Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 63
    Isis Maska e Mon.Alisa
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Citim Postuar më parë nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Pash Zotin a me rrena te grave po merresh a? Te marten nuk bon mu la, e as dy parë thoj mi pre per ni dit sbon, hahahahahaha lej keto sene aman.
    Qishtu je tu ja ba ti, sikur te ish kan qashtu qysh po thu ti, atehere pse 10% te elektoratit ne Skenderaj e ka fitu LDD-ja?!
    Se s'ja kan fut Sami Lushtakut....
    Edhe s'jon rrena kom fakte se 1 jave jom sill neper Skenderaj rresht....edhe me grun e Sami Lushtakut kom ndejt...edhe seni ma i keq shum mbrapa i kish lon fmin e vet e kish rrethu shpin me 4m muri lartesii....si ne burg i kish shti fmin ncvncnncnc...
    Edhe bash si grue po dokesh ti...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    separi
    prishtina-lee po me pelqen dialogu qe po ben me mon-alisa se qenkeni regjistruar te njejten dite!!
    euleksin e ka thirr vet hashimi tash mos ja bani edhe po ma kenda edhe s'po i bie taman!!
    Po qashtu osht ama EULEX-i osht ne Kosove me mision Këshilldhënës, pra te jemi te qarte nuk osht me mision bastisjesh, arrestimesh etj. ky mision i ka tejkalu kompetencat e veta, nese EULEX-i veren diçka te keqe duhet qe këshillën e saj për arrest të ja adresoj SHPK-së, e ajo le të bën arrestime.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga Mon.Alisa Lexo Postimin
    Se s'ja kan fut Sami Lushtakut....
    Edhe s'jon rrena kom fakte se 1 jave jom sill neper Skenderaj rresht....edhe me grun e Sami Lushtakut kom ndejt...edhe seni ma i keq shum mbrapa i kish lon fmin e vet e kish rrethu shpin me 4m muri lartesii....si ne burg i kish shti fmin ncvncnncnc...
    Edhe bash si grue po dokesh ti...
    Ti ke ndejt 1 jave po ka njerez qe i njohin ata hala ma mire kjo qe thu ti spin uj kerkund

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Ti ke ndejt 1 jave po ka njerez qe i njohin ata hala ma mire kjo qe thu ti spin uj kerkund
    Hhahahah....per dikon mjafton edhe 1 dite

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Hhahahah....per dikon mjafton edhe 1 dite
    Epo tek fol me 1 dite kallxon qe gjysmen e seneve nuk i din (shumicen por po ja la gjysmen).
    Sami Lushtaku çka ka ndertu në Skenderaj nuk ka ndertu as Ismet Beqiri me Isa Mustafen ketu ne Prishtine ani pse thojn kryeqytet. Po ai osht per vend te vetin, kurse keta ketu sjon as per vend te vetin as per kurgjo hiq.

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Epo tek fol me 1 dite kallxon qe gjysmen e seneve nuk i din (shumicen por po ja la gjysmen).
    Sami Lushtaku çka ka ndertu në Skenderaj nuk ka ndertu as Ismet Beqiri me Isa Mustafen ketu ne Prishtine ani pse thojn kryeqytet. Po ai osht per vend te vetin, kurse keta ketu sjon as per vend te vetin as per kurgjo hiq.
    Sa per ndertim mos fol nese nuk dinn..
    Veq skulpturen e Adem Jasharit qysh e kan vendos ne at pozit marrreeeeee ....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Po qashtu osht ama EULEX-i osht ne Kosove me mision Këshilldhënës, pra te jemi te qarte nuk osht me mision bastisjesh, arrestimesh etj. ky mision i ka tejkalu kompetencat e veta, nese EULEX-i veren diçka te keqe duhet qe këshillën e saj për arrest të ja adresoj SHPK-së, e ajo le të bën arrestime.
    po si eshte avdi ibrahimi me shendet se na ka marr malli hahahaha!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594

po skenderajn ai e ka okupuar se nuk e ka ndertuar!!
    firma rukkolli e shume tjera jane te sami hajnit !!

ai buke nuk ka pas te haje ka i beri keto miliona!!
    a mos ukshini vellau i tij ia beri!!

mos del kesajde se e merr ne qafe edhe ma zi samin duke u munduar t'a mbrosh nga krimi dhe hajnite !!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Sa per ndertim mos fol nese nuk dinn..
    Veq skulpturen e Adem Jasharit qysh e kan vendos ne at pozit marrreeeeee ....
    Pse qysh deshte me qit bre kemb kryq a?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    po skenderajn ai e ka okupuar se nuk e ka ndertuar!!
    firma rukkolli e shume tjera jane te sami hajnit !!

ai buke nuk ka pas te haje ka i beri keto miliona!!
    a mos ukshini vellau i tij ia beri!!

mos del kesajde se e merr ne qafe edhe ma zi samin duke u munduar t'a mbrosh nga krimi dhe hajnite !!
    Puna i fol secilit, ne lufte me pushke, mbas lufte me pune, kjo tregon ma se miri perkushtimin e tyre per kete vend, e ju tjeret merruni me to se ashtu kshtu s'ju ka met sen tjeter ne dore.
    Skenderajin e ka ba pos me kan Berlin, ski çka fol aty, kqyre sheshin po te mire e ka ba.

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •