Femrat arsyetohen pergjithcka dhe gjithmone,sepse ato sahere kan te drejte,dhe kurre nuk mendojne gabim![]()
Femrat arsyetohen pergjithcka dhe gjithmone,sepse ato sahere kan te drejte,dhe kurre nuk mendojne gabim![]()
Jetė e rėndė.......!!!
mos ma nervozoni fashion_girl pleas![]()
Jetė e rėndė.......!!!
permenda te gjitha ato per te hedhur poshte ate qe ti the: Po te kishin femrat prioritet karrieren, do ishte shuar njerezimi me kohe.
te gjitha ato femra qe jane elite, kane pasur kohe edhe per te krijuar familie, edhe per te arritur majat ne fushen e tyre...
mjaft gjetet alibi te kota. jemi ne shekullin XXI dhe femrat investojne me shume ne xhoksin dhe vithet e tyre se ne trurin.
sot edhe femrat po punojne aq sa meshkujt dhe justifikimi yt qe femrat nuk japin me shume rezultate, sepse e kane mendjen tek familia, nuk vlene fare.
jo ne perendim.
meshkujt nuk po bejne ndonje veze te madhe?
meshkuj po bejne aq sa edhe gjenitalet femerore, i njohin me mire se vete femrat... shumica e gjinekologeve jane meshkuj.
tani per te shpjeguar keto magesi te sterdukshme te rezultateve nga ana e femres, une mendoj se femra nuk impenjohet ne ate cfare ben...
p.s. une kam me cfare te mburrem po te dua, por ne nje teme qe po flitet per "mashkuj" e "femra", kemi te bejme me pergjethsime, e jo me gjera personale. e ke te veshtire per ta kuptuar? apo duhet te diskutojme: une keshtu e ti ashtu??????
Vasudhaiva Kutumbakam
Si te thuash ti admiral. Ne shpenzojme per operacione plastike, veshje, ju per dashnore, kazinove, klubeve. Nuk u gjendet filli ketyre ketyre muhabeteve, por e leme me kaq, sic tha dhe infinity. Varet nga personi. Nga te dyja gjinite gjen shembuj neg. dhe pozitive.
Feelings change - memories don't.
Sot te rendesishme jane 3 gjera....
1).Familja
2).Leku
3).dhe shendeti....
Femra arsyeton me shume kur vjen puna tek familja. Mashkulli eshte me pasiv.
Tek e dyta eshte mashkulli qe arsyeton me shume. Femra si krijese delikate, eshte fiu fiu nga ment kur vjen puna te arsyetoje parane aq sa duhet lol, kjo vjen edhe si shkak qe mbeshtjen financiare femrat ne pergjithesi e gjejne tek meshkujt.
Dhe te fundit po e le balotazh qe dhe kjo teme te mbyllet se na hapi barkunlol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jackie : 29-12-2010 mė 20:30
Against all odds..
Femrat nuk mund tė arrijnė rezultatet e meshkujve nė punė, sepse gjinitė janė tė ndryshme. Natyra i ka bėrė meshkujt pėr punė dhe pėr luftė, ndėrsa femrat pėr tė bėrė dhe rritur fėmijė.
Sot femrat shkollohen mė tepėr dhe kanė mė shumė tė drejta se meshkujt, por nė asnjė fushė ato nuk japin rezultatet e meshkujve. Majat nė shkencė, art e kudo, arrihen nga meshkujt. Jo vetėm nė maja, por meshkujt janė superiorė nė tė gjitha nivelet.
Meshkujt dhe femrat janė shumė tė ndryshėm psikologjikisht, e rrjedhimisht janė tė ndryshėm edhe nė arsyetime. Nuk mund tė ketė bashkėbisedim dhe mirėkuptim mes gjinive, por vetėm edukim dhe ndarje tė punėve, brenda roleve qė u ka caktuar natyra.
Krijoni Kontakt