Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787

Jashtëtokësorët nëpër baza bërthamore!

Nga Express më 28.09.2010 në ora 14:33
    Mund të tingëllojë pak e çuditshme, por nëse mund t’i besohet disa ushtarakëve të lartë amerikanë, atëherë do të kishim të bënim me një realitet dhe jo “fantazi” për sa i përket pranisë së UFO-ve në Tokë.

Disa prej tyre pretendojnë se që nga viti 1948, jashtëtokësorët kanë fluturuar shumë shpesh në qiejt e SHBA-së e Britanisë së Madhe dhe kryesisht mbi vendet ku zhvillohen dhe magazinohen armët bërthamore.

Sipas një ushtaraku të lartë, një herë ata janë ulur edhe në një bazë britanike.

Këta ushtarakë të lartë thonë se qeveritë janë në dijeni të pranisë dhe veprimtarisë së tyre, por përpiqen me të gjitha mënyrat për të penguar daljen e informacionit në publik.

Kapiteni Ribert Salas, i cili së bashku me 6 kolegë të tjerë kanë vendosur që të “thyejnë heshtjen”, ka bërë të ditur se u referohet objekteve fluturuese të paidentifikuara, të cilët njihen si UFO.

“Forcat Ajrore Amerikane janë duke gënjyer në lidhje me ndërlikimet në çështjet e sigurisë kombëtare që mund të sjellin UFO-t dhe ne jemi në gjendje që ta provojmë një gjë të tillë”, ka deklaruar kapiteni në fjalë.

Më pas ai ka thënë edhe se ka dëshmuar më 17 mars të vitit 1967 një ngjarje konkrete në bazën e Forcave Ajrore në Montana.

Po kto jan shum te verteta.Arsyeja esht fare e thjeshte pse nuk zyrtarizohen lajme te tilla.Sjellin panik te madh ne popullsine boterore.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    heheh edhe po i besoni a? neser bum bum ndodh ne nje baze berthamore e i bonen jashteksoret???? une di qe ka tjera krijesa ( exhinet ka spjegime te mjaftueshme per kto krijes ne mesime islame)a per ufoooo e dyshimte..........

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    UFO-t - jashtëtoksorët dhe Alien vendosin kontake me ambasadoren e re, të OKB-ës

OKB -ja, emërojnë një Astrofizikante nga Malajzia, Dr Malzan Othman ambasdoren për të vepruar si njeriu i cili do të vendos kontaktin e parë në Tokë, për ndonjë të huaj nga ndonjë planet tjetër, që mund të vijnë për të vizituar Tokën.

OKB - NEW YORK : Një grua muslimane, Astrofizikane jo shumë e njohur në botë, nga Malajzia, provon përsëri se ajo është në krye të adresimit të problemeve të larta, me të cilat përballet bota sot. Në një nga senancat e jashtëzakonëshme të Sesionit të 65-të të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, u vendos se Dr. Mazlan Othman, është gati për t'u marrë me çështjen e rëndësishme të ashtuquajturve jashtëtoksorët - alienet dhe se kush do të përgjigjet në qoftë se një extraterrestrial arrin deri në planetin më të vjetër të rruzullit deri në tokë.

Kombet e Bashkuara mësohet se për herë të parë në historinë e tyre mbas shumë debatesh të forta kanë vendosur javën e kaluar të emërojnë një Astrofizikanten, krejt e panjohur Malajzia, Dr Malzan Othman për të vepruar si njeriu i cili do të vendos kontaktin e parë në Tokë, për ndonjë të huaj nga ndonjë planet tjetër që mund të vijnë për të vizituar Tokën.

Dr. Mazlan Othman, që aktulisht mbante kreun e Zyrës shumë pak të njohur të OKB-së për Çështjet Outer Space (UNOOSA), është bërë e mundshme për të përshkruar rolin e saj të ri, në javën e ardhshme kur për herë të parë si drejtuese e zyrës së re në një konferencë shkencore në Kavli në kujdesin e qendërs të Shoqërisë Mbretërore në Buckinghamshire - Britania e Madhe.

Ajo është caktuar për të të treguar delegatëve se zbulimi i fundit i qindra e planeteve rreth yjeve të tjerë ka bërë zbulimin e jetës jashtëtokësore më shumë të ngjarë se kurrë më parë - dhe që do të thotë të OKB- duhet të jenë të gatshëm për të bashkërenduar reagimin e njerëzimit për të ndonjë "kontakt të parë" me aleniet ose siç thirren në shqip jashtëtokësorërt.

Profesor Richard Crowther, një ekspert në ligjin e hapësirës shefi i Agjencisë së Hapësirës në Qeverinë në Mbretërinë e Bashkuar, dhe njeriu që kryeson delegacionet britanike në OKB për çështje të tilla, tha: "Othman është absolutisht gjëja më e afërt, për të marrë një detyrë të këtillë të jashtëzakonëshme", për t'u marrë mua "vizitorët e huaj që vijnë nga një planet tjetër të vizitojnë Tokën . " tha ai.

Ndërkohë, thotë Professor Richard Crowther, edhe pse, kjo është inkurajuese dhe shihet si një diçka e jashtëzakonëshme, kjo detëyrë dhe kjo zyrë hapet në një epokë të Cunameve, tërmeteve shkatërrimtare, përmbytjeve të pa llogaritshme në Pakistan, gjenocidit në Darfur, përhapja e armëve bërthamore në Lindjen e Mesme, një luftë në Afganistan, dhe konflikteve vdekjeprurës në zona duke filluar nga ato që pa bota në Ballkan, Azi, Euro- Azi, Afrikë e tjera, pra e thënë më "shkoqitur" është koha edhe një herë që dëshmon mungesën e këtij insitucioni ndërkombëtar prej Kombeve të Bashkuara .

Dr. Mazan Othman e cila do të marrë detyrën "Ambasadori për të Huajt" në Kombet e Bashkuara ka një zyrë të veçantë të dedikuar për "përdorimin paqësor" e hapësirës së jashtme. Kjo zyrë jo vetëm që është Zyra për Çështje Outer Space (UNOOSA) , por prej sot ditës së hënë (27 shtator 2010) do të shënohet në librin e historisë së njërëzimit, si Zyra e "Ambasadorin të parë të Tokës për të huajt". Dhe ajo madje do të jetë një grua muslimane nga Malajzia, Dr. Mazlan Othman, një Astrofizikante e "njohur vetëm në zyrat e Pallatit të Qelqtë" .

Dr. Mazlan Othman, kreu i UNOOSA, dhe "Ambasadoria për të Huajt" në Kombet e Bashkuara, njeriu që do të shërbejë si kontakt i parë me ndonjë të huaj që do të vizitojnë Tokën, sot ka për të mbajtur një fjalim në një konferencë shkencore, në Mbretërinë e Bashkuar, ku ajo pritet që të shpjegojë dhe të përshkruajë rolin e saj të ri dhe rëndësinë e saj në detyrën e re.

Gjatë një diskutimi të kohëve të fundit, ajo i dha disa të dhëna për atë që roli i kësaj zyre mund të duken si një diçka që tregonte se: "kërkimi vazhdoi për komunikim extraterrestrial, nga subjekte të ndryshme jashtëtokësore, dhe mban me shpresë se një ditë njerëzimi do të marrin sinjale nga këta jashtëtokësorët. Kur ne bëjmë, diçka rreth kësaj tha ajo ne duhet të kemi në vend të një përgjigje të koordinuar parasysh të gjitha ndjeshmëritë në lidhje me këtë temë. OKB-ja është një mekanizëm i gatshme për këtë bashkëpunim. " deklarojë Dr. Mazlan Othoman me të marrë detyrën e re.

Një pyetje që shqetëson njerëzimin, sot ,është se: " Jashtëtoksorët Ufot- janë legjendë e kohëve moderne apo realitet !?"

Një ish astronaut i NASA-s i cili ka ecur në planetin Hënë, gjatë misionit të tij atje vite me pare, thotë se alienët nuk janë vetëm të vërtetë, por e kanë vizituar tokën disa herë. Dr Edgan Mitchell, thotë se është shumë i bindur se shumë UFO kanë vizituar tokën gjatë karrierës së tij si astronaut.

77 vjeçari, i cili ka qenë pjesë e ekuipazhit të misionit Apollo 14, tha se burimet në agjencinë hapësinore, NASA, na i kanë përshkruar alienët si “njerëz të vegjël të çuditshëm për ne”, por asnjehere nuk kanë pranuar se ata kane vizituar Token.Për këtë ka shkruar edhe revista prestigjoze TIME artikullin me titull " E vërteta e ekzistencës së UFO-ve dhe incidentit të vitit 1947 - Misteri mbi jashtëtoksorët dhe mbulimi që i është bërë nga qeveria e SHBA.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Nje lexim interesant, qe thot qe mbase keta jashtokesoret kan interes ne arsenalin atomik ose mbase duan te japin nje sinjal rreth interesit te tyre per keto arsenal shkaterrues.

http://news.blogs.cnn.com/2010/09/27...l-say/?npt=NP1

Nje rast i "vecant" ndodhi ne Ukraine gjate Luftes se Ftohte, kur u vet aktivizua sistemi per te leshuar raketat atomike dhe ne ato dite qe ndodhi ky fenomen ishte raportuar dhe UFO qe vinin e largoheshin neper keto baza sekrete.
    Ne ket artikull siper, e njejta gje ndodhi dhe ne shtetin Amerikan ne Montana, ne malet e fsheta ku ndodhen baza sekrete atomike/ushtarake.
    Il Club Più Titolato Al Mondo

i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Mbrëmë pashë një alien edhe unë, më iku, çka ti bëj! Kot se thirra policinë!

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin

Nga Express më 28.09.2010 në ora 14:33
    Mund të tingëllojë pak e çuditshme, por nëse mund t’i besohet disa ushtarakëve të lartë amerikanë, atëherë do të kishim të bënim me një realitet dhe jo “fantazi” për sa i përket pranisë së UFO-ve në Tokë.

Disa prej tyre pretendojnë se që nga viti 1948, jashtëtokësorët kanë fluturuar shumë shpesh në qiejt e SHBA-së e Britanisë së Madhe dhe kryesisht mbi vendet ku zhvillohen dhe magazinohen armët bërthamore.

Sipas një ushtaraku të lartë, një herë ata janë ulur edhe në një bazë britanike.

Këta ushtarakë të lartë thonë se qeveritë janë në dijeni të pranisë dhe veprimtarisë së tyre, por përpiqen me të gjitha mënyrat për të penguar daljen e informacionit në publik.

Kapiteni Ribert Salas, i cili së bashku me 6 kolegë të tjerë kanë vendosur që të “thyejnë heshtjen”, ka bërë të ditur se u referohet objekteve fluturuese të paidentifikuara, të cilët njihen si UFO.

“Forcat Ajrore Amerikane janë duke gënjyer në lidhje me ndërlikimet në çështjet e sigurisë kombëtare që mund të sjellin UFO-t dhe ne jemi në gjendje që ta provojmë një gjë të tillë”, ka deklaruar kapiteni në fjalë.

Më pas ai ka thënë edhe se ka dëshmuar më 17 mars të vitit 1967 një ngjarje konkrete në bazën e Forcave Ajrore në Montana.
    Nje ufo mund ta simulosh
    ne video duke flakur nje pjate guzhine lart dhe filmoje pjaten ne largesi.Pjata do duket si njolle e bardhe njelloj si ufot e dokumentareve.
    UFO-t jane spekullimi dhe mashtrimi me i madh i shekullit.Truke videosh,budalliqe.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Aman mer ishalla nuk po na vijne ne Pashaliman
    Revolution 1848

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •