Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 36
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    nuk eshte e vertete. me sa po shoh une, nje suite deluxe me 2 dhoma gjumi dhe me mengjes perfshire, kushton 2365 euro.
    dhe nuk ka asnje me te shtrenjte...
    Avash,avash.Mos u ngut.I pe ato suitat speciale qe jane te rezervuara per sheiket,bosat e naftes dhe antaret e familjeve mbreterore arabe apo ke pare vetem dhomat e thjeshta.
    Keto dhoma arrijne cmimin deri ne 7000 euro per nje nate,shumica e orendive ne keto dhoma jane nga ari,perfshire edhe TV ne dhomen e gjumit.Kam pare dokumentar ne Nat.Geo.mbi keto qe po i flas.Plus per musafiret special prej aeroportit e deri ne hotel jane te rezervuar "taxi" dhe ate Rolls Roys qe jane pronesi e hotelit.Hulumto me shume dhe bindesh vet per keto.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    nuk eshte e vertete. me sa po shoh une, nje suite deluxe me 2 dhoma gjumi dhe me mengjes A perfshire, kushton 2365 euro.
    dhe nuk ka asnje me te shtrenjte...
    jam shume i sigurte se dhoma me e mire kushton 20000$ ne kete Hotel

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    une kontrollova nepermjet tripadvisor. eshte siti me i madh ne bote per prenotime dhe informacione hotelesh.
    tripadvisor me hap njekohesisht 5-6 faqe te tjera nepermjet te cilave mund te prenotoj. krahasoj cmimet dhe marr ate qe me leverdise...
    une thashe ate qe pashe ne web. dhoma me e shtrenjte qe mund te prenotoja online ishte ajo qe thashe.
    nje suite deluxe me 2 dhoma gjumi dhe me mengjes te perfshire.
    nese keni info me te sakta, mund ti shprehni ashtu sic bera une, por jo te thone kushton kaq e aq duke u bazuar ne fjale qe keni degjuar ku di une ku.
    une kontrollova dhe thashe ate qe shikova...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin
    Jetojme ne nje bote kapitaliste ,ku barazija nuk ekziston
    Une e shoh nga ana estetike , eshte gje e bukur pa u futur thelle ne detaje. shkosh per ca pushime nuk do ishte keq .Po enderroj une tani me sy hapur .
    une kam qene vitin e kaluar per pushime ne tailande ne nje hotel mjaft luksoz. ne fakt ishte nje resort me spa.
    ishte hoteli me liksoz i gjithe asaj pjese te ishulli.
    komoditeti dhe kushtet ishin natyrisht optimale, por une nuk ndjehesha mire kur shihja njerez shume te varfer dhe une kisha shume me teper se ajo qe me nevoitej...

kjo eshte pikepamja ime. ti e sheh ne menyre siperfaqesore, ndersa une e mendoj pak me thelle.
    secili ka pikepamjet e veta...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Archicad
    Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Ne boten tridimensionale
    Postime
    283
    kur do ti nxjerrin paret e investimeve? Kete info smujta me e gjete ne gugell....

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ja me e shtrenjta qe gjeta deri tani.
    670 meter katrore. 4265€
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Vasudhaiva Kutumbakam

nuk te duket ty luks i tepruar ky? ke quan luks te tepruar ti? te perdoresh 500€ si karte higjenike???
    mua thjeshte nuk me pelqen luksi.
    gjeja e pare qe me shkon nder mend kur shoh luks te tepruar, jane femijet qe vdesin urije neper bote. ndoshta eshte problem i imi, por c'te them?
    une kam qene disa here ne hotele me 5 yje dhe as ato nuk i preferoj. kam shkuar si per marrezi. imagjino 7 yje!
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Lej pordht çileeee po hecccc..
    Lëri pordht çileeeee t thash,po heccccccccc...të ishe nga ata ti,hiqje nga korja jote dhe ua jepje atyre po bol na bëre si i dërguari i perëndisë.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e TiaraT
    Anëtarësuar
    26-07-2010
    Postime
    56
    [=BlooD_VenoM;2882066]Lej pordht çileeee po hecccc..[/QUOTE]

Sa koment i nivelit te ulur, nuk gjen dot fjale te tjera ne fjalor per te perdorur? Epo..."@@@@" mbetet i tille edhe nese shikon TV te arte apo pastron b... me leter 500 dollareshe!

Qe ky i cituari as ne enderr nuk e shef dot. Si puna e dhelpres!!!
    Not dead yet.

i/e regjistruar Maska e Vdekja
    Anëtarësuar
    20-06-2007
    Postime
    268
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Varet nga dhoma cilen zgjedh,me e shtrenjta me duket se shkon 7000 euro per nje nate.
    Dmth ,qe edhe nje i vdekshem po mujka me e bo nje natë ne ate hotel !

Flm per info.
    Nuk jam unë që ju thërras ,por jeni ju që vini tek unë!

Citim Postuar më parë nga TiaraT Lexo Postimin
    [=BlooD_VenoM;2882066]Lej pordht çileeee po hecccc..
    Sa koment i nivelit ulur, nuk gjen dot fjale te tjera ne fjalor per te perdorur? Epo..."@@@@" mbetet i tille edhe nese shikon TV te arte apo pastron b... me leter 500 dollareshe!

Qe ky i cituari as ne enderr nuk e shef dot. Si puna e dhelpres!!![/QUOTE]

Mos na trego nivelin tënd,duke thënë: Pfffff...lux i tepruar,nuk më pëlqen.Nga të pëlqejë ty,kush të afron atje ty zotrote...ti do kthehesh sapo të lexosh tabelën:
    Ndalohen njërëzit që veshin këpucë pa çorape

Ec bëj tangërlliksen me ndonjë temë tjetër tani.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •