Kane nevoje te kene sepse nuk ndjejne gje per ate qe kane. Martesa te pamatura...merr nje kur do nje tjeter... kur ke patur edhe 2-3 a me shume te tjera (te tjere), cfare mund te pritet vec se nje martese te deshtuar.
Kane nevoje te kene sepse nuk ndjejne gje per ate qe kane. Martesa te pamatura...merr nje kur do nje tjeter... kur ke patur edhe 2-3 a me shume te tjera (te tjere), cfare mund te pritet vec se nje martese te deshtuar.
Duaje te afermin tend si veten
Janë njerëz që nuk janë lidhur mirë së pari me veten e vet,njerëz labila....
Ndryshuar për herë të fundit nga Goca_e_Tivarit : 05-10-2010 më 06:41
-----
Personalisht do ta beja per vetem per sex pak ndryshim jo se vertet dikush mund ta merr vndin e familjes , po siduket ne kohe te sodit edhe eshte bere mode te kesh edhe nje femer apo e kunderta edhe nje mashkull "rezerve" disi si goma rezerve e vetures po te plas menjeher e ke rezerven (vaj halli nese edhe rezerva nukben-ngelish ne rruge).
Me fal me pare qe ju citova, por desha te lidhem me kete qe keni thene ju.
Nuk eshte vetem kjo arsye. Ka njerez qe kan martese te lumtur dhe cdo gje shkon ne rregull, por ju pelqen avantura dhe, perderisa ka femra qe jane te pajtimit te behen loder e burrave te martuar pse jo. Ka shume raste besoj, por shume pak jane qe kan lene familjen e tyre, pra gruan dhe femijet dhe jane martuar me personin qe kan pas nje lidhje te tille........ mendoj e njejta eshte edhe ne rastin e kundert.
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
besoj se nje lidhje e dyte eshte menyr argetimi
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Krijoni Kontakt