Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 53
    Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,588
    Postimet në Bllog
    1
    Kane nevoje te kene sepse nuk ndjejne gje per ate qe kane. Martesa te pamatura...merr nje kur do nje tjeter... kur ke patur edhe 2-3 a me shume te tjera (te tjere), cfare mund te pritet vec se nje martese te deshtuar.
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-08-2010
    Postime
    94
    Janë njerëz që nuk janë lidhur mirë së pari me veten e vet,njerëz labila....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Goca_e_Tivarit : 05-10-2010 më 06:41

Dashuria rezerve

Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Ngado qe A kthejme koken degjojme qe burra gra te martuar ose thjesht te dashur kane dhe nga nje te dashur rezerve.
    Valle si ndihet rezerva dhe cfare pret nga nje lidhje e tille ?Cfare e shtyn te jete personi i trete ne nje lidhje ?Mos vete me shprese se ai/ajo do ndahet dhe do krijojne familje bashke?Por kur ai /ajo e beri nje here nuk eshte e pamundur qe te gjendet nje tjeter njeri dhe ai / ajo te ndodhet ne te njejten situate .
    -----
    Personalisht do ta beja per vetem per sex pak ndryshim jo se vertet dikush mund ta merr vndin e familjes , po siduket ne kohe te sodit edhe eshte bere mode te kesh edhe nje femer apo e kunderta edhe nje mashkull "rezerve" disi si goma rezerve e vetures po te plas menjeher e ke rezerven (vaj halli nese edhe rezerva nukben-ngelish ne rruge).

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Kane nevoje kene sepse nuk ndjejne gje per ate qe kane. Martesa te pamatura...merr nje kur do nje tjeter... kur ke patur edhe 2-3 a me shume te tjera (te tjere), cfare mund te pritet vec se nje martese te deshtuar.
    Me fal me pare qe ju citova, por desha te lidhem me kete qe keni thene ju.

Nuk eshte vetem kjo arsye. Ka njerez qe kan martese te lumtur dhe cdo gje shkon ne rregull, por ju pelqen avantura dhe, perderisa ka femra qe jane te pajtimit te behen loder e burrave te martuar pse jo. Ka shume raste besoj, por shume pak jane qe kan lene familjen e tyre, pra gruan dhe femijet dhe jane martuar me personin qe kan pas nje lidhje te tille........ mendoj e njejta eshte edhe ne rastin e kundert.

Nuk eshte e domosdoshme por ndoshta e deshirushme !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Ngado qe kthejme koken degjojme qe burra gra te martuar ose thjesht te dashur kane dhe nga nje te dashur rezerve.
    Valle si ndihet rezerva dhe cfare pret nga nje lidhje e tille ?Cfare e shtyn te jete personi i trete ne nje lidhje ?Mos vete me shprese se ai/ajo do ndahet dhe do krijojne familje bashke?Por kur ai /ajo e beri nje here nuk eshte e pamundur qe te gjendet nje tjeter njeri dhe ai / ajo te ndodhet ne te njejten situate .

keshtu si e shtron ti ceshtjen, behet fjale vetem per mungese dashurie, por jo per dashuri...

a ju ka shkuar nder mend se mund te egzistoje dashuri edhe mes tre ose me shume njerezve njekohesisht? flas per dashuri te mirefillte, jo per lidhje seksuale.
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

i/e regjistruar Maska e ardian mekshi
    Anëtarësuar
    24-09-2010
    Vendndodhja
    grecee atens
    Postime
    7
    besoj se nje lidhje e dyte eshte menyr argetimi

Ngado qe kthejme koken degjojme qe burra gra te martuar ose thjesht te dashur kane dhe nga nje te dashur rezerve.
    Kam degjuar qe egziston, por s'di, per mua eshte e pakonceptueshme te kesh rezerva kur ke vendos te jetosh me më të miren e të mirave.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Ngado qe te kthejme koken degjojme qe burra gra te martuar ose thjesht te dashur kane dhe nga nje te dashur rezerve.
    konceptimi eshte gabim
    Nuk quhet lidhje rezerve dhe as qe mendohet si e tille.
    Thjesht njerezit kan aftesine te dashurojne me shume se nje here
    kjo nuk eshte ndonje cudi, askush nuk eshte i perkryer , keshtu qe gjendet nje tjeter qe ploteson boshlleqet
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e jeta_ime
    Anëtarësuar
    16-09-2010
    Vendndodhja
    aty ku eshte gjithnje me mire
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Kam njohur nje person shume te respektuar nga kolektivi kur punoja ne Shqiperi. Kishte grua e femije te rritur. Gjalle ne bote nuk mund te mendoja se ai kishte dashnore. Shqeva syte kur ma thane.
    Ne fakt te dashuren e kishte patur qe para se te martohej, por per arsye qe nuk e di nuk perfundoi me te. Kam pershtypjen se ai ka qene i detyruar te martohej dhe dashuria e tij e vetme ishte ajo ''sekondarja'' nese mund ta quajme keshtu sipas termave te Admiralit. E dashura nuk ishte martuar asnjehere sepse dashuronte kete. Sinqerisht ne ate moment nuk e di per ke me erdhi me shume keq. Per te dashuren qe nuk krijoi kurre familje se donte kete, apo per gruan e tij qe s'kishte faj se e martuan me nje person qe donte nje tjeter. Dobesia e tij per te luftuar per ate qe donte, solli keto ngaterresa, komplikime, e vuajtje per personat qe e rrethonin.

Eshte e komplikuar,por nuk do i jepja faj ketij personi.Ashtu e solli jeta,dhe serish nuk e nderpreu dashurin e hershme,te pakten ne nje far menyre te jene bashk.
    Nga nje here truri vepron kunder zemres,ne kte rast ai kishe nje nga truri dhe nje nga zemra.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •