une kam ble nje comp apple me program mac si mundem me perdor kamern ne mesenger hotmail.
a ndoshta eshte e pa munder une me mac me fol me dika qe e ka windos!
une kam ble nje comp apple me program mac si mundem me perdor kamern ne mesenger hotmail.
a ndoshta eshte e pa munder une me mac me fol me dika qe e ka windos!
mjafton te instalosh microsoft messenger per MAC OS
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Skype punon 100%.
Per messngerin nuk jam i sigurt, por s'ma ha mendja.
Prralla n'lesh, Shndetja prej nesh.
Si nuk ta ha mendja ? Po Ardi qe e ka thene di dicka me shum, pastaje une punoje me Mac dhe Linux, dhe eshte e mundur te lidhesh, kur mer nje version te mac ose linux. Nuk ka asnje prog mos te funksionoje eshte e mundur te funksionoje dhe eshte shum me mire madje.
donarti07, Kliko ketu dhe jepi save to disc
Kalofsh sa me mire.
P.s Moderator eshte nje faqe zyrtare e Microsoft nuk besoje se bie ne kundershtim me rregulloren. Nese eshte e pa lejuar ju kerkoje ndjes dhe mund te fshihet postimi pasi e ndihmoje me mp anetarin ne fjale.
Kamera ne messnger mac punon vetem kur ke corporate account, jo per personal account.
http://blogs.zdnet.com/igeneration/?p=280
Atehere nqs zotnia ka corporate account kamera do punoje.
Nqs zotnia s'ka corporate account, atehere t'bajne prove Skype.
Atehere, nqs une jam akoma gabim, ose ti di prap me shume se une (ose se artikulli), me korrigjo.
Ndryshuar për herë të fundit nga JoniShkodran : 27-10-2008 më 18:21
Prralla n'lesh, Shndetja prej nesh.
mos u hallakat kot se punon mjafton qe windows mesenger te download versionin per mac.
sic ka windows mesenger per windos ka per macc ka dhe per linux .
Une bleva para dy javesh MacBook dhe eshte hera e pare qe punoj me mac. Per 12 vite rresht kam perdorur vetem PC. Ngaqe gjithmone kam perdorur MSN messenger, u ndodha perpara ketij problemi te njejte. Versionet e messengerit qe nxjerr mikrosofti per mac, kane funksione te kufizuara ne lidhje me ato versione qe perdoren ne windows, per arsye qe kuptohen lehte.
Sidocofte, me i peraferti, i cili ka dhe finksionin e videocall (pa ze) eshte aMSN per mendimin tim.
Kerkoje ne google dhe provoje.
Edhe une (Win) me nje shokun tim qe ka MAC nuk arrij qe ta shoh me kamer ne MSN, pra problemi ekziston dhe nuk mjafton qe te shkarkosh MSN per MAC sepse eshte normale qe nje qe ka MAC shkarkon versionin per MAC dhe jo ate per PC.
Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit
Përdorni Yahoo Messenger Mac dhe bini rehat (përfshirë webcamin tuaj të domosdoshëm)..pse duhet me çdo kusht me përdor MSN?
Prektora
Krijoni Kontakt