Përshëndetje të ngrohta për të gjithë anëtarët...
Kalofshit sa më mirë javën të sa po filluar...
Përshëndetje të ngrohta për të gjithë anëtarët...
Kalofshit sa më mirë javën të sa po filluar...
Persdhendetje forumista,lutem dhe shpresoj te jeni mire.Ju pershendes nga Ukraina e bukur.Megjithse large nuk ju harroj kurre.Me te mira.
![]()
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
![]()
Përshëndetje edhe nga unë Murrizi.
Ndryshuar për herë të fundit nga murrizi+ : 18-10-2010 më 02:54
Pershendetje te gjithe antareve.
pershendetjeeeeeeeeee
kalofshi mrekullueshem.
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Pershendetjeeeeeeeeeeee....a u ndegjua hiq...
pershendes edhe tetovaren ,dhe te gjithe pa perjashtime.
ku ije mi tej oj angelina...hahahhaha
brad-in si e ke hahahahha
te pershendes edhe une ty shuuuum,dhe mos bertit shume se ma nxore gjumin hahahhah
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Po normal ska me fjete,zgjuhuni klasa punetore hahahahaha.
Une nam ,brad nam,me vone kena ca intervista,me shume po pritoj nenshrime qe duhet me dha ....
Ti vete mir? burin e krejte...hahahahaha![]()
mire edhe ne mire,hahahah....
po ani mi nete vendoe nje neshkrim ne naj flet dhe shko bene nja 1000000000 kopje,dhe kur te te kerkojn neshkrime fansat ua jep kopjet hahah...e di motrushe e di se lodhesh,po ce c'ka me bere,puna done haha
te puci,upsss kjo foto eshte ajo qe me tha bradi se me e bukur do te ishte sikur te dilja me ty,me mu dmth hahahahahahahahahahah
ahahahahahahahaha,po qe mir e ke ti duhet patjeter me ia ba disi.
Po hajte se ika njehere,ndoshta vi me vone,te pershendes te jesh e lumtur e lumtur e lumtur..![]()
Krijoni Kontakt