Përshëndetje të ngrohta për Alem_de, USA NR.!, z. Sueda, Izabella, Goca_e_Tivarit, Ksanthi...
Përshëndetje të ngrohta për Alem_de, USA NR.!, z. Sueda, Izabella, Goca_e_Tivarit, Ksanthi...
pershendetje dhe kalofshi nje dite sa me te bukur
te gjithee qe kenii shkruajt me siper
Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.
Gëzohem e “nuk” hidhërohem! Kur gëzohem e dija për çfarë gëzohem. Kur hidhërohem nuk dija për çfarë hidhërohem! Gëzimin ma sjellë miku e Zoti! Hidhërimin nuk dija kush ma sjellë, andaj nuk hidhërohem! Sepse hidhërimin ma sjellë ai qe as vet nuk dinë se çfarë po bënë se vet është i pështjellur në vorbullën e hidhërimit! A behët të hidhërohem në atë qe nuk dinë se çfarë po bënë? Njëkohësisht është edhe shërbëtor i djallit, ndërsa punën e djallit e dinë shumë kush e më së shumti ai qe i lakmon! Të tillët qëpari nuk e njohin njeriun si njeri si qenie më e përsosur në rruzullin tokësor, mos të flasim për dashurinë e tyre ndaj kombit apo shtetit të vet.
Gëzohem qe në foruminshqiptar gjeta ata qe dini të më gëzojnë mua dhe të tjerët! Ec mos i uro! Urime! Urime! Urime! I uroi të gjithë, por më së shumti ata qe dinin të gëzojnë njeriun! Sepse njeriu është lodhur në cep e cep te botës, ndër ta sidomos njeriu me përkatësi shqiptare! Shqiptari është i plagosur rëndë, ata të cilët i shërbenin djallit “çpurdhin” vetëm nëpër ato plagë për tu mos u shëruar kurrë. O i gëzuar! Del në këtë botë shqiptare dhe shëro plagë e mos lëndo! Edhe shqiptari të mësohet njëherë për tu gëzuar!
Miremberema dhe pershendetje antar te f.sh...............
pershendes te gjith ato qe me kan pershendetur..
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Mirmengjesi .ju uroj nje dite te mbare.
Dite te mbare Ksanthi-dhe antare te nderuar!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
mirmengjesii per te gjithe
kalofshi nje dite te bukur
sueda, tetovarja87, sinfonia, e panjohura, pranvera bica, tironcja bln, ksanthi, usa nr1,kriko-38,alem de, besoja,agim metbala
Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.
Krijoni Kontakt