Close
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 115
    i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    A eshte feja islame fe e dhunes??????
    shikoni postimin e ketij Ilirian dhe do te bindeni...

Waow cfar debati ! Shiqyr Zotit s'paskam qelluar ne vend te atij besimtarit, se te kisha demonstru live se cfar dmth-je ka "Sy-për-sy e dhemb-për-dhemb", tamam si ne kohen e drejtesis para 2000 vjeteve Dhe ne at moment, ti do te ishe trembur, e jo i riu.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin

Ti shum i paske lexuar burimet, po ja qe un te them JO !
    Un s'kam nevoj te genjej, po ta them ate qe eshte e verteta e jo ajo qe tye te pelqen per ta ruajtur kete mllefin tend kunder Islamit.

! Dhe me vjen keq, po nuk e paske lexu kuranin, ndoshta ke frig qe do t'behesh muslimane tani ?! ncncnc
    Haj medet ,qe dy jave ziheni me Masteri e Banin per punen e haditheve,e tani me thua qe nuk eshte e vertete qe Muhamedi ka pasur grua nje 9 vjeqare
    Ndersa sa per friken se mund te behem muslimane,rri pa merak ,se muslimanizmin e kam braktis definitivisht edhe pse kam lindur ne familje muslimane ,pasi kam lexuar Kuranin!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    shikoni postimin e ketij Ilirian dhe do te bindeni...
    ti shoku se pari nuk e din se cfar dtth DHUNE ,po more forumin nga fillimi deri ne fund e te nxjerish fjalet tuaja dhe shokeve tuaj qe keni shkruar deri me sot , besoj se ne fund do nxjerish nje liber me 1000 faqe ku perkrahet dhuna dhe behen shpifje, e me se shumti ofendime.

Andaj me i mencur je kur nuk flet

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Haj medet ,qe dy jave ziheni me Masteri e Banin per punen e haditheve,e tani me thua qe nuk eshte e vertete qe Muhamedi ka pasur grua nje 9 vjeqare
    Ndersa sa per friken se mund te behem muslimane,rri pa merak ,se muslimanizmin e kam braktis definitivisht edhe pse kam lindur ne familje muslimane ,pasi kam lexuar Kuranin!!
    Po shihet se ke braktisur kuranin dhe muslimanizmin ,por nuk dyshoj se nuk e keni braktisur edhe familjen ,por jam i sigurte se perfundimi yte eshte ne trotuaret e evropes , si shume vajza muslimane qe kane braktisur fene dhe familjen , kam takuar plot neper kafenet e zvicres dhe me gjere neper evrope ku punon si kamariere dhe te martuar me gjerman e zviceran e ndonjehere edhe me ndonje zezak

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    [A=Sami Hyseni;2880275]Toni77, ketu, kesaj radhe, ke folur tamam ashtu si eshte. Pra, nuk duhet qe per shkak A disa personave A pergjithesohet Feja.
    P.S. tregoji me shume Miriamit, te lutem![/QUOTE]

Nuk ka nevoje Toni te me tregoj,une e di A pasi jam rrit e jetoj me te gjithe llojet muslimaneve,edhe nuk jam katolike ,vetem parapelqej kete fe,dhe i qendroj besnik qendrimit tim se nje musliman qe ka lexuar kuranin dhe i beson ,nuk mund te jete tolerant dhe eshte e pamundur qe ne shpirtin e tij te mos kete urrejtje per ata qe mendojne ndryshe!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga MIRIAM : 30-09-2010 më 09:12

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga sheki51 Lexo Postimin
    Po shihet se ke braktisur kuranin dhe muslimanizmin ,por nuk dyshoj se nuk e keni braktisur edhe familjen ,por jam i sigurte se perfundimi yte eshte ne trotuaret e evropes , si shume vajza muslimane qe kane braktisur fene dhe familjen , kam takuar plot neper kafenet e zvicres dhe me gjere neper evrope ku punon si kamariere dhe te martuar me gjerman e zviceran e ndonjehere edhe me ndonje zezak
    hahahahahahha cfare "verdikti" dha???!!!!
    Une jam e martuar ,kam femije dhe kam nje burre qe me don shume,e mos te flasim per dashurine e prinderve,per me teper prinderit ,burri ,motrat e vellau ndajne te njetat mendime si te miat.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    hahahahahahha cfare "verdikti" dha???!!!!
    Une jam e martuar ,kam femije dhe kam nje burre qe me don shume,e mos te flasim per dashurine e prinderve,per me teper prinderit ,burri ,motrat e vellau ndajne te njetat mendime si te miat.
    A ke ndonje argument per kete gje?? edhe une mund te them nje gje te tille vetem per te mbrojte veten, kam grua kam femije ,jam i kenaqur me familjen time, me duan prinderit farefisi eeeeee pallavra.

cdo gje mund te flasish ketu ne forum sic e ben cdo here , ku te njoh une ti ?

Prej fesë Islame je dalur qysh ne femijeri si çdo i krishter tjeter.
    Nuk besoi qe ne femijeri ke ditur shkrim e lexim.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Prej fesë Islame je dalur qysh ne femijeri si çdo i krishter tjeter.
    Nuk besoi qe ne femijeri ke ditur shkrim e lexim.
    Po de prandaj eshte shume e mencur , dhe ka bere zgjedhjen qe kur ka qene ne djep dhe ka lexuar edhe kuranin edhe biblen , bile eshte hafezic edhe e kuranit edhe e bibles , shume talente kjo mirami , ralle ndodhin kesi fenomenesh

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga sheki51 Lexo Postimin
    A ke ndonje argument per kete gje?? edhe une mund te them nje gje te tille vetem per te mbrojte veten, kam grua kam femije ,jam i kenaqur me familjen time, me duan prinderit farefisi eeeeee pallavra.

cdo gje mund te flasish ketu ne forum sic e ben cdo here , ku te njoh une ti ?
    E merr si argument betimin ne ZOT??!!
    Une ZOTIN e besoj dhe te betohem ne ZOT qe asgje nuk kam trilluar!!
    Nje nder gjerat qe urrej me se shumti ne jete eshte genjeshtra.

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •