Radamel Falcao, goli i shenuar ndaj Valencias sezonin e kaluar. Super Gol...
Ndryshuar për herë të fundit nga MaDaBeR : 01-09-2012 më 14:04
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
SupeeeeeeeR RadameeeeeeeeeeeL Falcaoooooooooooooooooooooooooo
TSuper HAT-TRICK, shenuar mbreme ndaj Chelsea ne finalen e Super Kupes se Europes nga "El Tigre"
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Ja dhe nje super gol nga kampionati grek, ne ndeshjen mes Pas Janina dhe Panathinaikos. As vete lojtari nuk e ka besuar se çfare ai vete ka bere. LoooooL
Po sjell dhe njehere tripleten e shkelqyer te Radamel Falcao-s ndaj Chelsea, meqe videon e pare e ka fshire useri i youtube qe e ka publikuar.
Enjoy...
Sa inat e keni Cristinën saqë se keni nxjerr golin ndaj Barcelonës.
Pse ja mohoni, ishte gol spektakël. Më vje me qesh kur shof Pique që shashtiset kur ja kalo topin lart. lol
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Messi vs. Paraguay (World Cup qualification - Brazil 2014)
Neymar
Henry
#VamosArgentina
Malaga -Zenit 3:0,Champions League.
Golashenues: Isco (Malaga)
![]()
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Ky ishte gol cmenduri i Izco. Ne moshen e tij...
http://www.youtube.com/watch?v=boGBl...ature=youtu.be
Ndryshuar për herë të fundit nga MaDaBeR : 19-09-2012 më 04:59
Krijoni Kontakt