Close
Faqja 52 prej 91 FillimFillim ... 242505152535462 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 511 deri 520 prej 910
    Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Pershendetje Zocke, ti siper ke humbur fare, ashtu si vete Bonbonka, te uroj gjithe te mirat kudo qe te jesh

Nje pershendetje per te gjithe pa perjashtim, paci nje mbremje te kendshme.

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    Pershendes te gjithe dhe kalofshi nje vikend te bukur
    e panjohura,Albo,alem de,arjan03,aMLe,adrenalina,Apollyon,Agim Metbala,ademgashi dk ,Altin1,Albela,ardiana luzha,angelina o2,Agim Doçi,APACER,abdulazizi,alDi,Adna,Arb,ajzberg,ANTON IO1,alda09,Alienated,[A-SHKODRANI],ardi ht,Argjendii,AIRON^BOY,Akulli ch,Aloe,Arvima,angel-anna,artan_nike,alnosa,Ardit Webmaster,avatar,Annika,ARKIA,A.V.A.T.A.R,Ali Baba Tepele,{A_N_G_E_L_69},Arbeni0707,Aerosmith,Aldi-Aldo,busavata,Bardhi,BaNeSaXhie,Boy,BATO,Besoja,bi li99,beni33,Burim20,broken smille,brunilda_it,Black Mamba,Birva,Bije,bandini,bindi,BIM BUM BAM,BlooD VenoM,Baptist,bayern,bani,BOKE,BlerinaL,biligoa,br unilda_it,Brari,Bamba,BaBy_BiRbA,B.Jack,Barnaba,Co lomba,ChuChU,chino,Canc3l,cabohetkshtu,COKOLLATA,c ubel,cribocop,Cuccador,CERMENIKASI,Çaushi,çuni,Cor vus,Cimo.coldfire16182,Candy_Babe,drague,Drite,dre nicaku,daniel00,Dorontina,Darius,Disa,Diman,Daja-GONI,DarK^NiGhT,drifilon, Deusexmachina ,Destroyer-2010,Dr1s3ru,Dj_PiRoMaN,DOR,Donio,DYDRINAS,Debatik asI,Daniel Maker,dollar,D&G Feminine,dritek7,DeuS,dijetari,donna76,dardaniAU,d jaliepirotas,davidd,deshmuesi,Drilcho,elonesa,erla 07,elsaa,Elonaa,Enii,EkoNomisti,eldushka,Edvin83,E lena,Endless,Erlebnisse,engjull me brir,Edipluspg,EdiR,epiKada,EuroStar1,Edmond.S,ELD ORADO,Explorer,Eni Kokalari,E*m*A,ela 3,etii,elbed,EnyaL,eagle_black,Enkeleu,extreme,? Ela ?,Elytony,ervinkeci,Ermedin ,ExTaSy,EneaXhani,elza,HELEN OF TROY,Hard Style,Hillirian-zo,HEGIS,Harakiri,Homer,Hidalgo,Homza,Hanny,RockSt ar,Renea,RUDIGER,ricco,Rexhina,Rina87,rana,Roi,RaP SouL,Rugova,Rrjeti,r'posa,Rev12,Reiart,riduana,RiG erta,Robery,Geri Tr,goldian,gimche,gloreta,ganimet,gen|us,gigiex,Go ld-SooLdieR,Gerdi,gjilan55,Goddess,GANGO of SG,Gentian_gr,Gi de Masha,gani1970,gimi_ferizaj,musliman72,Mr-Bledi,meli-pr,Mr Zeid,Mobil-world,maratonomak,Marya,maryp,Mau_kiko,MALSORI,Mid ja,Mexhi,mia@,MI CORAZON,milanistja_el,[MaRiO],mario kingu,Magnolia,meda hoxha,Mondishallin,mondishall,METI_TE,Mister Enigma,metinsk,Marduk,myvela,mali2,mesuesi_1,moro, MIRIAM,majla,Marinari,mebybe,Martin Nenshati,muslim_ks,miki_al2001,Nete,niku-nick,Njoni-ch,Nice Boy,nue,Noellag,Nanushi,ndjenjat,njeriikaltert,Ste rn,Sueda,suada,Strange,strong 07,Skender 76,SinFoni@,SERAFIM DILO,Shkup-janja,s0ni,SONNE,Suhejbi,Smth Poetic,skender76,Station,System-32,SystemA,Safka,SaS,smokkie,stiljano,sdi-gja,Slimshaddy,Si-hanA ,saura,Seneka,shoku tanku,Shpirt Njeriu,sleep,^SHIU^,Sovrani,sefadinmuqaj,shtrigaa, soldierly,Shup Laka,shtegetar,Siborë,shkupi1912,stella_senza_ciel o,IL SANTO,Sami Hyseni,salamanda,shpresa-gazi,SBAJRAMI,Izadora,illyrian rex,IllyrianPatriot,izabella,I-island,i pakapshem,ismani,INDRITI,Izber,ismail_qemali,INFIN ITY©,injejti,ILMGAP,Illyricum,>_Ilirian_>,ily,iktu us,Imperiator,init-6,Jehona Kryeziu,jesy.jessi89,Jonilda,Jeto_Jeten,Linda5,lis a 12,Lindila,Linesa,Leonso,La Lune,landi45,laura,Llapi,llapmuhaxheri,laburist,le taa,lafazane,Lector,luljeta morina,Lilo-Ila,La solitudine,leonardito,liana76,Lexuesi,Lady,Luli X,love_jonny,Legally_Sweet ,PINK,pranvera bica,PeterPan,PLAKU,Pogradecaeri,Pa doreza2,Peac,prishtinase,Plot,puroshkodran,Perla,P laku,projekti21_dk,Poeti,pino,toni77 toni,toni007,The Clown,Tiara,_TR,Tetovare,TetovaMas,Tironcja BLN,thekthi,tutankamon,TheCompany,Tribal_heart,the admiral,Traktoristi,tibar,T68,toni karlosi,theodora*,teta,toni-as.roma,Ksanthi,Kosovar2006,Kronike,Kosovelli,Keng a,KLEAA,kleos,Kinney,ketty f,kumbulla,KAT,Kaligula,Kasumi,kthetrat,kryenece,K ujtim Cami,kitty_ket,karkaxholli,Korbi999,King_Arthur,Ki ller-Katili,Kreksi,kriko-38,KILI MERTURI,Kastrioti.Jr,Kingu81,kleadoni,jesy,Jack Watson,juanito02,jarigas,Julianna,jessi89,janulla, Jeton Aliu,jeta_ime,fisniku-student,Force-Intruder,FK-Partizoni,fattlumi,fegi,francovice,Fishtani1,Fieri 89,FierAkja143,Falco115,fortesa-a,fara,Forest,fashion_girl,flamurikombtar,valdetsh ala,VOLSIV,vasilika,_-^VLoNjate^-_,Viola.V,Vjosa,veli44,virxhinia,Veton-Pz,valmiri01,Gj.Fishta,ximi abedini,xennie boy,xnjeri,xhamia,XH.GASHI,Xobi,xubuntu,xani1,xher ir,Zoti Basha,ZbatoRregullat,Zëu_s,zANë,zhorzhi,zois1,unej sa,uvejsa,ujku 80,WALCHIRIA,white-rider,woodstock,Warning,2043,Octapodus,oret_e_vona ,oooo,orhideja,Qerim Qerimi ,ylli pr,ypsylon,Yllzana Kamberi,Yllëza

USA aman ku e kopjove kete liste Po Bongo ku eshte emrin nuk e ka, doja ta pershendesja

Prsh.

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anëtarësuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Falemnderit glorii, edhe une ty te pershendes dhe gjithe te tjeret, se beson se sa shume angazhime kam pas !!
    Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Pershendetje te gjithve ne veqanti zogun qe nuk po na cicerone kohene fundit
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Pershnes vetem PINK-un
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anëtarësuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Pershendetje sueda, kerkoj falje por ja qe angazhimet e shumta, duke iu shtuar ketyre edhe pjesmarrjen ne programin e 28 nentorit ne gjakove si dhe rolin e Harry Potterit spo kam mundesi te inkuadrohem shpesh ketu!
    Sorry!

Iu pershendes edhe gjithe te tjerve!
    Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Mirmengjesi te gjitheve
    hajdeni me pi caj se gati eshte hejjj o popull lol

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Mirmengjesi Antar te nderuar,ju deshiroj nje vikend te shkelqyeshem.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Pershendetje.......
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Pershendetje USA , Sueda , e panjohura .Ju uroj nje weekand te bukur .
    Pershendetje per te gjithe antaret e forumit.

Faqja 52 prej 91 FillimFillim ... 242505152535462 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •