite kur me tha mos ma shaj vellain qe ishte nje somalez qe nuk ushte lare asnjehere ne jeten e tij...

nuk e di pse i meshohet kaq gjate dickaje krejt normale..tubimi ne peje ishte tubim fetar dhe edhe po te kishin marre pjese perfaqesues te kishes ortodokse shqiptare nuk besoj se do te shembej bota..ka ike koha e barrierave..keshtu qe nuk ja vlen ta diskutoni kaq gjate...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •