hahahhahaha ca dreqi .. ej goca ka probleme aty ju talleni !Postuar mė parė nga sh.hasanaj
o vicky if u dont mind a ka munci te na thush moshen se dhe kjo ka shum renci
hahahhahaha ca dreqi .. ej goca ka probleme aty ju talleni !Postuar mė parė nga sh.hasanaj
o vicky if u dont mind a ka munci te na thush moshen se dhe kjo ka shum renci
Koha do i zgjedh te gjitha,sic i zgjodhi dhe me mua.Mos u merzit dhe mos fajeso veten,pa marre parasysh se cka te ndodh.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Nje gje nuk arrij ta kuptoj kjo teme eshte hapur ne vitin 2003 tani ne mos gaboj ( te shof pak kalendarin se dhe gabojme ) jemi ne 2004 keshtu thote kalendari im. Pse lodheni kot per tema qe kane s'kaduar qe ne kohe te Enver Hoxhes . Ka kaluar mese nje vit cfare prisni te rrinte varur duke pritur -pergjigjur cfare keni shkruar ketu e nje vit me pare. Nejse... Fjala e lire eshte
White_Angel
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
me behet qefi se degjove 7 a 8 dhe bere si tha i 9 nti ! good luk
Ose thene popullorce,ndegjo 100 vete e ben si din vet.Postuar mė parė nga DEA27
![]()
hahaha ne p pas nje viti ajo o ka bere kalama o eshte ndare dhe me te dytin.joke!
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Hahah. sup everybody? I'm back... thx te gjitheve per pergjigjet, jeni si shpirt. Tema eshte hapur qe vjet, une po s'isha futur me ne forum per ca kohe, keshtu qe prandaj si jam pergjigjur ndonjerit. Per te interesuarit: une vjet zgjodha te dytin, bera si me tha zemra, i pari iku per lesh kur i thone. Mbas nje viti jam akoma me te dytin, jemi shume te lumtur, dhe kemi ndermend te fejohemi nga viti tjeter. Patjeter, do ju ftoj ne dasme te gjitheve qe ta dredhim njehere... have fun and thx again
Roza meqe pyete per moshen, 20 vjece eshte motra...ok hun
Nejse,
Me gezon fakti qe cdo gje ka mbaruar mire per ty.![]()
Vicky11 me behet qejfi hon....Postuar mė parė nga Vicky11
![]()
Krijoni Kontakt