Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838

Thaçi: Kam takuar Tadiç më shumë se dy herë

Se është klonim i him goves ky antishqiptarë e kam thënë shum her nëpër tema për hashen , po tash si duket gjithnjë e më shum po vërtetohet ky klonim:

PRISHTINË- Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaci ka pohuar se ka takuar presidentin e Serbisë Boris Tadic, ashtu sic edhe është pohuar në publikimet më të fundit të WikiLeaks.

Në një intervistë për të përditshmen ‘Kosova Sot’, kreu i ekzekutivit kosovar ka sqaruar e nuk kanë qenë vetëm dy takime mes tij dhe Tadic, por ka pasur më shumë.

“Nuk ka çka të fshihet, nuk jemi të vetmit që jemi takuar me presidentin Tadiq në Vjenë, Nju-Jork dhe Bruksel. Kemi pasur edhe dreka, edhe darka tërë delegacioni kosovar. Natyrisht WikiLeaks i ka kushtuar vëmendje ndoshta më shumë ndonjë dorështrëngimi. Por duhet të jenë të shqetësuar ata të cilët nuk i ka prekur Wikileaks dhe jo ata që i ka prekur”,- është shprehur, kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi.

WikiLeaks ka publikuar materile të cilat theksojnë se kreu i shtetit serb dhe kryeministrit kosovar janë takuar dy herë.

Kabllogrami është një dokument i dërguar nga misioni i SHBA-së në OKB, në janar 2008.

Në takimin e parë zbulohet Tadiç dhe Thaçi kanë diskutuar për gjetjen e një kompromisi mbi Kosovën, dhe që Presidenti serb i kishte ofruar atij kosovar një model ‘autonomie substanciale

Në takimin e dytë zbulohet se si Tadic refuzonte çdo formë të pavarësisë për Kosovën dhe bënte thirrje për vazhdimin e dialogut ndërmjet palëve.
    (e.m/BalkanWeb)

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC , TI LUFTOJSHE ME ARMIKUN SHKA , E I PASKE PAS ARMIQT NË UCK!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ibrahim rugova eshte hero i kosoves kurse ti kill e krejt ju qe fyeni presidentin qe pushon ne varreza.. jeni kriminela..

do te dallosh nje shqiptar kosove.. prej diaspore a kosove.. lexoja e degjoja cfar mendon per Rugoven e madh..

e vlereson.. eshte nje atdhetar..
    e fyen.. eshte nje krimb i keq anti kombetar..

..

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    ja pra hashim polari ishte takuar fshgehurazi me dadiqin kurse kta zagart e pdk.s LEHIN SI ZAGAR

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2005
    Postime
    63
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    ja pra hashim polari ishte takuar fshgehurazi me dadiqin kurse kta zagart e pdk.s LEHIN SI ZAGAR
    Ketyre here thoshin pleqet; "Qeni i keq ta sjell ujkun ne torishte"!!!
    Te gjitha keto vonesa qe u bene per te vepruar faktori nderkombetar ne Kosove per shtrirjen e autoritetit ne tere teritorin e Kosoves si dhe shpallja apo pranimi i Pavarsise se Kosoves qe panderprere e perseriste Dr.Ibrahim Rugova kan ngel me fajin e Hashim thaqit, i cili pat kerkuar haptazi nje moratorium per rastin e Kosoves!!!
    Ja pra se si dalin te gjitha ne sheshe, pra edhe rrenat e Hashimit kur dikush kishte dieni se Thaqi takoheh fshehurazi me Tadiqin dhe mu ato takime kan shtyr nderkombetaret perendimor perjashtuar ata amerikan (disa prej tyre) qe situata te zvaritet deri sa serrbet e veriut kan vendos pushtet ne ate pjese, dhe pikerisht fajtor per kete eshte Hashim Thaqi me PDK-en. Une po e them edhe kete se; "nje budalla bjen, e hedh gurin ne pus, dhe disa te menqur nuk kan mundesi ta nxjerrin pa pasoja"! Kur e them kete, e kam parasysh se Hashim Thaqi asnje personalitet ne pushtet nuk e ka me te aft se veten e tije, qe te ben te kuptosh se ky analfabet (Thaqi) te gjithe te tjeret i ka edhe me analfabet, pra edhe vete Presidenten Jahjaga!!!
    Mjer Kosova kush po e udheheq.

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443

Thaqi thete me shum se 2 here! ai tregon drejte se nuk i numron takimet e kretes para dhe en prage te luftes, ata ishen nen trysnin se majtes shqypnis, klosi-nano-milo e ishe sigurimi mbase tyne, njete e ka be dhe shoku ti ali a. para s efillon luften Ylliride i pat shum takime me te njetit figura politike te shqypnis serrbis dhe pasokut greke, kreta nuk merret parasysh.
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2005
    Postime
    63
    ka rrezik kesaj radhe me u takue me Tadiqin edhe me ba gabimin e radhes; me pranue ndonje marrveshje ne disfavor te Kosoves se e ka marr edhe analfabeten Jahjaga dhe analfabetin pro rus Pacollin!!!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    o njerez po a mendoni se hasha e ka takuar daqiqin apo maliqin pa urdherin e perendimoreve dhe amerikaneve e..pse beheni naive dhe shfryni keshtu..hasha me pashen as ne hale nuk shkojne pa marre leje tek amerikanet..jo veq hasha por krejt udheheqesit shqiptare ne trojet tona..krejt marrin bekimin e amerikaneve ..te jeni te sigurte per kete...ka mundesi krejt udheheqesit ballkanike..lereni cka thuhet ne publik..prapa skene jane amerikanet ne cdo pore te jetes..rendesia me e madhe eshte te besh sa me shume miq..te shtrosh shinat pa treni ece vete pastaj...

nuk eshte problemi tek ajo sa here e ka takuar dike hasha ..normal qe do takohej dikush me udheheqesit serbe..fundja pse ja kemi dhene voten...problemi eshte tek ajo nese kosova ka perfituar nga keto takime..nese hasha apo kushdo qe takohet me udheheqesit serbe te ndihet i barabarte me ta dhe te mos u nenshtrohet atyre apo dikujt tjeter..ky eshte problemi..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Malsori nderum, para lufte skishen lidhje nderkombetaret em takimet e thaqit me klosa e nano e nexhmije, pasok e oficer te millosheviqit, vizitat e tilla shkonin deri en krete. mbase viteve 2000 ndoshta nderkombetaret kan ndiku te thaqi per ndonje takim? Por me shum ka ndiku deshira,etja e thaqit per emen,fame e pushtet. Para lufte ndermjetuesit e thaqit per takime me carce anti kombetare per pazare e per vrasje shqyptare,ishen Ibrahim kelmendi e Xhavit haliti dhe disa shikasa tjere nene inefluencen e ishe sigurimesave.
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Malsori nderum, para lufte skishen lidhje nderkombetaret em takimet e thaqit me klosa e nano e nexhmije, pasok e oficer te millosheviqit, vizitat e tilla shkonin deri en krete. mbase viteve 2000 ndoshta nderkombetaret kan ndiku te thaqi per ndonje takim? Por me shum ka ndiku deshira,etja e thaqit per emen,fame e pushtet. Para lufte ndermjetuesit e thaqit per takime me carce anti kombetare per pazare e per vrasje shqyptare,ishen Ibrahim kelmendi e Xhavit haliti dhe disa shikasa tjere nene inefluencen e ishe sigurimesave.
    plako duhet te ndergjegjesohesh per faktin se lideret ballkanike jan kukulla..sigurisht ata bejne politike por ne qeshtje te rendesishme pa folur me amerikanet nuk bejne asgje..me bes burrash po ti thote ambasadori amerikan ne prishtine hashes uli pantallonat ta fus hasha menjehere i ule..a e pe cka beri me ate shterpen qe e vendosen si presidente..aman o plak po kjo eshte edhe per qorrin ma..ti kujton se 3 luftera qe i bene shqiptaret i bene ne koke te tyre a..jo jo..ju tha dikush nga jashte ngrihuni ju dhe pastaj vijme ne dhe ja tregojme filanit e fistekut vendin..kerkund rebelet nuk e sfidojne dot pushtetin pa ndihme nga jashte..kete e dinin mire shqiptaret ne tre trojet tona ku u zhvillua '' lufte '' ..gjoja lufte pasi ajo thjeshte shkrepje pushkesh me kot...

plako popullit i tregohet vetem maja e aisbergut nga ajo qe behet..normal qe nuk mund ti tregohen te gjitha..kushedi sa takime sekrete mund te kene bere politikanet kudo ne trojet shqiptare me serbe apo me te tjere lidere boterore..dhe nuk ka asgje te keqe nuk ka ..dikush duhet te beje takime se edhe te izoluar nuk rrihet..edhe nje here duhet te dime sa force ka treguar hasha ne keto takime..duhet te dime nese ja ulen pantallonat apo jua uli pantallonat..kjo ka rendesi...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    si duket ksaj rradhe tadici sja nguli hashimit i tha un me dasht edhe ne prishtin te vi e te boj barrikada

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •