BOKE , faliminderit qe e solle ket shkrim , se me vertetë shum veshtir e paskan ber.. se ma let qenka me mar nenshtetsin gjermane ....
BOKE , faliminderit qe e solle ket shkrim , se me vertetë shum veshtir e paskan ber.. se ma let qenka me mar nenshtetsin gjermane ....
O Sami,
Fatkeqesisht dhe flasim realitetin nje Bashkim Kombetar i plote i trojeve ish-Shqipetare si dhe Kosova eshte paska i larget sepse ne rastin tend nuk eshte thjeshte sheti Kosovar qe vendos por ka nderhyrje te shumta politike
Ke t`drejt plotesisht! Desha te beje pak shaka me busavaten, pastaj edhe reagimi i angel 69 me beri pak te qeshi, kur thot ( me duket se po e degjoj); "pfffffff....pse mor ca jan kto letra bixhozI..." dhe keshtu edhe une e shkruajta ashtu si ne hajgare pak, se vertet ashtu mendoj edhe une.
Pershendetje zeripopullit!
P.S. Me fal, busavat, qe e ndrruam temen pak. Por, edhe une e kam te njejtin problem sic duket.
Ndryshuar për herë të fundit nga Sami Hyseni : 02-10-2010 më 20:05
Mire e ke, ashtu eshte, por sic shkruajta edhe me lart, e bera pak si ne shaka.
Pa ndonji te keqe!
Mos harro, se kshtu kane menduar shume njerz, se as Kosova nuk do te behet Shtet i Pamvarur,por... u be, apo jo?
Te pershendes, me deshire dhe shprese se do te ndodhe ndonjihere!
Ndryshuar për herë të fundit nga Sami Hyseni : 02-10-2010 më 20:04
ske nevoj me kerkue falje Sami , se vetemse na ke disponue, faliminderit per postimet ...
Me sa di une, keto jane dokumentet e nevojshme per pasaporte:
![]()
"Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"
Bashkimi i trojeve eshte veshtire, se plehrat dhe p.m..t qe na rrine ne karriget e lyera me llak e me ora floriri ne tavoline, skane ndermend te rregullojne gje. tani per tani eshte nje lloj kaosi ku SECILI VJEDH PER VETE, TE GJITH VJEDHIN NGA TE GJITH. E hidhur por e vertete. dhe pasojat e pislleqeve e kurverirave te ktyre shker.....tave i vuajme ne, qe si gjithmone, ulim koken, e marrim udhen 9500 km large shtepise, e punojme si qener pas tekave te plehrave qe na japin lekun pasi na shfrytezojne 200% . po ska gje, koka ben koka vuan, per sa te rrime kshu , nje *** te madh do marrim, jo pashaporta e bashkim kombetar. i fituar do dali bollano moter ....i me ata peder....tat greke. ne si gjithmone, me ne krye xhaxhin sali e me shokun edvin " nudo " rama, do marim te gjatin . nejse
Dy emra kam në zemër unë
Para më je ti o Vlorë
I dyti është ekipi ynë
Flamurtari madhështor
Krijoni Kontakt