Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 53
    Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    flas per meshkujt:

pershmebull nje bur i martuar,nese tek bashkshortja nuk gjen kenaqesit qe kerkon nje bure,per te plotesuar nevojat e tija,po normal se ai do te kerkoj ata tek nje person tjeter,
    nese gruaja e tije i rine me turinje varur sa here qe ai vjen ne shtepi - normal se ai do te ekrkoj nje buzeqeshje,
    nese gruaja e tije asnjeher nuk i thote nje fjale te embel - normal se ai do te kerkoj jete,kenaqesi,buzqeshje,dashuri dikund tjeter...
    po ajo qe nuk ia respekton nenen..po normal....( i theme keta duke u bazuar ne nje rast konkret)

ai nuk e done aq person te mbyllur sic eshte ajo,ai done nje jete pak me te lumtur,me te gjalleruar,atmosfer familjare nuk kan aspak,une shume te drejt u jap ketyre meshkujve...

se si thone " per burin tende edhe ***vë" behu,qe ai te mos kerkoj nje tjeter lidhje rezerv...

( sa per femrat nese bejne nje gje te tille,nuk e di pse do ta benin)!!!!!

te pershendes ksanthi
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Çfar i bene dikujt, prite se do te kthehet......Per dy palet,nese me kohe nuk terhiqesh nga te qenurit ,,rezerve''atehere do mbetesh rezerv tere jeten(Dy gjinit)...
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

sylar Maska e Jackie
    Anëtarësuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Çfar i bene dikujt, prite se do te kthehet......Per dy palet,nese me kohe nuk terhiqesh nga te qenurit ,,rezerve''atehere do mbetesh rezerv tere jeten(Dy gjinit)...
    dakort me ty.
    Against all odds..

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Me cfry anakonden kur nusja eshte me ato
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga tetovarja87 Lexo Postimin
    flas per meshkujt:

pershmebull nje bur i martuar,nese tek bashkshortja nuk gjen kenaqesit qe kerkon nje bure,per te plotesuar nevojat e tija,po normal se ai do te kerkoj ata tek nje person tjeter,
    nese gruaja e tije i rine me turinje varur sa here qe ai vjen ne shtepi - normal se ai do te ekrkoj nje buzeqeshje,
    nese gruaja e tije asnjeher nuk i thote nje fjale te embel - normal se ai do te kerkoj jete,kenaqesi,buzqeshje,dashuri dikund tjeter...
    po ajo qe nuk ia respekton nenen..po normal....( i theme keta duke u bazuar ne nje rast konkret)

ai nuk e done aq person te mbyllur sic eshte ajo,ai done nje jete pak me te lumtur,me te gjalleruar,atmosfer familjare nuk kan aspak,une shume te drejt u jap ketyre meshkujve...

se si thone " per burin tende edhe ***vë" behu,qe ai te mos kerkoj nje tjeter lidhje rezerv...

te pershendes ksanthi
    Tetovarja me habite. Ti flet me siguri per meshkujt, por nuk mund te flasesh dot per femrat edhe pse je femer vet?
    Feelings change - memories don't.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga tetovarja87 Lexo Postimin
    flas per meshkujt:

te pershendes ksanthi
    te lumt tetovare vertet je e drejt
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Tetovares i kane vjedh passwort-in , se nuk gjej shpjegim tjeter .
    Jazek te qofte :-p
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Po kur burri shtremberon turinjte me gruan, nuk i ben komplimenta, si mendon ti ka te drejte ta tradhetoje ajo?
    Na habitet dhe ju. Ja do rrime tere diten me dhembet perjashta nga frika se mos na tradheton burri.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    jo more e drejte se te intereson ty?

po ne rast se burri nuk ja plotso nevojat grus? a ka te drejt gruja ta tradhetoj?

po ne rast se burri e trajto si kafshe? a nuk ka te drejte gruja me gjet diken qe e trajto si njeri?

po ne rast se burri nuk e respekto? a nuk ka te drejte gruja te gjej dikan qe e respekton?

qe tetovare ku ti gjeta un do arsyje ani pse sjma femen.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    jo more e drejte se te intereson ty?

po ne rast se burri nuk ja plotso nevojat grus? a ka te drejt gruja ta tradhetoj?

po ne rast se burri e trajto si kafshe? a nuk ka te drejte gruja me gjet diken qe e trajto si njeri?

po ne rast se burri nuk e respekto? a nuk ka te drejte gruja te gjej dikan qe e respekton?

qe tetovare ku ti gjeta un do arsyje ani pse sjma femen.
    qe te dy te drejte kane,...

qe ku e tha fjalen gjykatsi i apelit...lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •