Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 64
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    ue ue ue qeka bo nomi ktu mer, pse sthuni ju?

iher mirmroma tgjithve, nazja ju pershnet ka shpia ime mkat trete, se mduket s'ju kom thon, kom i shpi trikatce, e kina ble mkte ligjislaturen e katert mas dimokracise, ene vallai kom hyp cik nolt, ene jom tu shkru rehat se kaiher kalamojte ste lene me vdek ste lene. a ju kom tregu per kalamojte gia? hala? si mer kshu, iher qeter pra. nashtina kina per tfol per dasmen madheshtore qi boni donna76 me xim_abedinin dora vete.

ene kshu, xim abedini i coi robte e vet ke shpia e donnes, me ja lyp doren ke plaku. ene i tha: o bac, a je ka ma jep donnen per gru? plaku i donnes u kollit nja dy here ene i tha: er cun, kshu si klluf qeke goxha i majt, po cer pune bo kshu?

ene ximi i tha, me cik krenari: bac, un kom kry shkollen e magistratures, ene nji vit e bahem kadi, me nda qashtjet simas qitapit.

ue ue ue, ja boni plaku donnes. a ke qon najher jashte shtetit mer bir? po baco, jom kon ene besa bash n'Arabi! Kom pa mushka tmdhaja me dy gunga mshpine, kom pa ranishte pa hesap, kom pa......

mire mer bir mire, ja priti plaku, se e murri vesht qi qeka kaplloqe fare. ene i tha: er cun, pa prit iher tflas icik me kte gocen time kshu mceftas. ximi u nrit mkome ene filloj tu pa fotografite e shpise tvarme n'mur. ene plaku i donnes tu e pyt donnen: mi bija e lales, po cer tka bo kshu ky gamori qi na ka ardh ktu mshpi, se sjom tu morr vesht. donna e pa iher me cudi baben, ene i tha: po osht dashnia mer babe, cere thu ti kshu. vallai lale, o marr xim abedinin o kom per tu hudh ka shkomi kavajs.

ene plaku i shkret, skish cer tbote, ene i thirri ximit: er cun, cer ti boj goces sime un po vallai ty skisha per tbo dhonderr, merre vesht. ene plakut i duli i lot i vogel mfaqe, tu menu : ""ah mi bija e babes, si ma fike deren, tkom pas baba goce per ambasador e jo per i........ nejse mo"".
    ene kshu, u venos ene dita e dasmes, me tridhit korrik.
    qeri ke dita e dasmes, ximi dilte perdite me donnen, xhiro mprishtine, kaiher donna ikte m'itali, se kaiher duhet me u lajmeru per letra e gjojna, ene vite me e pa ximin m'prishtine. mirpo i dite, kur erdh me i bo i vizite sorpreza ximit, e gjeti ximin me sum perpjete msixhade. cer bo kshu mer xim? thirri me tmadhe donna, se kujtoj qi ximi ish smune ene mos e kish zon barku. ximi i tha: rri urt tash se jam serioz,kam vendos me u ba besimtar.
    ktu donna, smuni me duru ene e pyti se kush e kish rras mkte rruge kshu. ximi tu u knoq qi donna filloj me u intiresu, i tha gjith mburrje qi fisnik studenti ish nxansi ma i mire i magistratures, ene vallai kishte ene nji force tmadhe bince, tmushte menjen per gjithcka: a do me dit se cumcakizi tbo dom per thojte e komve, fisniku meiher qiste qitapin ene ta knojte i konge, ene vallai ste shkote mo menja me honger i cumcakiz tpafajshem. a do me dit qi gjella me spinoq osht e domshme per sistemin nervor? meiher fisniku ta bote lidhjen ene e qiste spinoqin me i cik alkol spinoqi. me i fjal, ximi kish njel gojhapt tu e nigju.

mirpo donna, qi ish ene goca nga mo tmirat e Italise, se besote qi burri i vet e kish honger tallumin, ene i vite gjynof se ximi ish alamet palloshi kshu, i bukur me tmor mqafe, qi ja kalote ene Bedri Pites, burrit t'asaj grus qi lu at filmin me Lara Krroftin. qyqa qyqa, se mos e mor msysh.

ene ktu, donna filloi tu menu i plon tmire qi me e shkeput ximin ka kthetrat e ktij studentit, ene shkoj me qis i fall ke i jevge............

hika nashtina se jom per gjum, ene vallai osht onderr e gjat kjo qi kum pa, se kshu e kom una, kur se kom mazllumin mshpi, fle qeri mdreke.

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Plot : 13-10-2010 mė 17:30

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    fantastike!!! sa kam qesh , je e modhe per zotin
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-07-2010
    Postime
    146
    E nderuara Plot,
    ne nje vend te thashe : s`ka dyshim,ke talent.
    Me duhet te korigjohem ne kete pike.Jo qe ke talent,po je nje profesioniste-qe s`mund te jeshe vecse me arsimim te larte,qe e njeh koxha mire shpirtin e shqiptarit te diteve tona.
    Te folmen qe ti e ve ne tekstet tua plot humor, nuk e kisha ndegjue as lexue me pare.Njehere me vrau syte, por kur lexova me durim disa rreshta,kjo e folme me beri per vete dhe humori yt i holle me beri te qesh qe s`e mbaje mend t`a kem bere me pare pas leximit te ndonje teksti shqip!
    Kam bindjen qe ia ke doren dhe duhet te besh nje liber po me kete teme qe e trajton ketu ne tekstet tua.Jo qe merrem me punet e letersise,po jam i bindur qe humori yt i holle do te jete i pranuar mire ne te dy anet e kufirit.Dhe libri eventual do te jete nje berthame e mire per nje komedi filmike shqiptaro - shqiptare me shume vazhdime,ku do te kemi miklimet(nganjehere edhe me spec djeges) dhe ferkimet-pikerisht sic i ve ti ketu ne tekstet tua, ne mes shqiptareve te dy aneve te kufirit.Nje komedi e tille s`ka si te mos jete e suksesshme.

Me gjithe respektin qe kam edhe per disa forumiste tjere,po te bie fjala per forumist te vitit,voten time e ke padyshim ti,se e meriton.
    Te deshiroj inspirim te pashterrshem.

i/e regjistruar Maska e Ēaushi
    Anėtarėsuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Nė Atdhe!
    Postime
    3,283

Arrow Te lumte plot-e!

Citim Postuar mė parė nga Luli X Lexo Postimin
    E nderuara Plot,
    ne nje vend thashe : s`ka dyshim,ke talent.
    Me duhet te korigjohem ne kete pike.Jo qe ke talent,po je nje profesioniste-qe s`mund te jeshe vecse me arsimim te larte,qe e njeh koxha mire shpirtin e shqiptarit te diteve tona.
    Te folmen qe ti e ve ne tekstet tua plot humor, nuk e kisha ndegjue as lexue me pare.Njehere me vrau syte, por kur lexova me durim disa rreshta,kjo e folme me beri per vete dhe humori yt i holle me beri te qesh qe s`e mbaje mend t`a kem bere me pare pas leximit te ndonje teksti shqip!
    Kam bindjen qe ia ke doren dhe duhet te besh nje liber po me kete teme qe e trajton ketu ne tekstet tua.Jo qe merrem me punet e letersise,po jam i bindur qe humori yt i holle do te jete i pranuar mire ne te dy anet e kufirit.Dhe libri eventual do te jete nje berthame e mire per nje komedi filmike shqiptaro - shqiptare me shume vazhdime,ku do te miklimet(nganjehere edhe me spec djeges) dhe ferkimet-pikerisht sic i ve ti ketu ne tekstet tua, ne mes shqiptareve te dy aneve te kufirit.Nje komedi e tille s`ka si te mos jete e suksesshme.

Me gjithe respektin qe kam edhe per disa forumiste tjere,po te bie fjala per forumist te vitit,voten time e ke padyshim ti,se e meriton.
    Te deshiroj inspirim te pashterrshem.
    E vertet krejt cfare ka shkruar Luli ...
    Une per vete do te doje te dij ne fakt a je edhe me profesion aktore?
    Po qe jo, gabim trashnik se vertet je e tille....

TE LUMTE PLOT-e!
    Dhuro shumė...e prit pak!

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781

Cool

Citim Postuar mė parė nga Ēaushi Lexo Postimin
    E vertet krejt cfare ka shkruar Luli ...
    Une per vete do A doje te dij ne fakt a je edhe me profesion aktore?
    Po qe jo, gabim trashnik se vertet je e tille....

TE LUMTE PLOT-e!
    Si eshte e mundur Caushi ploten te komplimentosh e Lafazanene ne nje teme e kritikove per dialektin?!!!!
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e Ēaushi
    Anėtarėsuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Nė Atdhe!
    Postime
    3,283

Arrow Sueda ...!!!!

Citim Postuar mė parė nga Sueda Lexo Postimin
    Si eshte e mundur Caushi ploten te komplimentosh e Lafazanene ne nje teme e kritikove per dialektin?!!!!
    !!!!!

Une skam asnje me te voglin replike me Ty Sueda ...Ti e di pse!

Te respektoj si Vajze Shqiptare dhe si forumiste, dhe kam konsideraten time per Ty!

T'i marresh dhe t'i analizosh mire shkrimet e Plot-es me te Llafazan-es kane dallim te madh....

Mbetesh e respektuar nga une Sueda!
    Dhuro shumė...e prit pak!

Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Me vjen keq plote nese kthehet ne chit chate tema................................!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhenet.M.S. : 14-10-2010 mė 06:30
    Agim Metbala"

Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Citim Postuar mė parė nga Ēaushi Lexo Postimin
    !!!!!

Une skam asnje me te voglin replike me Ty Sueda ...Ti e di pse!

Te respektoj si Vajze Shqiptare dhe si forumiste, dhe kam konsideraten time per Ty!

T'i marresh dhe t'i analizosh mire shkrimet e Plot-es me te Llafazan-es kane dallim te madh....

Mbetesh e respektuar nga une Sueda!
    Skan edhe aq shume, dallimi ne mes tyre eshte vetem se plote i levdron meshkujt e lafazane i kritikonte!
    Edhe une kam respekt ndaj juve por vetem qe me befasove!
    me respekt Sueda.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhenet.M.S. : 14-10-2010 mė 06:14
    Agim Metbala"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar mė parė nga Sueda Lexo Postimin
    Skan edhe aq shume dallimi ne mes tyre eshte vetem se plote i levdron meshkujt e lafazane i kritikonte!

Plot nuk i levdon meshkujt, i sjell pak verdalle dhe i tall mbare e prape. Lafazania i donte meshkujt. Kjo sepse Plot shkruan si mashkull, Lafazania si femer...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga uj me gaz : 14-10-2010 mė 06:18
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    plloqja dhe llafazania jane si dita me naten

une s'para e kam pas duruar gjuhen e katunareve , por si e shkrun plloqja gjithe lezet te vete ne zemer

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •