Close
Faqja 18 prej 23 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 225
    Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Nuk e di pse, por Frasheri si aparence me kujton Bedulin. Dallimi mes tyre eshte qendrimi ndaj Fese, qe i coi ne drejtime te ndryshme.

Nje foto e Bedulit, http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=70135

dhe frasheri...http://sq.wikipedia.org/wiki/Kristo_Frash%C3%ABri
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Seminarist : 02-11-2010 mė 11:02

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Nuk e di pse, por Frasheri si aparence me kujton Bedulin.
    Po! ngjajne pak, mos kane ndonje lidhje gjaku mes tyre. (LOL)
    Duaje te afermin tend si veten

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Nuk ngjasin pak, por goxha. Te pakten, sic e kam njohur une Bedulin e nderuar (ne moshe te thyer) dhe sic e njoh frasherin nepermjet TV, ngjasin shume.

Ne mos lidhje gjaku farefisnor te afert, diku takohen ata.

Familjet ortodokse te te dyve kane qene ne Stamboll.

Me shume vella per nga faca Frasheri ka Bedulin se sa bie fjala Myftaraj, Zeqo, Berisha etj etj.

Une po them, qendrimi ndaj fese i dallon vetem.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Po, po nga qendrimi ndaj besimit gjithcka eshte e qarte, por une e justifikoj Frasherin, se ndoshta ka mbetur pa te ardhura ne pleqeri te tij.

Kete te Stambollit nuk e dinja. Mos kane qene komshinj familjet gje dhe per kete nuk duhet te akuzosh asnjerin nga ata, Seminarist.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 02-11-2010 mė 11:20
    Duaje te afermin tend si veten

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Ha, jo jo...nuk akuzoj aspak. Une thjesht po ndihmoj te gjeje njeri tjetrin.

Ajo qe me trishton ndopak eshte nese frasheri ka perdorur te njejten metode 'shkencore' sikur ne artikujt kunder Janullatos edhe ne librat e tij historike..

Ernst Kaltenbrunner Maska e Bizantin
    Anėtarėsuar
    26-01-2008
    Vendndodhja
    Swabia
    Postime
    670
    kanė qenė biles dhe shokė, beduli me frashėrin. frashėri i ka shkruar edhe prologun bedulit nė librin e tij "skoreja e pogonit". seminarist, e citon kėtė libėr edhe klejer nė librin mbi fillimet e nacionalizmit shqiptar. ta them se ty tė pėlqejnė librat dhe e di se e ke tė klejerit.

kurse beduli e kishte ndihmuar frashėrin nė librin mbi historinė e tiranės, pėr komunitetin ortodoks, etj..
    Slagt ham! Kristenmands sųnn har dåret. Dovregubbens veneste mų.

Gott mit Uns

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Po, madje edhe e njoh. Perkthimi ne shqip eshte me gabime sintaksore e morfologjike. E kam pare te botuar edhe ne greqisht ne Athine.

Me ka bere pershtypje qe Baleta e ka lavderuar si liber, pa dale ne botim. Nuk e di se si do mendonte sot.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Seminarist : 03-11-2010 mė 10:35

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    28-07-2010
    Postime
    61

Kryepeshkopi i Shqiptarėve

ore seriozisht e keni juve qe e mbroni me kaq zjarr kete Anastasin ???
    si ka mundesi qe ky Kryepeshkop nuk ja ka permendur njeher emrin Fan Nolit, edhe te tjereve me radhe.
    ore kaq i mire e i paster e i kulluar eshte ky Anastasi, dhe gjithe ne te tjeter qe flasim jemi te keqinj??

Shqiptar mos rri po duku, e praaaaaaaa gjithe shqiptaret orteodoks jane te keqinj dhe vetem ortodokset greke qenkan te mire ???

shume pyetje qe kane nje pergjigje. po sma fshite komentin do ua jap une pergjigjen?? te pakten e shte e sigurte qe skam share dhe ofenduar asnje njeri, keshtu qe skeni fakte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2010
    Postime
    1,126
    Citim Postuar mė parė nga nojre Lexo Postimin
    ore seriozisht e keni juve qe e mbroni me kaq zjarr kete Anastasin ???
    si ka mundesi qe ky Kryepeshkop nuk ja ka permendur njeher emrin Fan Nolit, edhe te tjereve me radhe.
    ore kaq i mire e i paster e i kulluar eshte ky Anastasi, dhe gjithe ne te tjeter qe flasim jemi te keqinj??

Shqiptar mos rri po duku, e praaaaaaaa gjithe shqiptaret orteodoks jane te keqinj dhe vetem ortodokset greke qenkan te mire ???

shume pyetje qe kane nje pergjigje. po sma fshite komentin do ua jap une pergjigjen?? te pakten e shte e sigurte qe skam share dhe ofenduar asnje njeri, keshtu qe skeni fakte.
    Nuk eshte faji i ortodokseve se gazetat dhe televizionet shqiptare nuk japin sherbesat qe jane kryer per Fan Nolin, perkujtimoren e tij ne Amerike ku ishte vete kryepeshkopi. Eshte problemi yt qe flet pa u informuar.
    Ky eshte nje zakon i vjeter te flasesh pa u informuar.
    Por ben mire kur flitet per besim te lesh nacionalizmat e kota pa i vertetuar dhe mos fol ne emer te ortodokseve kur as e ke idene se cfare meson krishterimi orthodoks.

Ernst Kaltenbrunner Maska e Bizantin
    Anėtarėsuar
    26-01-2008
    Vendndodhja
    Swabia
    Postime
    670
    Citim Postuar mė parė nga Seminarist Lexo Postimin
    Po, madje edhe e njoh. Perkthimi ne shqip eshte me gabime sintaksore e morfologjike. E kam pare te botuar edhe ne greqisht ne Athine.

Me ka bere pershtypje qe Baleta e ka lavderuar si liber, pa dale ne botim. Nuk e di se si do mendonte sot.
    nė fakt libri nė shqip ėshtė origjinali i cili me iniciativėn e tė birit u pėrkthye nė greqisht.

mė bėn pėrshtypje edhe mua qė baleta tė ketė thėnė fjalė tė mira pėr grekė...
    Slagt ham! Kristenmands sųnn har dåret. Dovregubbens veneste mų.

Gott mit Uns

Faqja 18 prej 23 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •