Close

Rezultati i Sondazhit: Ku i kaluat pushimet kete vere?

Votues
41. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Ne Shqiperi

26 63.41%
  • Jashte (ne Europe)

13 31.71%
  • Jashte (ne ndonje kontinent tjeter)

2 4.88%
  • Fatkeqesisht kete vit nuk kam bere pushime

10 24.39%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 64
  1. #-9
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Ku i kaluat pushimet këtë verë?

meqe vera mbaroi dhe te gjithe do i jemi kthyer punes/shkolles, mendoj se do ia vlente te kujtonim pak pushimet verore qe sapo lame pas...
    ku dhe si i kaluat ato?
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 27-09-2010 më 09:25
    Vasudhaiva Kutumbakam

2. #-8
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ne Shqiperi 2 muaj e gjysme. Si ja kalova? Me familjen, shoqerine. Plazh nja tre jave. Ik andej, ik kendej. Tere kohen ne levizje. Jo keq.
    Feelings change - memories don't.

3. #-7
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    ne borsh i kalova dhe nata e fundit u mbyll me qengj te pjekur dhe zjarr buze detit der ne te gllire.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

4. #-6
    Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Ne nje qytet te greqise dhe ne athine.

5. #-5
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Ne nje qytet te greqise dhe ne athine.
    mire qe secili ka deshire te mbaje ate "privacy-n" e vet, por te pakten emrin e qytetit mund te na e tregoje.
    nuk po te pyesim per hotelin. (po tallem)
    Vasudhaiva Kutumbakam

6. #-4
    Ne Shqiperi dhe jashte
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

7. #-3
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    un kom nja dhit vjet qi sboj pushime.ene i gru qi hudh fall mka thon: tkeqen nona, se qeke ene gru e bukur shum, ske per tbo asiher pushime se pushimin e par qi tbosh, ke per tvdeke. ke lin per tpunu, kshu mtha. ene vallai ja kom nigju llafin, se ha at koce ullini un, se me verte qi vdes, pa tallje. kush osht msu me pun, mpun ka per ti kalu jeta. kush osht msu me pushime, ashu ka per tshku, ja shif shushujen tina, a puno dot shushuja, gjalle mbote. se per kte osht lin ajo, per tpushu, i jave mkaliforni e i jave mtajlonde.

ti shigjete paske qon mshqipni ene ske ardh tme takosh? ske faj tina, se kum thon ene anej ka ajo tema qi du me e pi i kafe me ty, ka per tqone hera e pare qi pi i kafe me i moderatore.

noten shigje, noten shushuje, mpuq mpuq ka nazja

8. #-2
    Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga Plot Lexo Postimin
    un kom nja dhit vjet qi sboj pushime.ene i gru qi hudh fall mka thon: tkeqen nona, se qeke ene gru e bukur shum, ske per tbo asiher pushime se pushimin e par qi tbosh, ke per tvdeke. ke lin per tpunu, kshu mtha. ene vallai ja kom nigju llafin, se ha at koce ullini un, se me verte qi vdes, pa tallje. kush osht msu me pun, mpun ka per ti kalu jeta. kush osht msu me pushime, ashu ka per tshku, ja shif shushujen tina, a puno dot shushuja, gjalle mbote. se per kte osht lin ajo, per tpushu, i jave mkaliforni e i jave mtajlonde.
    ti shigjete paske qon mshqipni ene ske ardh tme takosh? ske faj tina, se kum thon ene anej ka ajo tema qi du me e pi i kafe me ty, ka per tqone hera e pare qi pi i kafe me i moderatore.

noten shigje, noten shushuje, mpuq mpuq ka nazja

....................
    Where does a thought go when it's forgotten?

9. #-1
    i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar më parë nga Plot Lexo Postimin

noten shigje, noten shushuje, mpuq mpuq ka nazja :-D

po s'te vje turp mi qe mua me doli menderja ne pune.... Kam faj une qe te dergoj dhurata prej Tajlande e ti me qit namin e dembeles. S'ka me dhurata, aty rri qaj gjithe diten.

Gjithsesi... vazhdoj te te dashuroj.... fort.

Ne qytetin tim te lindjës, dhe tani vizitova ne turne 3 shtetët shqiptare qe jan te ndara padrejtesisht.

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •