Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Jo nuk ban te djeget bibla,

ata tjer njerz jan, qe djegin KURANA apo Bibla, jan njerz te mallkuar.

muslimani nuk guxon te mer shembull pabesimtarin.

Aurum Venator
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    77
    un themi t djegim librat e Nastradinit se librat e atij na msojn si me devijue nga rruga Allahit

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    243
    Nëse edhe ti bën çfarë bën idioti, atëherë nuk je më mirë se ai!

Është nji thënje e famshme e BErnard Sho edhe disa të tjerëve cili ka thënë : Se bibla është libri ma i rrezikshëm në botë i cili duhet flakur tej dhe atë nuk guxon ta mban asnji njeri në botë.
    Pra po të ishte ky gjall ky i pari do ta digjte biblën.Disa organizata e kan djegur këtë libër shum herë dhe kujt nuk ju bë vonë.
    Edhe pse ky është nji libër i devijuar që nuk ka asnji të mirë në të dhe shokt e profetit i kan djegur librat e ehlu kitabëve ku i kan gjetur,POR sot në këtë gjendje të mjerueshme që jemi ne kur muslimanët kan dalur moti nga feja dhe dini i Allahut është i harruar dhe ku islami sot është garib dhe fillon nga e shkronja A, kur na jemi në pozitë ku mbi kokat tona qendrojnë me mija bomba atomike që janë të gatshme të zhdukin botën në çdo çast nga gogët dhe magogët e kohës sonë,dhe kur ti i mjerë nuk ke kurgjë me veti,ti don ta djegish librin e tyre edhe pse atyre nuk ju bëhet vonë aspak...sepse ata vet e djegin.
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

Pse, myslimanet as edhe nje here nuk e kane djegur biblen? oO
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    [=Gordon Freeman;2884642]ne vende arabe aty ku dominon ligji kuranor jo vetem bibla por edhe trupa krishtere digjen per se gjalli dhe qohen ne hell kshtu qe mos shkruaj pa dije duke mbrojtur fene tende te pist! dhe fale zotit qe islami po moderohet ,perfaqeso me mire veten mos i pergjithso gjerat.

e di qe shkrimi im do te fshihet por duhet ta shkruaja kete qe te mos e nenvelresosh respektin qe kane njerezit e besimit krishtere dhe ata atesitë per besimin islam sepse po te ishte ashtu sic ke shkruar at`here asnje musliman nuk kishte per te mbetur ne vendet perendimore kshtu qe kujdes.[/QUOTE]

vetem kaq mundem te them per ket qe ke shkruajtur....
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Zot mos e ben.........nuk digjen librat e shenjte.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga Corvus Lexo Postimin
    un themi t djegim librat e Nastradinit se librat e atij na msojn si me devijue nga rruga Allahit
    .............

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •