Close
Faqja 13 prej 17 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 168
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Femrat arsyetohen pergjithcka dhe gjithmone,sepse ato sahere kan te drejte,dhe kurre nuk mendojne gabim
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    mos ma nervozoni fashion_girl pleas
    Jetė e rėndė.......!!!

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    mos ma nervozoni fashion_girl pleas
    hahahahaha ! jo jo se asnjeri sme nervozon po diskutonim vetem!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Edhe?
    Kush te tha ty qe ne marrim shembull nga ato? E keqja jote eshte se ti merr shembull vetem llumin e femrave, ose femrat adoloshente qe normalisht idhuj kane aktoret, kengetaret. Po ti s'pelqen ndonje aktor apo kengetar? Se ke lakmuar asnjehere famen e tyre?

Edhe meshkujt s'po bejne ndonje veze te madhe aman. Po flasim ne pergjithesi. Shume pak kane dale gjeni. Kjo do te thote qe dhe ju si shfrytezoni aftesite tuaja ne max..
    Mos u mburrni me veprat e te tjereve. Shikoni te beni vet ndonjegje te hajrit.
    permenda te gjitha ato per te hedhur poshte ate qe ti the: Po te kishin femrat prioritet karrieren, do ishte shuar njerezimi me kohe.
    te gjitha ato femra qe jane elite, kane pasur kohe edhe per te krijuar familie, edhe per te arritur majat ne fushen e tyre...

mjaft gjetet alibi te kota. jemi ne shekullin XXI dhe femrat investojne me shume ne xhoksin dhe vithet e tyre se ne trurin.
    sot edhe femrat po punojne aq sa meshkujt dhe justifikimi yt qe femrat nuk japin me shume rezultate, sepse e kane mendjen tek familia, nuk vlene fare.
    jo ne perendim.

meshkujt nuk po bejne ndonje veze te madhe?
    meshkuj po bejne aq sa edhe gjenitalet femerore, i njohin me mire se vete femrat... shumica e gjinekologeve jane meshkuj.

tani per te shpjeguar keto magesi te sterdukshme te rezultateve nga ana e femres, une mendoj se femra nuk impenjohet ne ate cfare ben...

p.s. une kam me cfare te mburrem po te dua, por ne nje teme qe po flitet per "mashkuj" e "femra", kemi te bejme me pergjethsime, e jo me gjera personale. e ke te veshtire per ta kuptuar? apo duhet te diskutojme: une keshtu e ti ashtu??????
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Si te thuash ti admiral. Ne shpenzojme per operacione plastike, veshje, ju per dashnore, kazinove, klubeve. Nuk u gjendet filli ketyre ketyre muhabeteve, por e leme me kaq, sic tha dhe infinity. Varet nga personi. Nga te dyja gjinite gjen shembuj neg. dhe pozitive.
    Feelings change - memories don't.

sylar Maska e Jackie
    Anėtarėsuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Sot te rendesishme jane 3 gjera....

1).Familja
    2).Leku
    3).dhe shendeti....

Femra arsyeton me shume kur vjen puna tek familja. Mashkulli eshte me pasiv.

Tek e dyta eshte mashkulli qe arsyeton me shume. Femra si krijese delikate, eshte fiu fiu nga ment kur vjen puna te arsyetoje parane aq sa duhet lol, kjo vjen edhe si shkak qe mbeshtjen financiare femrat ne pergjithesi e gjejne tek meshkujt.

Dhe te fundit po e le balotazh qe dhe kjo teme te mbyllet se na hapi barkun lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jackie : 29-12-2010 mė 20:30
    Against all odds..

Citim Postuar mė parė nga Robery Lexo Postimin
    Une e shoh keshtu: Arsyetimi eshte mendim i thelle zgjuarsia eshte intuite...Anyway
    Epo e shiko gabim rrusho.Ben mire te ndryshosh kendveshtrimin qe ke.
    ”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga B.Jack Lexo Postimin
    Sot te rendesishme jane 3 gjera....

Dhe te fundit po e le balotazh qe dhe kjo teme te mbyllet se na hapi barkun lol
    Vallahi ti ja vure vulen. Jam dakort me ty.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    permenda te gjitha ato per te hedhur poshte ate qe ti the: Po te kishin femrat prioritet karrieren, do ishte shuar njerezimi me kohe.
    te gjitha ato femra qe jane elite, kane pasur kohe edhe per te krijuar familie, edhe per te arritur majat ne fushen e tyre...

mjaft gjetet alibi te kota. jemi ne shekullin XXI dhe femrat investojne me shume ne xhoksin dhe vithet e tyre se ne trurin.
    sot edhe femrat po punojne aq sa meshkujt dhe justifikimi yt qe femrat nuk japin me shume rezultate, sepse e kane mendjen tek familia, nuk vlene fare.
    jo ne perendim.

meshkujt nuk po bejne ndonje veze te madhe?
    meshkuj po bejne aq sa edhe gjenitalet femerore, i njohin me mire se vete femrat... shumica e gjinekologeve jane meshkuj.

tani per te shpjeguar keto magesi te sterdukshme te rezultateve nga ana e femres, une mendoj se femra nuk impenjohet ne ate cfare ben...

p.s. une kam me cfare te mburrem po te dua, por ne nje teme qe po flitet per "mashkuj" e "femra", kemi te bejme me pergjethsime, e jo me gjera personale. e ke te veshtire per ta kuptuar? apo duhet te diskutojme: une keshtu e ti ashtu??????
    Femrat nuk mund tė arrijnė rezultatet e meshkujve nė punė, sepse gjinitė janė tė ndryshme. Natyra i ka bėrė meshkujt pėr punė dhe pėr luftė, ndėrsa femrat pėr tė bėrė dhe rritur fėmijė.

Sot femrat shkollohen mė tepėr dhe kanė mė shumė tė drejta se meshkujt, por nė asnjė fushė ato nuk japin rezultatet e meshkujve. Majat nė shkencė, art e kudo, arrihen nga meshkujt. Jo vetėm nė maja, por meshkujt janė superiorė nė tė gjitha nivelet.

Meshkujt dhe femrat janė shumė tė ndryshėm psikologjikisht, e rrjedhimisht janė tė ndryshėm edhe nė arsyetime. Nuk mund tė ketė bashkėbisedim dhe mirėkuptim mes gjinive, por vetėm edukim dhe ndarje tė punėve, brenda roleve qė u ka caktuar natyra.

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Vallahi ti ja vure vulen. Jam dakort me ty.
    mia@!Vallahi kur te hapesh ndonje teme ti se bashku me ate tjetrin lart kushedi cdo na hapni...

Faqja 13 prej 17 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •