Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 53
    yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    mund te kupetoj te tradhetosh, por te mbashe dy lidhje njekohesish eshte teper.
    Te dyja lidhjet nuk hyjne tek normalet, ndryshimi eshte se ti ne lidhjen paralele tradhton me te njejtin person .

Lidhje primare dhe lidhje secondare
    Tani kush mund te jete lidhje primare ? :-d
    Jeto sot se neser nuk i dihet

.....
    Anëtarësuar
    18-04-2009
    Vendndodhja
    ne shpi
    Postime
    105
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Ngado qe te kthejme koken degjojme qe burra gra te martuar ose thjesht te dashur kane dhe nga nje te dashur rezerve.
    Valle si ndihet rezerva dhe cfare pret nga nje lidhje e tille ?Cfare e shtyn te jete personi i trete ne nje lidhje ?Mos vete me shprese se ai/ajo do ndahet dhe do krijojne familje bashke?Por kur ai /ajo e beri nje here nuk eshte e pamundur qe te gjendet nje tjeter njeri dhe ai / ajo te ndodhet ne te njejten situate .
    Nese lidhja dytesoretesore vazhdon per nje koh te gjat (dhe jo thjesht aventur e disa neteve) atehere ai/ajo rezerve, sipas mendimit tim, shpreson, kerkon qe ai/ajo te ndahet. se ndryshe ca kuptimi ka ta kalosh jeten prapa skene, gjithmon fshehur?
    Dimmi cosa vedi?
    Vedo gente stupida.
    E come sono?
    Vanno in giro pensando di essere normali.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Lidhje primare dhe lidhje secondare
    Tani kush mund te jete lidhje primare ? :-d
    lidhja primare eshte e dashura, apo gruaja me te cilen nuk fshihesh dhe nuk e ke problem nqs te shohin.
    ajo sekondarja eshte ajo me te cilen nuk do kishe deshire te te shohin ne rruge...

zakonisht ajo sekondarja eshte ne dieni per ekzistencen e asaj tjetres, por jo anasjelltas.

e ke pare filmin match point???
    Vasudhaiva Kutumbakam

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Sepse martesa eshte nje zinxhir aq i rende, saqe per ta mbajtur mbi shpatulla duhet te jesh minimumi 3 veta!
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    lidhja primare eshte e dashura, apo gruaja me te cilen nuk fshihesh dhe nuk e ke problem nqs te shohin.
    ajo sekondarja eshte ajo me te cilen nuk do kishe deshire te te shohin ne rruge...

zakonisht ajo sekondarja eshte ne dieni per ekzistencen e asaj tjetres, por jo anasjelltas.

e ke pare filmin match point???
    E ke gabim mund te ndodhi edhe qe te dy palet e dine prezencen e njeri-tjetrit/es-
    Nqs ke degjuar lidhjet e hapura , pra te dy palet kane lirin e tyre dhe ne darke takohemi ne shtepi .

Kjo verteton teorin e boy ,minimum tre veta 3 veta :-D
    Jeto sot se neser nuk i dihet

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    E ke gabim mund te ndodhi edhe qe te dy palet e dine prezencen e njeri-tjetrit/es-
    Nqs ke degjuar lidhjet e hapura , pra te dy palet kane lirin e tyre dhe ne darke takohemi ne shtepi .

Kjo verteton teorin e boy ,minimum tre veta 3 veta :-D
    une thashe zakonisht... pra ne shumicen e lidhjeve paralele dhe shumica dihet qe jane ashtu.

pastaj ka raste perverse ku takohen edhe te tre se bashku.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Alis Lexo Postimin
    Nese lidhja dytesoretesore vazhdon per nje koh te gjat (dhe jo thjesht aventur e disa neteve) atehere ai/ajo rezerve, sipas mendimit tim, shpreson, kerkon qe ai/ajo te ndahet. se ndryshe ca kuptimi ka ta kalosh jeten prapa skene, gjithmon fshehur?
    Kam njohur nje person shume te respektuar nga kolektivi kur punoja ne Shqiperi. Kishte grua e femije te rritur. Gjalle ne bote nuk mund te mendoja se ai kishte dashnore. Shqeva syte kur ma thane.
    Ne fakt te dashuren e kishte patur qe para se te martohej, por per arsye qe nuk e di nuk perfundoi me te. Kam pershtypjen se ai ka qene i detyruar te martohej dhe dashuria e tij e vetme ishte ajo ''sekondarja'' nese mund ta quajme keshtu sipas termave te Admiralit. E dashura nuk ishte martuar asnjehere sepse dashuronte kete. Sinqerisht ne ate moment nuk e di per ke me erdhi me shume keq. Per te dashuren qe nuk krijoi kurre familje se donte kete, apo per gruan e tij qe s'kishte faj se e martuan me nje person qe donte nje tjeter. Dobesia e tij per te luftuar per ate qe donte, solli keto ngaterresa, komplikime, e vuajtje per personat qe e rrethonin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 28-09-2010 më 13:36
    Feelings change - memories don't.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga Boy Lexo Postimin
    Sepse martesa eshte nje zinxhir aq i rende, saqe per ta mbajtur mbi shpatulla duhet te jesh minimumi 3 veta!
    Jo po te mblidhet gjithe lagjja .E di sa mire eshte ashtu?Pas pak kohesh marrin vendimin te rrine dhe ne te njejten shtepi keshtu qe jeta do jete me e thjeshte sepse shpenzimet do te ndahen.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-04-2008
    Postime
    212
    po ka persona qe behen rezerv qe jan te dashuruar thell ne personin qe kan dhe mbase shpresojn se do tja fitojn zemren dhe se do jet vetem me te...ka raste ku hyn ne rol interesi financiar,dhe ka raste kur kalojn kohen kot qe esht budallallek ne pergjithsi...

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Per mua kta njerez s'kan arritur akoma te dashurojne.vetem merren me mardhenie interesi.pfffffffff jet kafshe...
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •