Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 63
    i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579
    Citim Postuar më parë nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Po qashtu osht ama EULEX-i osht ne Kosove me mision Këshilldhënës, pra te jemi te qarte nuk osht me mision bastisjesh, arrestimesh etj. ky mision i ka tejkalu kompetencat e veta, nese EULEX-i veren diçka te keqe duhet qe këshillën e saj për arrest të ja adresoj SHPK-së, e ajo le të bën arrestime.
    Le mos dezinformo se ka edhe kompetenca ekzekutive:

Deklarata e Misionit:
    Misioni i CSDP-së (Politikës së Përbashkët për Siguri dhe Mbrojtje) do t’i ndihmojë autoritetet e Kosovës, autoritetet e gjyqësisë dhe agjencitë për zbatimin e ligjit në përparimin e tyre drejt qëndrueshmërisë dhe llogaridhënies. Ky mision do ta zhvillojë dhe përforcojë edhe më tej sistemin e drejtësisë shumë-etnike, të pavarur, si dhe një shërbim policor dhe dogana shumë-etnike, duke siguruar që këto institucione nuk janë të ndikuara politikisht dhe i përkrahin standardet e njohura ndërkombëtare dhe praktikat më të mira evropiane. Misioni, në bashkëpunim të plotë me Programet për Asistencë të Komisionit Evropian, do ta zbatojë mandatin e tij përmes monitorimit, udhëzimit dhe këshillimit, duke mbajtur edhe disa përgjegjësi të caktuara ekzekutive.
    Baza Ligjore:

••VEPRIMI I PËRBASHKËT I KËSHILLIT 2008/124/CFSP i datës 04 shkurt 2008 mbi Misionin për Sundim të Ligjit Evropian në Kosovë, EULEX KOSOVË.

P.S. Mos vidhni se kurrkush nuk ju bjen në qafë. Ani djersën e popullit ma të varfun e ma të përvujtun në Evropë...
    "Nuk mund të mbash gjarpinj në kopshtin tënd, me shpresën se ata do t'i kafshojnë vetëm fqinjët..."

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Pse qysh deshte me qit bre kemb kryq a?
    Jo ul...
    Jo skulpturen qysh e kan bo nuk thash,po poziten ku e kane vendos qysh e kane vendos....ec njeri lirisht nuk e veren,at u dasht me vendos ne balle te sheshit qe njerzit ka te ecin me pas perpara jo anash...Understand...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga Mon.Alisa Lexo Postimin
    Jo ul...
    Jo skulpturen qysh e kan bo nuk thash,po poziten ku e kane vendos qysh e kane vendos....ec njeri lirisht nuk e veren,at u dasht me vendos ne balle te sheshit qe njerzit ka te ecin me pas perpara jo anash...Understand...
    Po njojt edhe ne Prishtine osht skulptura e Skenderbeut, anash, ti a po don me blloku sheshin ne midis a?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Mon.Alisa Lexo Postimin
    Se s'ja kan fut Sami Lushtakut....
    Edhe s'jon rrena kom fakte se 1 jave jom sill neper Skenderaj rresht....edhe me grun e Sami Lushtakut kom ndejt...edhe seni ma i keq shum mbrapa i kish lon fmin e vet e kish rrethu shpin me 4m muri lartesii....si ne burg i kish shti fmin ncvncnncnc...
    Edhe bash si grue po dokesh ti...

kjo gruja e vjeter e sami lushtakut eshte nga broja!!
    pas-lufte e mori nje te qarshise se kafeneve me te cilen ka edhe nje djal dhe jeton ne prishtine gati gjithe kohen sami komandanti!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Puna i fol secilit, ne lufte me pushke, mbas lufte me pune, kjo tregon ma se miri perkushtimin e tyre per kete vend, e ju tjeret merruni me to se ashtu kshtu s'ju ka met sen tjeter ne dore.
    Skenderajin e ka ba pos me kan Berlin, ski çka fol aty, kqyre sheshin po te mire e ka ba.
    ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si eshte me shendet avdi ibrahimi!??????

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    keshtu pra ju rasadi komunist beheni 'gjeneral ' pa shkuar kurr ne akademi ushtarake!!

po e sjell kete per te nge nje paralele sesi u ben komandanat e malit generale!!

deri sa populli tij vdes urie ata prodhojne trashegojne frone dhe grada te pa merituara!!

Dy fëmijët e liderit verikoreanë marrin garada gjenerali

*

Pjongjang, 28 shtator - Kim Jong Il u rikonfirmua në detyrën e liderit të Partisë Komuniste në takimin e parë, të cilin e zhvilloi Partia Punëtore Komuniste që nga viti 1980. Atë vit Kim Jong iI ishte zgjedhur pasardhës i themeluesit të shtetit, Kim Sung iI. 68 vjeçari Kim vuan nga problemet shëndetësore pas një hemorragjie cerebrale në vitin 2008. Ndërkohë, djali i vogël, i njohur si "princi trashëgimtar" i kryetarit të partisë dhe i shtetit koreanoverior, Kim Jong Un, është ngritur në detyrën e gjeneralit, së bashku me motrën e tij, Kim Kyong Hui. Me këtë shtohen hipotezat se Kim Jong Un-i, 26 vjeçar, po përgatitet për të marrë postin e të atit. Në konferencën e partisë do të zgjidhet instanca më e lartë udhëheqëse e këtij shteti komunist.

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Prishtinë, 28 shtator - Misioni i Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë (EULEX) që nga orët e hershme të mëngjesit ka bastisur shtëpinë e kryetarit të Skenderajt, Sami Lushtaku. Burime të Telegrafit bëjnë të ditur se përveç bastisjes së shtëpisë, EULEX është duke bastisur edhe zyrat e Lushtakut në Komunën e Skenderajt.

koha.net
    kushtetuta, kushtetuta i ka fajet, urgjentisht duhet ndryshuar...

Ku merzitet njeriu, po te ja lini ne ndergjegjen e tij, ike ne burg mbane 5-6 muaj burg, nderkohe vazhdon te mbetet kryetare komune, kthehet nga burgu perseri kryetare komune, ku e di surrati se çfare eshte etika e çfare e moralshme. E edhe sikur te vrase njeri, perseri nuk do e vriste mendjen te kandidonte per kryetare "komunje"

Tjetri mbyte njeriun ne mes te rruges me automjet dhe nuk udhehiqet kurrfare procedure ligjore ndaj tije, sikur te kishte mbytur ndonje insekt dhe vazhdon surrati kryetare "komunje" e deputet ne parlamentin e tu Kosoves. Te tillet ti bejne dhe votojne ligjet.

Me te tille deshironi te futeni ne Evropen, te behet liberalizim vizash, integrim ne "institucjonat" nderkumbtare

i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    -Ky mushku e dimë se çfarë lloj njeriu është,megjithëse fyeva racen njerëzore se ky është veç njç kafshë e tërbuar pas pushtetit,dhe e ka vendin pas grilave,por se cfare sistemi të drejtësise kemi cdo gje mund te ndodhe!
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

apollo

Citim Postuar më parë nga apollo12 Lexo Postimin
    Ketyre hajnave, ndoshta asgje smund me ju ba Eulexi, mirepo se paku le tu a prish sullin. Keta pisa jan duke u sjellur me Kosoven sikur ta kishin marr me qira.Te gjith jan duke vjedhur, nuk kan dallim partiak, jan se bashku si ish luftaret ashtu edhe udbashat.Per momentin hajnia eshte profesioni me profitabil ne Kosove.
    mos i fut qlirimtaret ne nje thes me hajna apo udbasha keni kujdes apo ju keni qen qysh nga fillimi anti UCK

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga laguna blu Lexo Postimin
    Le mos dezinformo se ka edhe kompetenca ekzekutive:

Deklarata e Misionit:
    Misioni i CSDP-së (Politikës së Përbashkët për Siguri dhe Mbrojtje) do t’i ndihmojë autoritetet e Kosovës, autoritetet e gjyqësisë dhe agjencitë për zbatimin e ligjit në përparimin e tyre drejt qëndrueshmërisë dhe llogaridhënies. Ky mision do ta zhvillojë dhe përforcojë edhe më tej sistemin e drejtësisë shumë-etnike, të pavarur, si dhe një shërbim policor dhe dogana shumë-etnike, duke siguruar që këto institucione nuk janë të ndikuara politikisht dhe i përkrahin standardet e njohura ndërkombëtare dhe praktikat më të mira evropiane. Misioni, në bashkëpunim të plotë me Programet për Asistencë të Komisionit Evropian, do ta zbatojë mandatin e tij përmes monitorimit, udhëzimit dhe këshillimit, duke mbajtur edhe disa përgjegjësi të caktuara ekzekutive.
    Baza Ligjore:

••VEPRIMI I PËRBASHKËT I KËSHILLIT 2008/124/CFSP i datës 04 shkurt 2008 mbi Misionin për Sundim të Ligjit Evropian në Kosovë, EULEX KOSOVË.

P.S. Mos vidhni se kurrkush nuk ju bjen në qafë. Ani djersën e popullit ma të varfun e ma të përvujtun në Evropë...
    Kjo nuk nenkupton asesi arrestimin, vendimet ekzekutohen se bashku (kur behet fjal per disa raste te caktuara) me policine e Kosoves, e jo duke i injoruar strukturat vendore shtetërore, sepse kjo krijon pershtypje se EULEX-i ka ardh me okupu vendin e jo me mbajt rendin

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •