Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278

Bën vetëvrasje live në internet

Pamjet që gjenden në këtë video ne nuk i rekomandojmë të shihen nga persona të cilët janë të ndjeshëm.

Gjithsesi po i publikojmë sekuencat shokuese të videos që u transmetua live në internet dhe që është afro dy minuta e gjysmë e ku tregohet një djalë rreth 21 vjeçar nga Suedia i cili u vetëvar në kushte të një depresioni për shkaqe personale, transmeton Bota sot.

I riu Marcus Jannes, 21 vjecar, e lajmëroi aktin që ndërmori permes nje mesazhi paralajmerues ne internet ne oren 11.01 me oren lokale suedeze, nga vendbanimi i tij

Në vendngjarje me të nisur transmetimi live u nisën mjekë dhe infermierë edhe pse autoritetet u treguan skeptike se akti i paralajmeruar nga Jannes mund të ishte i vërtetë.

Me të arritur mjeket dhe forcat policore, (14.05), panë skenën e frikshme dhe të riun që kishte lidhur kabullin rreth qafës e kishte vdekur rreth orës 13.44 me orën lokale të Suedisë.

Ne mesazhin qe kishte leshuar, i riu Jannes thoshte se ishte nje djale studioz por qe vuante nga autizmi dhe sindroma e Apserger.

Kurse ka shtuar: “Nuk mendoj se jeta me ka shkuar shume keq, perkundrazi ne me te shumten me ka shkuar mire. Por ka momente te keqija qe une nuk i suportoj dot me”.

Mediat e huaja qe e publikuan kete lajm gjeresisht diten e sotme, fillimisht jane treguar skeptike per vertetesine e videos dhe aktit veteflijues, kurse policia suedeze nuk ka nxjerre nje komunikate zyrtare.

Gjithsesi, zedhenesja e Policise Suedeze, Lora Thyni deklaroi pasditen e sotme se pati nje rast veteflijimi duke iu referuar pikerisht te ndjerit Jannsen dhe pohoi se jeta e tij nuk u arrit te shpetohej dot.

KUJDES: Pamjet që gjenden në këtë video ne nuk i rekomandojmë të shihen nga persona të cilët janë të ndjeshëm.
    /shqipmedia/

___

Video më tronditëse që kam pare në Internet. Kujdes mbani larg fëmijët dhe për zemër ligët më mirë mos e shikoni fare...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 13-10-2010 më 14:55 Arsyeja: nuk ka pse paraqitet video. Ne forum futen mosha te ndryshme
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Videon nuk e pashe se nuk kam zemer ta shikoj .Thjesht dua te them se prindrit duhet te jene me prane femijeve te tyre.

Behind these Hazel Eyes Maska e Lule_Bora
    Anëtarësuar
    30-07-2007
    Postime
    107
    Nuk kam zemer ta shof kete video...!! Po mendoj qe i riu ka dashte te beje sensacion publik me kete gje qe ka bere, sepse sa kane ikur nga kjo bote duke bere vetvrasje aq te mira qofshin. Fatkeqesi dhe te transmetohet dicka e tille ne media, sepse mund t'ju jap kurajo per akte te tilla dhe njerezve te tjere qe vuajne nga depresioni i ndjekur me rrem psikopati.
    For all my love and hate, for all my sorrow's sake, neither today or tomorrow, i shall never break!.

Une e pash videon dhe nuk ishte edhe aq shokuese, kam pare edhe me keq
    Revolution 1848

barcelona Maska e shpresa-gazi
    Anëtarësuar
    28-09-2010
    Vendndodhja
    NE TOKE
    Postime
    128
    TMERR i vertet me erdhi shum keq pse te bej nje gje te till..
    BARCA IS DIE BESSTE!!!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Mire qe se kishte marre me kamera nga afer aman.
    S'ke ci ben. Vetvrasje kane ndodh ne cdo kohe nga njerez te dobet psikologjikisht. Jo cdo gje mund te parandalohet, mund te mbahet nen kontroll, fatkeqesisht.

P.s Mire eshte ta hiqni fare videon. Ka njerez qe edhe pse jane te dobet per te perballuar emocionalisht pamje te tilla, prape nuk i le kureshtja qe te mos ta shohin.
    Feelings change - memories don't.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    nqs nuk ishte konfirmuar nga polcia , do e quaja vidio montazh,
    sepse me duket e pamundur te vdesesh , te varesh veten ne ate menyr.

Tmerr !
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Epo duket qe eshte vend EU sepse po te ishte shqiptar te ishte varur me kabull turk, do ishte keputur kabulli per shkak te cilesise se dobet.
    Cdo gje eshte relative...

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Mire qe se kishte marre me kamera nga afer aman.
    S'ke ci ben. Vetvrasje kane ndodh ne cdo kohe nga njerez te dobet psikologjikisht. Jo cdo gje mund te parandalohet, mund te mbahet nen kontroll, fatkeqesisht.

P.s Mire eshte ta hiqni fare videon. Ka njerez qe edhe pse jane te dobet per te perballuar emocionalisht pamje te tilla, prape nuk i le kureshtja qe te mos ta shohin.
    As unë s'desha ta vendosi në fillim por pa video duket si gjithë lajmet tjera asgjë e veçante prandaj e vendosa...

Mua më interesante me erdhi se si tipi për as një sekondë nuk u ndal, përfundoi "montimet" futi qafen aty shtrëngoi dhe u rrezua pa u ndale me u kujtua edhe njëherë nëse po e bën të duhurën...
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Llahtar !!!
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •