Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    BOKE , faliminderit qe e solle ket shkrim , se me vertetë shum veshtir e paskan ber.. se ma let qenka me mar nenshtetsin gjermane ....

O Sami,

Fatkeqesisht dhe flasim realitetin nje Bashkim Kombetar i plote i trojeve ish-Shqipetare si dhe Kosova eshte paska i larget sepse ne rastin tend nuk eshte thjeshte sheti Kosovar qe vendos por ka nderhyrje te shumta politike

Citim Postuar më parë nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Jo, jo asesi letra bixhozi, por mendova ne Bashkimin Kombetare, qe nje dite afert, besoj, do ndodhe, apo jo 69?
    Nuk besoj se do te ndodhe ndonjehere.Jo se sdo Shqiperia apo Kosova.Eshti ai i madhi siper qe sna le me u bashkuar `AMERIKA`.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar më parë nga zeripopullit Lexo Postimin
    O Sami,

Fatkeqesisht dhe flasim realitetin nje Bashkim Kombetar i plote i trojeve ish-Shqipetare si dhe Kosova eshte paska i larget sepse ne rastin tend nuk eshte thjeshte sheti Kosovar qe vendos por ka nderhyrje shumta politike
    Ke t`drejt plotesisht! Desha te beje pak shaka me busavaten, pastaj edhe reagimi i angel 69 me beri pak te qeshi, kur thot ( me duket se po e degjoj); "pfffffff....pse mor ca jan kto letra bixhozI..." dhe keshtu edhe une e shkruajta ashtu si ne hajgare pak, se vertet ashtu mendoj edhe une.

Pershendetje zeripopullit!

P.S. Me fal, busavat, qe e ndrruam temen pak. Por, edhe une e kam te njejtin problem sic duket.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sami Hyseni : 02-10-2010 më 20:05

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar më parë nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Nuk besoj se do ndodhe ndonjehere.Jo se sdo Shqiperia apo Kosova.Eshti ai i madhi siper qe sna le me u bashkuar `AMERIKA`.
    Mire e ke, ashtu eshte, por sic shkruajta edhe me lart, e bera pak si ne shaka.
    Pa ndonji te keqe!
    Mos harro, se kshtu kane menduar shume njerz, se as Kosova nuk do te behet Shtet i Pamvarur,por... u be, apo jo?

Te pershendes, me deshire dhe shprese se do te ndodhe ndonjihere!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sami Hyseni : 02-10-2010 më 20:04

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    ske nevoj me kerkue falje Sami , se vetemse na ke disponue , faliminderit per postimet ...

Citim Postuar më parë nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Mire e ke, ashtu eshte, por sic shkruajta edhe me lart, e bera pak si ne shaka.
    Pa ndonji keqe!

Te pershendes, me deshire dhe shprese se do te ndodhe ndonjihere!
    Edhe une te uroj qe te realizohet nje her kjo deshire qe ke.Respekte.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Me sa di une, keto jane dokumentet e nevojshme per pasaporte:

"Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"

6-Kateshi Maska e VL.TX.US
    Anëtarësuar
    18-09-2010
    Vendndodhja
    ATX
    Postime
    65
    Bashkimi i trojeve eshte veshtire, se plehrat dhe p.m..t qe na rrine ne karriget e lyera me llak e me ora floriri ne tavoline, skane ndermend te rregullojne gje. tani per tani eshte nje lloj kaosi ku SECILI VJEDH PER VETE, TE GJITH VJEDHIN NGA TE GJITH. E hidhur por e vertete. dhe pasojat e pislleqeve e kurverirave te ktyre shker.....tave i vuajme ne, qe si gjithmone, ulim koken, e marrim udhen 9500 km large shtepise, e punojme si qener pas tekave te plehrave qe na japin lekun pasi na shfrytezojne 200% . po ska gje, koka ben koka vuan, per sa te rrime kshu , nje *** te madh do marrim, jo pashaporta e bashkim kombetar. i fituar do dali bollano moter ....i me ata peder....tat greke. ne si gjithmone, me ne krye xhaxhin sali e me shokun edvin " nudo " rama, do marim te gjatin . nejse
    Dy emra kam në zemër unë
    Para më je ti o Vlorë

I dyti është ekipi ynë
    Flamurtari madhështor

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •