Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    Freestyler Maska e auiu
    Anėtarėsuar
    04-09-2004
    Vendndodhja
    Korce
    Postime
    182

Interneti ADSL nga Albtelecom

Pershendetje!
    Doja te pyesja nqs dikush ka informacion rreth paketes adsl me 1g limit te albtelekom.
    Jam shume i sigurt qe matja e limitit deri ne kete periudhe nuk eshte kontrrolluar,a di dikush ndonje informacion disi te sigurt nqs matja e rregullt do te faturohet dhe si mund te kontrrollojme kete matje ???

Citim Postuar mė parė nga auiu Lexo Postimin
    Pershendetje!
    Doja te pyesja nqs dikush ka informacion rreth paketes adsl me 1g limit te albtelekom.
    Jam shume i sigurt qe matja e limitit deri ne kete periudhe nuk eshte kontrrolluar,a di dikush ndonje informacion disi te sigurt nqs matja e rregullt do te faturohet dhe si mund te kontrrollojme kete matje ???

Deri ne 30 Shtator 2010 nuk te eshte faturuar limiti (per te matur matet qe cke me te). Duke filluar nga 1 tetor 2010 e tutje limiti ka filluar te tarifohet pasi vete ata te albtelecomit me moren ne telefon duke me thene kujdes me limitin pasi e ke 1 gb dhe ka filluar te tarifohet. Nuk te kushton asgje te marresh 123 ne telefon dhe te pyesesh sa te ka shkuar limiti dhe prite kur te te thone ndonje shifer
    Forumi Shqiptar
    My web (hobby): www.zonajuaj.com

Freestyler Maska e auiu
    Anėtarėsuar
    04-09-2004
    Vendndodhja
    Korce
    Postime
    182
    Une kam nje program qe mat te gjithe trafikun hyres dhe dales(networx) .
    Dhe nqs do te filloje te tarifohet,atehere nuk ja vlen sepse nje Giga nuk eshte e mjaftueshme as per kontrolluar e-mailin cdo dite,pale te lundrosh ne faqe te ndryshme apo me keq akoma te shikosh online video.
    E vetmja pyeje qe kam eshte se perse pikerisht tani do te fillojne te tarifojne dhe nje vit e lane thjesht,pa e tarifuar(Mos ndoshta te jete nje menyre promocioni ????)

As une dhe asnjeri nuk do qe ti matet limiti. Une nje giga e kam brenda 1 ore pasi shkarkoj shume por cte bejme?! Ndoshta me futjen e turkut kan permiresuar dhe sherbimet gjithashtu dhe matjen e limitit. Sdi ē'tė tė them. Keshtu me thane keshtu po ju them
    Forumi Shqiptar

Freestyler Maska e auiu
    Anėtarėsuar
    04-09-2004
    Vendndodhja
    Korce
    Postime
    182
    Po ne limit nuk perfshihet vetem ato file qe download,por gjthicka qe hap/shikon/shfleton ne internet.

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    a me se ja fusni pordhes kot, kur thoni nuk mjafton as per email as per asnje gje, ore 1 GB trafik e dini ju ca do me thon? Kot me ju pyt IE, ose Mozilla ose ndonje shfletues tjeter me ca punon me download apo upload? Youtube ju kur hapni qe degjoni nje kenge dhe kenget me ca shkarkohen me download apo upload? kur flisni me webcam me skype ose kur hapni ndonje faqe tjeter me ca hapni download apo upload?

Citim Postuar mė parė nga Bledari Lexo Postimin
    a me se ja fusni pordhes kot, kur thoni nuk mjafton as per email as per asnje gje, ore 1 GB trafik e dini ju ca do me thon? Kot me ju pyt IE, ose Mozilla ose ndonje shfletues tjeter me ca punon me download apo upload? Youtube ju kur hapni qe degjoni nje kenge dhe kenget me ca shkarkohen me download apo upload? kur flisni me webcam me skype ose kur hapni ndonje faqe tjeter me ca hapni download apo upload?
    O shoku pa he njehere na trego ca qenka 1gb limit se nuk e dime ne. Po ajo puna e kengeve me ca shkarkohen me download apo upload ?!?!?!?!?!!!! Download eshte shkarkimi dhe Upload eshte ngarkimi qe jan krejt te kunderta nga njera tjetra.
    Forumi Shqiptar

Freestyler Maska e auiu
    Anėtarėsuar
    04-09-2004
    Vendndodhja
    Korce
    Postime
    182
    Cdo faqe qe hap/shfleton,cdo video qe shikon(pa e downloaduar videon,pra vetem duke e pare ate) konsiderohet dhe perfshihet ne trafikun e limituar prej 1Giga.
    Shpresoj te jesh sqaruar sadopak.
    Genti!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi, Kosove, Cameri
    Postime
    213
    nese ndokuj i matet trafiku i lidhjes ne internet, te na tregoje.
    1GB trafik eshte shume pak.

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Mroma, per ate cfare eshte shkrujt me emrin tim, ka shkrujt vellai im qe nuk mer vesh mire pasi kisha lene forumin hapur ne kompjuterin e shpis dhe ai ishte futur per te lexu, por kur ka pa kto ka menu qe di se ca po flet, se faturen ne muaj ne fund se paguan ai se ka kush paguan .
    Nejse.....kalofshit mire

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •