Close
Faqja 10 prej 91 FillimFillim ... 891011122060 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 910
    not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Mirmbrema t'gjithve!
    Flm shum per pershnetjet..........(ishit kput tu m'pershnet maaaa )

Sonte pershnes vetem USA NR1!

Dhe ju uroj nje nate te mire t'gjithve + nje fundjav t'bukur!!
    paqen, e sjell vetem drejtsia

ALLAHU EKBER Maska e unejsa
    Anëtarësuar
    08-02-2009
    Vendndodhja
    SHIJAK
    Postime
    695
    Citim Postuar më parë nga lisa12 Lexo Postimin
    Mire zemra shyqyr qe mar icik frym fundjave nga punet qe te ulem e te shkruj me ju, dhe une te pershendes ty patriote
    Shyqyr mi zemer zyqyr qe gjet koh me u ulur pak

Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Mirmbrema t'gjithve!
    Flm shum per pershnetjet..........(ishit kput tu m'pershnet maaaa )

Sonte pershnes vetem USA NR1!

Dhe ju uroj nje nate te mire t'gjithve + nje fundjav t'bukur!!
    Pershendetj skender si ja ke kaluar si re nuk te ka pershendetur njeri ty re ja po te pershendet une tani
    Pershendetje Skendero klm
    Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Pershendetje te gjitheve .

Jam Ai Maska e RockStar
    Anëtarësuar
    23-10-2009
    Vendndodhja
    Nën hijen e qerpikut tënd...!!!
    Postime
    1,956
    Mirmengjes Ksanthi.
    Dite te mire te gjitheve.
    Mendo dhe Pasurohu

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Pershendetje te gjitheve, kalofshi mire

e panjohura,Albo,alem de,arjan03,aMLe,adrenalina,Apollyon,Agim Metbala,ademgashi dk ,Altin1,Albela,ardiana luzha,angelina o2,Agim Doçi,APACER,abdulazizi,alDi,Adna,Arb,ajzberg,ANTON IO1,alda09,Alienated,[A-SHKODRANI],ardi ht,Argjendii,AIRON^BOY,Akulli ch,Aloe,Arvima,angel-anna,artan_nike,alnosa,Ardit Webmaster ,avatar,Annika,ARKIA,A.V.A.T.A.R,Ali Baba Tepele,busavata,Bardhi,BaNeSaXhie,Boy,BATO,Besoja, bili99,beni33,Burim20,broken smille,brunilda_it,Black Mamba,Birva,Bije,bandini,bindi,BIM BUM BAM,BlooD VenoM,Baptist,bayern,bani,BOKE,BlerinaL,brunilda_i t,Brari,Bamba,BaBy_BiRbA,Colomba,ChuChU,chino,Canc 3l,cabohetkshtu,COKOLLATA,cubel,cribocop,Cuccador, CERMENIKASI,Çaushi,çuni,Corvus,Cimo.coldfire16182, Candy_Babe,drague,Drite,drenicaku,daniel00,Doronti na,Darius,Disa,Diman,Daja-GONI,DarK^NiGhT,drifilon, Deusexmachina ,Destroyer-2010,Dr1s3ru,Dj_PiRoMaN,DOR,Donio,DYDRINAS,Debatik asI,Daniel Maker,dollar,D&G Feminine,dritek7,DeuS,dijetari,donna76,dardaniAU,d jaliepirotas,davidd,deshmuesi,elonesa,erla07,elsaa ,Elonaa,Enii,EkoNomisti,eldushka,Edvin83,Elena,End less,Erlebnisse,engjull me brir,Edipluspg,EdiR,epiKada,EuroStar1,Edmond.S,ELD ORADO,Explorer,Eni Kokalari,E*m*A,ela 3,etii,elbed,EnyaL,eagle_black,Enkeleu,extreme,? Ela ?,Elytony,ervinkeci,Ermedin ,ExTaSy,EneaXhani,HELEN OF TROY,Hard Style,Hillirian-zo,HEGIS,Harakiri,Homer,Hidalgo,Homza,RockStar,Ren ea,RUDIGER,ricco,Rexhina,Rina87,rana,Roi,RaPSouL,R ugova,Rrjeti,r'posa,Rev12,Reiart,riduana,Geri Tr,goldian,gimche,gloreta,ganimet,gen|us,gigiex,Go ld-SooLdieR,Gerdi,gjilan55,Goddess,GANGO of SG,Gentian_gr,Gi de Masha,gani1970,musliman72,Mr-Bledi,meli-pr,Mr Zeid,Mobil-world,maratonomak,Marya,maryp,Mau_kiko,MALSORI,Mid ja,Mexhi,mia@,MI CORAZON,milanistja_el,[MaRiO],mario kingu,Magnolia,meda hoxha,Mondishallin,mondishall,METI_TE,Mister Enigma,metinsk,Marduk,myvela,mali2,mesuesi_1,moro, MIRIAM,majla,Marinari,mebybe,Nete,niku-nick,Njoni-ch,Nice Boy,nue,Noellag,Nanushi,ndjenjat,Stern,Sueda,suada ,Strange,strong 07,Skender 76,SinFoni@,SERAFIM DILO,Shkup-janja,s0ni,SONNE,Suhejbi,Smth Poetic,skender76,Station,System-32,SystemA,Safka,SaS,smokkie,stiljano,sdi-gja,Slimshaddy,Si-hanA ,saura,Seneka,shoku tanku,Shpirt Njeriu,sleep,^SHIU^,Sovrani,sefadinmuqaj,shtrigaa, soldierly,Shup Laka,shtegetar,Siborë,shkupi1912,stella_senza_ciel o,IL SANTO,Izadora,illyrian rex,IllyrianPatriot,izabella,I-island,i pakapshem,ismani,INDRITI,Izber,ismail_qemali,INFIN ITY©,injejti,ILMGAP,Illyricum,>_Ilirian_>,ily,Jeho na Kryeziu,jesy.jessi89,Jonilda,Jeto_Jeten,Linda5,lis a 12,Lindila,Linesa,Leonso,La Lune,landi45,laura,Llapi,llapmuhaxheri,laburist,le taa,lafazane,Lector,luljeta morina,Lilo-Ila,La solitudine,leonardito,liana76,Lexuesi,Lady,PINK,pr anvera bica,PeterPan,PLAKU,Pogradecaeri,Pa doreza2,Peac,prishtinase,Plot,puroshkodran,Perla,P laku,projekti21_dk,toni77 toni,toni007,The Clown,Tiara,_TR,Tetovare,TetovaMas,Tironcja BLN,thekthi,tutankamon,TheCompany,Tribal_heart,the admiral,Traktoristi,tibar,T68,toni karlosi,theodora*,teta,toni-as.roma,Ksanthi,Kosovar2006,Kronike,Kosovelli,Keng a,KLEAA,kleos,Kinney,ketty f,kumbulla,KAT,Kaligula,Kasumi,kthetrat,kryenece,K ujtim Cami,kitty_ket,karkaxholli,Korbi999,King_Arthur,Ki ller-Katili,Kreksi,kriko-38,KILI MERTURI,Kastrioti.Jr,jesy,Jack Watson,juanito02,jarigas,Julianna,jessi89,janulla, Jeton Aliu,jeta_ime,fisniku-student,Force-Intruder,FK-Partizoni,fattlumi,fegi,francovice,Fishtani1,Fieri 89,FierAkja143,Falco115,fortesa-a,fara,Forest,fashion_girl,flamurikombtar,valdetsh ala,VOLSIV,vasilika,_-^VLoNjate^-_,Viola.V,Vjosa,veli44,virxhinia,Veton-Pz,valmiri01,Gj.Fishta,ximi abedini,xennie boy,xnjeri,xhamia,XH.GASHI,Xobi,xubuntu,xani1,xher ir,Zoti Basha,ZbatoRregullat,Zëu_s,zANë,zhorzhi,zois1,unej sa,uvejsa,ujku 80,WALCHIRIA,white-rider,woodstock,Warning,2043,Octapodus,oret_e_vona ,oooo,orhideja,ylli pr,ypsylon,Yllzana Kamberi,

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Pershendetje usa dhe gjithe listen tende..........................

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Pershendetje Rocki,kriko,USA NR1 dhe listen
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    pershendetje........
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    pershendetje........

Te pershendes panjohuraqe dhe gjith pulaqet e forumit
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Shijak
    Postime
    848
    Pershendetje te gjithve Usa Lol tu ndryshk lista hahahaha

Faqja 10 prej 91 FillimFillim ... 891011122060 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •