Kastriot Myftaraj eshte nje njeri qe ka disa mendime shume interesante.
Eshte njeri shume i sinqerte dhe eshte njeri nder qafiret e rralle ne Shqiperi i cili publikisht e shpall ate se cka ndjen
dhe mendon kur eshte ne pyetje Islami ne Shqiperi e me gjere.
E "dua" kete shejtan sepse sepaku eshte i sinqerte dhe nuk fshehet pas llo-lloj maskash ( jo tolerance fetare e s'di cka).
Ky kopuk ja fut drejt e perdrej dhe me nje fjale thote: Ja ky eshte mendimi im per Islamin ,kjo eshte urrejtja ime per
Islamin, une jam ai qe do te luftoj me All-llahun xh.sh, do te zhduki Islamin dhe Muslimanet nga trojet shqiptare.
Duke lexuar K.M, anestin55 dhe elinoktonin, me kujtohet SALADINI qe ua theu hundet kryqezatave.
Edhe keta kryqezatat mendonin si kastriot myftaraj, anesti55 dhe elinoktoni pra lufte te pameshirshme kunder
muslimaneve pa dallim kombi dhe krahine.
Por All-llahu kur do, i bashkon Muslimanet.
Pastaj ata qe deshin te zhdukin Islamin, pas disa shekujsh kerkojne falje per ate se ckan bere.
Une e di se ne Shqiperine tone te dashur dhe me gjere ka nje grusht njerez te cilet duan te nxisin te krishteret e
ketyre viseve qe te ngrihen ne nje neo-kryqezate, por ata vetemse mundohen por pa sukses asnjehere nuk do
te kene sepse genjeshtra dhe jo e drejta asnjehere nuk kane triumfuar.
Une nuk di shume se si erdhi dhe se kush qe shkaku i pranimit te Islamit prej Shqiptareve, por une nje gje di dhe jam
i sigurte se KRENOHEM QE PER FE E KAM FENE ISLAME E CILA KRAHASUR ME FETE TE TJERA ME DUKET FEJA ME E
DREJTE DHE ME E PASTER.
Per mua kjo ka rendesi.
Krijoni Kontakt