Close
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 123
    i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    [QUOTE=Renea;2885377]Dod Gjergji ishte kreu i Kishes Katolike , si esht e mundur ai A thot se serbeve u nevoitet me shum kohe per ti sheru plaget.
    Mua me len te kuptoj se ai si krer i Kishes Katolike , po i viktimizon serbet dhe nese ai si katolik mendon ashtu , ateher do te del Naim Ternava kreu i Bashkesis Islame dhe do te thot : sjemi akoma te gatshem per tu taku me Kishen ortodokse serbe , sepse si kemi te sheruara plaget.
    Nuk te duket skandal intervista e Dod Gjergjit.

Nese ai ja ka fal serbeve , muslimanet sja kan fal akoma.[/QUOTE]

Jo ore zoteri ato plage jane nga koha Turkut Nuk eshte ber kjo ceremoni edhe pa prapavi politike shkiet e dine mir se Patiarkane e Pejes Ka qen E shqipetarve otodokse ne ja falem ato kulte fetare shkinise per te ardhu sod ata aty dhe duke trombetuare se eshte e tyre Muslimanet ja kane falur ket kulte qe motiiiiiii Ata Po lavdrohen me kultet te dardanise gjeja se jane kane te atyre Ne sigurishte se e dimim mendimin e shkive Na kan pre dhe Maeakrue sebashku me Turkune qe po e lavderoni se ai nuk ka ber ase nje te keqe shqiptarve Turku ne Marrveshje me shkiet dhe Ruset se si t'i pushtojme tokat shqipetare dhe te jau marrime pasurin kulturore te Ilirve dhe Dardanve ZOTERI MOS KERKO FAJTORIN SE NE VET JEMI FAJTOR KUR NUK E RESPEKTONE KULTUREN DENDE DHE E PERQAFON NJE KULTUR TE HUAJ AJO TE KTHEHETE HERDO KUR SI BUMERANG
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Perjashtuar Maska e DARDANI.ZH
    Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Ky postim nuk do koment.

Te gjithe antishqiptarizmin e nxore ne shesh.

"Te lumte" !

Anti shiptarizmi nxirret ne shesh kur je shqiptare ne rastin konkret fantomi Ilia/spirra esht nje sherbetor i mbyllur ne ndonje kloster te janulles te cilit i esht introduktuar truri nga prifterinjet pedofila grek keshtu qe duhet ta mirkuptojm tragjedin mjerimin jetsore te keti personi mjerane te roberuar/izoluar ne ndonje kloster te janulles i cili ne munges te shijimit te jetes dhe perkushtimi apsolut vetem ndaje kishes e cila e ka ber qe te urrej gjdo gje qe nuk esht ortodokse kjo esht si pasoj e zhvillimit te nje jete tragjike te mbyllur ne ndonj kloster te janulles doktrina e te cilit e ka shenderruar ne nje univezalist ortodokse te zhveshur nga gjdo vlere kombetare nacionale njerzore e humane.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DARDANI.ZH : 05-10-2010 më 14:56

Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    E panjohur (ne fakt je e njohur prej meje), une nuk A kundershtoj per gjithcka ke thene, por problemi im eshte se pse ne gjithe kete mal me viktima, ngaterrohet Kisha Orthodhokse, qofte edhe kleriket e saj dhe Patriarku, qofshin keta edhe te kombesise serbe.
    Shume shqiptare, gjate kohes se perndjekjeve u fshehen ne manastiret orthodhokse ne Kosove, por per keto nuk flet njeri.

Ndegjo ti ilia-spirra me sa duket ti na qelbesh ketu si superior ortodoks mendesi tipike sllavo ortodokse qobano fshatare serbe ta them une ty nje gje se me sa duket ti nuk e njef jetn per faktin se jeton ne ate deliurin tende te mbyllur ne ato manastriet e qelbura ortodokse ku zhvillone nje A si kafsh ne kundershtim me gjdo vler njerzore duke perjashtur edhe alfen e omegen e njerzimit pastrimin higjenik ku ju prifterinjet ortodos qelbi duke mos u pastruar der ne 3 muaj.

Ti ilia/spirra separi njeher duhesh te kuptosh se je askushi nje person i shkatrrur i shfrytzuar i mohuar madje edhe si qenje njerzore nga mentori yt janulla i cili te ka shkatrruar jeten duke te shfrytezuar si kafshe per interesat e tija nacionale greke .

Ti ilia/spirra mundesh te ju shitesh superioritet shqiptarve te shqiperis duke abuzuar me varferin e mejerimin e tyre tashe 20 vite por mose harro ti gjak shprishur se ket gje nuk mundesh ta besh me shqiptaret e kosoves e te ish-jugosllavise se ne nuk kemi qen nuk jemi dhe asnjeher nuk do te jemi ne ate pozit qe te ndjehemi inferior perballe RACAVE te qelbura sllavo greko orthodokse aqe me pake ndaje disa klyshve argatve pedofila grek

Ti ilia/spirra duhet ta dish se ne shqiptaret e ish-Jugosllavis nuk kishim te drejta te mjaftushme por ne asnjeher nuk jemi shitur te qelbesirat ortodokse sllave-serbe sepse ne ket drejtim si individe ne shqiptaret e ish-jugosllavis ather por edhe sote njifemi si njerzi personat individet te cilet per nga LEKET parat ishim jemi dhe do te jemi gjithmone me te pasur e me superior se sa qelbesirat ortodokse serbo-sllave.

Ndersa ne shqiperi esht e kunderta per qka ti me shoke ne krye me janullen i keni shkelur te gjitha normat njerzore duke keqperdorur me mjerimin e varferin e shqiptarve atje (shkombetarizimin greqizimin pensionet greke etj etj.

Ti ilia/spirra duhesh ta dish edhe nje gje se ne shqiptaret e ish-jugomutit kemi qen jemi dhe do te jemi gjdoher krenar dhe e kemi ndejer veten superior ndaje bagtive SLLAVE e sidomose ndaje qelbesirave serbo-sllavo orthodokse te cilet realisht gjdoher i kemi pare sikur te ishin kafshe shkurt nuk i kemi llogaritur e ase nuk i llogarisim ASE PER BNJEREZ mbase ky nuk ehst faji yne pse ato bageti fshatare jane qelbesira e pjestar te nje RRACE infektuse jasht njerzore nuk di ku mund te ket dhe qka mund te ket me keq se sa te jesh PJESTAR I RACES SLLAVE :

Ti ilia/spirra edhe nje gje duhet ta dish dhe e cila nuk duhet te te bej aqe krenar ne ate mjerimin jetsore ku te ka katandisur jeta me janullen pra Ti ilia/spirra nuk e di a/e din ti se ortodokset nuk i done askush ne evrope une jam gjate ne evrope dhe asnjeher nuk me ka rastisur te ndegjoje o te bisedoje me ndoken i cili ka shprehur ndonje simapati per otrodokset .

Perfundimish te them rri ne ate mjerim e qiragjiut sllavit e sherbetorit ku je se nuk je askushi (NDERSA UNE PERSONALISH NUK TE LLOGARIS ASE PER NJERI]

Madje me ket mjerimin tende ilia/spirro edhe kopshti zologjike eshte i papershtatshem per ty,me ket minilogji do ti beje edhe shimpanzen te binte ne depresion.

Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Ilia shiqo mire kete vidio dhe degjo tekstin:
    http://www.youtube.com/watch?v=wDs4I...eature=related

Keto pamje ja knaqin shpirtin keti gjakshprishuri orthodokse nuk esht kjo gjuha te cilen e kuptojne keto falanga

Kjo esht gjuha te cilen e kuptojne falangat gjelbesirat orhtodokse Lufta e pare FRONTALE e UCK,se me falangat serbo orthodokse ne KOSHARE dhe e fituar nga UCK, e organizuar ne menyr institucionale nga qeveria e athershme

Lufta e koshares ishte nje luft e pergjakshme mes UCK,se dhe falangave serbo othodokse ku pjesmarrja e ushtarve ishet

UCK kishte 2500 ushtare shqiptare dardane
    Sebia kishte 10,000 ushtare sllavo-ruso-greko- rumune orthodokse

Dhe e humbi luften e pare te zhvilluar frontale ne kosove nga UCK,ja dhe shqiptaret dardane

Lufte te cilen sllavo-serbo orthodokset e kane shpallur si humbja me e madhe pase betejes se kosoves me turqit

Ja si e vajtojen shkinat sllavo-serbe orthodokse ket humbje ne koshare

Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Ne asnje rresht te Patriarkut Irenej nuk predikohet dhuna. Te jesh kunder pavaresise se Kosoves nuk do te thote te jesh luftenxites. Ne Kosove gjendet nje numer i madhe Kishash dhe manastire orthodhokse, per te cilat Patriarku ka pergjegjesi, sepse mund te pesojne fatin e marsit 2004.
    Perkundrazi fjalori luftenxites dhe rrugaceror eshte ketu ne forum, kur thone se duhet te nxjerrin jashte Janullatosin nga Shqiperia.

O te predikojn qfare te dojen kjo falange sllavo-serbo-ruse orthodokse se edhe pase 100 viteve si tna dhan zoti edhe femin ne djep kemi per tju pre jo vetem ketyre por edhe falangave gjakprioshura greko serbe orthodokse

Ae dini ti gjakprishur si i kane qitur shkinat femin me fjet ne serbi e kosove ne kohen e SHABAN PALLUZHES

"SPAVAJ SINE SAD CE DODJE SHABAN PALLUZHA" qka do te thot ne shqip (FLEJ BIR SE TASHE DO TE VJEN SHAQBAN PALLUZHA)

Ka kosova djem e burra te cilet prape do ti bejn sallata keto falanga sllavo-serbo-greko orthodokse por edhe gjakshprishurit e bashkpuntorert e tyre shqiptare nuk do te ndalemi deri sa ti qojme atje ku e kan vendin ne pashallukun e BELIGRADIT

o , ti dardani.zh,
    te lutem , mos shfryj ne ate menyre , vetem pse nje njeri ka mendim te ndryshem nga i yti,
    ortodokset shqiptar , jane me larg realitetit te kosoves e te serbise , per arsye se ka nje dialekt gjuhesor qe atyre u duket i larget , ashtu edhe gjeografikisht jane me larg ,
    shumica , nuk e kane te kultivuar atdhedashurine ne ate menyre ashtu si ti e kupton,
    pamvarsisht se i njejti komb, ka nje botkuptim ndryshe , ne shumicen e ortodokseve.
    perpiqu te kuptosh rrethanat dhe gjykimin e ketyre njerezve,
    nuk jane prej prekazi te drenices ,e as prej karadakut, kane nje botkuptim qe me shum ngjan me grek se me shqiptar , edhe pse jane shqiptar.
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    o , ti dardani.zh,
    te lutem , mos shfryj ne ate menyre , vetem pse nje njeri ka mendim te ndryshem nga i yti,
    ortodokset shqiptar , jane me larg realitetit te kosoves e te serbise , per arsye se ka nje dialekt gjuhesor qe atyre u duket i larget , ashtu edhe gjeografikisht jane me larg ,
    shumica , nuk e kane te kultivuar atdhedashurine ne ate menyre ashtu si ti e kupton,
    pamvarsisht se i njejti komb, ka nje botkuptim ndryshe , ne shumicen e ortodokseve.
    nuk jane prej prekazi te drenices ,e as prej karadakut, kane nje botkuptim qe me shum ngjan me grek se me shqiptar , edhe pse jane shqiptar.

Te pershendes bani

Edhe une jame shqiptare i rritur ne evrope para se ky fare ilia/spiro e CPIRRAT tjera te ndegjonin per evropen por jam dhe kame mbetur shqiptare .

Jo zoteri ketu ka vetem nje arsyetim keto jane falanga gjakshprishura greke

Per ndryshe jame nga prishtin ne kohen kur ne prishtin behej jet luksoze civilizuse/moderne keto falanda te humbura orthodokse gjakshprishura te shqiperise benin jet sikur kafshet neper apo fshatrat e tyre te humbura ose ishin te internuar neper koperativat e xhaxhit ne ndonje cep te shqiperis

KESHTU QE NUK QENDRONE KJO GJAKSHPRISHUR ESHT GJAKSHPRISHUR KUDO QE TE JET NE MALE SHFAT QYTET APO METROPOL NUK ESHT PUN GJEOGRAFIE ATDHEDASHURIA

Mos ti fusim te gjithe ortodoksët në nje thes,

Nuk mund te bisedojm ne kete tem pa i cituar keto thenje te Petro Nini Luarasit

Edhe Krishti ne na thente
    Une jam grek ,ejani pas meje
    Do ti themi pa mblidh mente
    Se shqiptari s'vjen pas teje !!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    o , ti dardani.zh,
    lutem , mos shfryj ne ate menyre , vetem pse nje njeri ka mendim te ndryshem nga i yti,
    Por keta e mbrojne me shume Sllavin e Grekut se shqiptarin , nese nuk jane rritur ne ate fryme patriotike ateher le te ulin ****** e mos te kercejne ku nuk eshte puna e tyre ne gjdo theme te kundershtojne shqiptarin vetem e vetem pse e ndien vehten me shume Grek ..
    Edhe fundi , ky forum e ka emrin forumiSHQIPTAR e jo Grek .

Edhe nje informate ne lidhje me komentin e juaj zoteri ( te shpresojme qe eshte lajmi i pavertete) :

”Metropoliti i Kishës Ortodokse shqiptare, Ignatius, pranon se ai ndihet i pikëlluar.
    - Tani unë shoh situatën në Kosovë. Ndjehem i pikëlluar. Ne, shqiptarët ortodoksë,kemi qen bashkë në dhimbjen me Kishën dhe popullin serb,gjatë bombardimeve
    Ja edhe linku i faqes Serbe , mundesh ta perkthesh ne shqip http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/210...pski-Jerusalim
    Ndryshuar për herë të fundit nga Genti.. : 05-10-2010 më 17:18

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Postuar më parë nga DARDANI.ZH

Ndegjo ti ilia-spirra me sa duket ti na qelbesh ketu si superior ortodoks mendesi tipike sllavo ortodokse qobano fshatare serbe ta them A ty nje gje se me sa duket ti nuk e njef jetn per faktin se jeton ne ate deliurin tende A mbyllur ne ato manastriet e qelbura ortodokse ku zhvillone nje A si kafsh ne kundershtim me gjdo vler njerzore duke perjashtur edhe alfen e omegen e njerzimit pastrimin higjenik ku ju prifterinjet ortodos qelbi duke mos u pastruar der ne 3 muaj.

Nuk keni te drejt të ofendoni ne kete mënyrë anëtarët e forumit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 05-10-2010 më 17:18
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •