Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 53 prej 53
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    edhe une do ta kam veshtir dhe inshalla kurr sme ndodh nje gje e till sepse eshte veshtir te ndahesh nga njeriu qe don

perkete arsyje duhet te kihet kujdes para se te vendosesh te martoheesh posaqerisht femrat dhe duhet te degjohen kshillat e prinderve
    Po prinderit e martuan ate o ximo, se mori vet. Ti kujton se mund te njihet njeriu aq kollaj?
    Me kujtohet njera qe me tregoi nje histori te njeriut te vet. I gjetem dajes nje nuse te mire, por ajo tani qan e shkreta dhe na thote cfare me bete? Daja doli qe ishte shume njeri i dhunshem. Ajo dhe familja nuk e njihnin per te tille.
    Feelings change - memories don't.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Dhe si te vendosi femra per fatin e vet , ne c'menyre ?
    Romeo nuk e ka te shkrujtme ne lule te ballit se c'fare marke eshte , te emol jane kur i sheh ne pamje te pare
    duhet te degjohen prinderit dhe duhet te shikohet se qfar familje eshte dhe jo te shikohet bukurin dhe zgjuarsin e tij

them familjen sepse nese familja eshte pijanece dhe njerz te padrejt te dhunshum eshte shum veshtir te del nje njeri i ndershum dhe i drejt ndersa nese familja eshte e ndershma eshte shum e veshtir te ket ne ate familje njerz te degjeneruar

dhe shumica e femrave qe vuajn ne martes jan at femra qe kan vendos vet pa pyt asken e as prinderit e tyre
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Po prinderit e martuan ate o ximo, se mori vet. Ti kujton se mund te njihet njeriu aq kollaj?
    Me kujtohet njera qe me tregoi nje histori te njeriut te vet. I gjetem dajes nje nuse te mire, por ajo tani qan e shkreta dhe na thote cfare me bete? Daja doli qe ishte shume njeri i dhunshem. Ajo dhe familja nuk e njihnin per te tille.
    mia prinderit sjan profet por ata jan njerzit qe me se shumti ja dojn te miren bijve te tyre pa marr parasysh qe neve na duket e kunderta

ndodhin gjera te tilla sjemi engjuj te gjith jemi njerz gabimtar te gjith ndonjeher behemi te dhunshem por nje njeri qe ter kohen eshte i till ather nuk duhet te jetohet me te por duhet larguar nga ai sepse nje njeri qe eshte i dhunshem eshte shum shum veshtir te permirsohet pasi ti ket kalu mbi te 30
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •