Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331

Krijimi i nje loje 3D...

Pershendetje te gjitheve anetareve me poshte po ju paraqes nje DEMO shume te thjeshte dhe jo te nderlikuar te nje loje 3D me aksion.

Jeni te lutur te shkarkoni demon nga linku i meposhtem dhe pasi ta instaloni te jepni komentet por me shume kritikat tuaja sepse do me hyjne shume ne pune gjate krijimit te versionit te pare dhe te plote te lojes:

http://hotfile.com/dl/39426691/48c7de4/loja.rar.html
    linku ku mund ta shkarkoni free

Ju faleminderit paraprakisht
    have a little faith!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    E lezetshme,
    po me thuaj pak, kjo demo ishte e gatshme dhe e personalizove apo si?
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Jo jo eshte e gjitha e imja me ndimen e nje programi shtese kuptohet, pastaj me ndimen e nje tjeter programi qe nderton setup e krijova ne ate gjendej qe e shikoni.
    have a little faith!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Citim Postuar mė parė nga don lico Lexo Postimin
    Jo jo eshte e gjitha e imja me ndimen e nje programi shtese kuptohet, pastaj me ndimen e nje tjeter programi qe nderton setup e krijova ne ate gjendej qe e shikoni.
    Mund te na japesh ndonje info mbi menyren qe vepruat per ne qe jemi ne hapat e para te programimit!

Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Per te qene i sinqerte duke shfletuar disa tema ketu ne forum hasa disa programe qe te ndihmonin ne krijimin e lojerave ose me sakte mini lojerave ne krahasim me 3D e sotme.

Ajo qe une bera eshte qe mora nje nga ato programe dhe me pas me 3D MAX Studio pershtata disa elemente sipas deshires time ne elemente qe ky program i pranonte dhe fillova te zhvilloja fantazine time.

Po nje keshille nga une Pathfinder, para 3 vitesh kam gjetur nje tutorial per ndertimin e nje loje me aliene, tutoriali ishte i ndertuar ne 3D max dhe ne C++ per shkrimin e kodit.
    Po te them vetem per te kopjuar kodin dhe punuar ne 3D max ne ate kohe kam ndenjtur afersisht 1 muaj. Keshtu qe nqs do te realizosh ndonje loje per te cthurur fantazine me mire puno me keto programet qe jane gjysem te gatshme ose me shume se gjysem te gatshme.

Po ti them te gjitha keto sepse krijimi i nje loje me programim te paster dhe grafik te ndertuar nga vete ti do shume shume mund dhe shume vite dhe ne fund pavene ne dyshim aftesite e asnjerit ato vite mund te shkojne dem.

Gjithesesi une po te jap emrat e disa programeve qe mund te te ndihmojne ne hapat e para:

Unity 3D (sugjeruar nga neritani)
    3D Game Creatore (sugjeruar nga benseven)
    3D RAD (sugjeruar nga une).

Gjithesesi une te pershendes dhe te uroj suksese ne punen tende me programim.
    have a little faith!!!

i/e regjistruar Maska e EneaKeco
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    18
    Mbete pas kesaj lojes mo shok e dime qe e ke bere te mire po shtoja edhe ato level qe me ke thene mua qe do ti beje se me nje level nuk ka shume vlere.
    Aftėsia nuk ka shumė vlerė pa mundėsinė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga don lico Lexo Postimin
    Pershendetje te gjitheve anetareve me poshte po ju paraqes nje DEMO shume te thjeshte dhe jo te nderlikuar te nje loje 3D me aksion.

Jeni te lutur te shkarkoni demon nga linku i meposhtem dhe pasi ta instaloni te jepni komentet por me shume kritikat tuaja sepse do me hyjne shume ne pune gjate krijimit te versionit te pare dhe te plote te lojes:

http://hotfile.com/dl/39426691/48c7de4/loja.rar.html
    linku ku mund ta shkarkoni free

Ju faleminderit paraprakisht
    Bej Upload edhe njehere se linku nuk punoka.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •