Po patjetër se do ia ndajmë jo një "plac" (shkinisht) - por një truall ... lapsus tastieresi shpreheni ju zotrrote, ku do i ndihmojmë të ndërto një shtëpi, por pastaj do i duhet një nuse, mos i ke dy lalë, se po si pate bën edheate që e ke t' ia japish Clarkut... se do i bënë masazh sikur t' vetes... mbase në fillim edhe më me shumë furi...
injoranti vdesën injorant...
Ti o shkërdhatë nëse dëshro të tallesh me bashkbisedues hape një temë, dhe mbushe me pisllëqe deri të të nxënet fryma... torollak o teveqel...
Ndryshuar për herë të fundit nga Ardi-1 : 30-09-2010 më 18:28 Arsyeja: lapsus tastiere
Ardi
Lista e miqëve: Llapi, Kosovelli
Lista e injorantëve: Brari, Arb, Hilliirian-zoo...
Edhe mua automatikun ne Malisheve ma shiti komandanti yt per 1600 marka gjermane dhe tjetri bomabat ka 15 marka e din deshmitari nga maralia qe edhe emrin hazir ulluri.plus ja kam dhene edhe nje koke motorrit mercedes sepse e ka pas ky komandant nje mercedes bardhe me tableta te Dj(gjakoves) trollak e terveqela jeni ju qe na shkerdhat edhe varret,nuk na late ti mbrojna civilet shqiptar,nuk na late qe shkau mos te na deboi nga kosova!çdo ikje masive e popullit tek KS i OKB konsiderohet si nje popull frigacak dhe nuk u ipet kurrefare sovraniteti nderkombetar.
Ka thene amerikani se thaqi a xhorxh vashingtoni kosoves ,;e kuku juve me u thene se jeni muta a krenoheni e qeni nanen.
Dhe nje dite me rrethuan te uçk ma kerkuan automatikun duke me thene se po e keqperdoroi,pastai pse po organizoi me mbrojte popullin civil qe ishte grumbullue atypari dhe nese e mbroi nanen kan me ma qie çka po doni bre shpiuna bre qeni ato nana ua shkerdhafte!
Keso sharje dedikohen vetem per tradhetar.
Ndryshuar për herë të fundit nga arberi_fr : 03-10-2010 më 04:05
Krijoni Kontakt