Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    llapices]
    Po ku po e din ti oj e viqit,qe i fiton,mos merr yrysh se po bjen ne kungj kadal se dardha ka bishtin mbrapa.
    o xhavit pederri mos ofendo se nuk te kam faj une qe nuk po te lajmrohet as nji pederr qe ke dal e po kerkon neper internet oj ftyra e zez e faqja e galme
    phuuuuuu jazik
    shiqone se si i lut ky drenicaku (xhavit belaj) nga brukseli pederrat e botes qe ti lajmrohen ati haaaaaaaa

http://www.speeddate.com/personals-i...vit+belaj.html
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Kuçi hedhë poshtë mundësinë e dorëheqjes së Thaçit

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Hajredin Kuçi hodhi poshtë mundësinë e dorëheqjes së kryeministrit Hashim Thaçi. ...
    Postuar: 02:23:47 / 30.09.2010
    Ai i quajti spekulime informacionet për këtë mundësi, të publikuara në disa media. “Marrëveshja eventuale për zgjedhjet e parakohshme është në duart e partive politike” tha Kuçi.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Nuk heqet nga posti let Thaqi jo , eshte ber i teri Europ-jan lol

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Burime brenda Qeverisë, që deshën të mbesin anonime, pohuan për Koha.net se të enjten do të japë dorëheqje edhe kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi.

Këtë hap ai do ta ndërmarrë me pretekstin e refuzimit nga deputetët të Strategjisë për privatizimin e PTK-së, që ndodhet në rendin e ditës të mbledhjes së sotshme të Kuvendit të Kosovës, e cila tashmë ka filluar. Mirëpo, propozim vendimi i Qeverisë për privatizimin e Postë Telekomit të Kosovës (PTK) është hequr nga rendi i ditës në seancën plenare të Kuvendit, pasi që këtë e ka kërkuar Grupi Parlamentar i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK).

Dorëheqja e tij thuhet se do të çonte vendin në zgjedhje të jashtëzakonshme, të cilat do të duhej të mbaheshin brenda 45 ditësh.

Po këto burime pohojnë se kryeministri ndodhej që në orët e hershme të mëngjesit në mbledhje me ambasadorët e Quintit në ambientet e Qeverisë. Por, askush nuk e ka bërë publike përmbajtjen e bisedimeve të zhvilluara, ndonëse spekulohet se ato kishin të bënin me dorëheqjen e Thaçit dhe çuarjen e vendit në zgjedhje të jashtëzakonshme parlamentare.

Presidenti i Kosovës ditë më parë po ashtu dha dorëheqje, për shkak të shkeljes së dispozitave të Kushtetutës së Kosovës, që ka aktualizuar çështjen e zgjedhjeve të parakohshme në Kosovë.

Dorëheqja e Thaçit, gënjeshtër e kulluar

Nga Express më 30 shtator 2010 në ora 17:16

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Hajredin Kuçi, e ka quajtur gënjeshtër të kulluar informacionin e plasuar në disa media se Kryeministri Hashim Thaçi do të japë dorëheqje, për shkak të mosmiratimit në Kuvend të Strategjisë për privatizimin e PTK’së.

“Nuk e di ku e keni marrë këtë, por mund t’ ju them se është një gënjeshtër e kulluar”, ka thënë zëvendëskryeministri Kuçi.

Ai mohoi, po ashtu, zërat se marrëdhëniet ndërmjet partnerëve të koalicionit janë ftohur, aq sa për të mos komunikuar mes vete, pas dorëheqjes së ish Presidentit Fatmir Sejdiu, kur Kryeministri Thaçi haptazi mbrojti vendimin e Kushtetueses.

Ai i përshkroi si të konsoliduara, funksionale, institucionale dhe jo si diçka të jashtëzakonshme raportet me LDK’në, ndërkohë që nuk u përgjigj nëse do të ketë zgjedhje të parakohshme ose jo.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    nuk ka pse te jap dorheqje Thaqi.

Kosova ska pse te ndodhet pa qeveri .

As pa President nuk eshte mire.

turbullira nuk duhen..

tHeKtHi MaMa :P
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    pritni pritni gati esht hahahaah

prit gomar sa del bar .................
    if love is the answer, could you rephrase the question?

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •