Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 41
    pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anëtarësuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617

Pse ndjejmë vetëm me zemër? A mund të dashuronim ndryshe?!

Pershendetje te dashur miq e mikesha,

Pse themi qe eshte zemra ajo qe dashuron?!
    Pse nuk mund te dashurojme me diçka tjeter ?...
    E kam fjalen per nje dashuri te vertete dhe jo thjesht nje aventure rradhe siç mund te jete per disa.
    Si mendoni ju ku i ka fillesat gjithe kjo gje?
    Jam shume e interesuar te di pse njerezimi zgjodhi zemren si organin e vetem te dashurise?!
    Mos ndoshta pasi zemra eshte organi kryesor qe na mban gjalle ?!

Ju falenderoj paraprakisht
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 26-09-2010 më 17:58
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    E ee qetash na e ke ba 8 me hiiiiiq. Ec e pergjigju tash kesaj qe the ti.

Mendoj qe nuk dashuron vetem zemra. Zemra eshte diku e 3ta qe fillon te ndjej dashuri. I pari qe ndjen nje lloj dashurie ( simpatije ) eshte syri... dhe pastaj vin te tjerat me radh.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    dashuria kalon nga stomaku, nga na doli zemra tani ?

Anëtarësuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    pink girl ti thua stomaku po ka shume qe si une thone zemra....pastaj me se shumti poetet kete organ perdorin

Anëtarësuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Postime
    617
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    E ee qetash na e ke ba 8 me hiiiiiq. Ec e pergjigju tash kesaj qe the ti.

Mendoj qe nuk dashuron vetem zemra. Zemra eshte diku e 3ta qe fillon te ndjej dashuri. I pari qe ndjen nje lloj dashurie ( simpatije ) eshte syri... dhe pastaj vin te tjerat me radh.
    nga ty prisja dicka me shume meqe edhe vete ke shkruar DASHURO ME ZEMER....he he he

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga stella_senza_cielo Lexo Postimin
    nga ty prisja dicka me shume meqe edhe vete ke shkruar DASHURO ME ZEMER....he he he

Degjo keto te tjerat te dergojn drejt e tek zemra dhe nese zemra thot po atehere ti do fusesh dashurin brenda saj edhe sikur te thot mendja te largohesh nga ai/ajo person zemra therr pra Dashuro me Zemer por atehere kur edhe Zemra tjeter Dashuron po me Zemer.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    pink girl ti thua stomaku po ka shume qe si une thone zemra....pastaj me se shumti poetet kete organ perdorin
    ti pyete ku ndihet me shume? e stomaku eshte. Aty fluturojne fluturat, fap fap. Te jep nje siklet te lezetshem. lol

Anëtarësuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Postime
    617
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Degjo keto te tjerat te dergojn drejt e tek zemra dhe nese zemra thot po atehere ti do fusesh dashurin brenda saj edhe sikur te thot mendja te largohesh nga ai/ajo person zemra therr pra Dashuro me Zemer por atehere kur edhe Zemra tjeter Dashuron po me Zemer.
    me pelqen shume komenti yt...goxha domethenes...jam totalisht dakort...
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    ti pyete ku ndihet me shume? e stomaku eshte. Aty fluturojne fluturat, fap fap. Te jep nje siklet te lezetshem. lol
    hhahaha...edhe ky kendveshtrimi yt eshte goxha interesant. ! ! !

pse themi se zemra dashuron???
    pse nuk mund te dashurojme me dicka tjeter???? si mendoni ju ku i ka fillesat gjithe kjo? jam shume e interesuar te di pse njerzimi zgjodhi zemren si organin e dashurise??? mos ndoshta sepse zemra eshte organi kryesor qe na mban gjalle dhe kane dashur ta krahasojne dashurine si te vetmen ndjenje apo sensacion apo quajeni si te doni, e cila na mban gjalle????

ju falenderoj paraprakisht.
    Po bejme nje krahasim.
    Papritur sheh nje makine te bukur americane dhe bie ne dashuri. Shkon ne shtepi e i thua babushkes: Babushka une e dua ate Dodge qe pashe sot ne rruge(kudo qe e ke pare). Babushka te thote:- Karamele babushkes do te blej une ty nje Toyota Matrix qe ta kesh super fare, economike, nice shape, fast, japoneze pra garanti.
    -Po jo mor babushka une dua Dodge ajo me pelqen.
    -Po ajo prishet shpejt moj karamele babushkes per 2-3 vjet hidhe poshte pastaj. hmmmhmmmmhmmmm babushka..... please...Mire karamele babushkes po ta blej. PS (Jam i bindur qe ti ndoshta mund ta blesh vete Dodgin pa pyetur por flas ne pergjithesi per mentalitetin tone familjar dhe supozohet ti je akoma ne shkolle e nuk ke te ardhura).
    Ti nuk e ke idene nga motori i makines pra nga ZEMRA ne kete moshe nese ti merr nje Zemer(motori i makines) qe do te ndahesh per 2-3 vjet me mire bli ndonje makine te perdorur ose nderro Zemra(gjej ndonje dashnor) cdo dy tre vjet dhe mos e quaj dashuri por lidhje zoondienjash.
    Pra dashuria eshte ndienje qe buron nga truri ata qe humbasin kontrollin jane victima ata qe dashurojne me sy, apo organe te tjera shqisash apo tjeter pa "firmosur ne Komitet" jane kalimtare qe kurre nuk ndalen ne stacionin dashuri edhe pse mund te kene kaluar qindra here afer tij.
    Meqe beme nje bisede me shoket ketu u mundova te percjell cfare thame.Bile u mundova te mos permend rastin kur dashurohesh me ndonje kafshe shtepiake cili eshte organi pergjegjes.
    Vetem nese beson tek Zoti tek (gjej ndonje dashnor) prinderit mund te besh nje zgjidhje pozitive ne dashuri, ndryshe je e humbur.
    Te kesh fat!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kryqi i Paqes : 26-09-2010 më 16:58
    Paqe!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378

Pse themi qe eshte zemra ajo qe dashuron?!
    Pse nuk mund te dashurojme me diçka tjeter ?...
    E kam fjalen per nje dashuri te vertete dhe jo thjesht nje aventure rradhe siç mund te jete per disa.
    Si mendoni ju ku i ka fillesat gjithe kjo gje?
    Jam shume e interesuar te di pse njerezimi zgjodhi zemren si organin e vetem te dashurise?!
    Mos ndoshta pasi zemra eshte organi kryesor qe na mban gjalle ?!

Ju falenderoj paraprakisht
    ti po ben disi te njejtin "gabim" - dhe ne kete rast mund te perdoret vec fjala "gabim" - qe behet sot e kesaj dite me se shumti ne kete bote: po mundohesh te gjesh arsyen e dashurise. kjo eshte e pamundur. sepse dashuria eshte e vetmja qe mund te egzistoje edhe kur jeta eshte shuar. sepse jeta mund te linde vec prej dashurise...

lidhja midis zemres dhe dashurise eshte bere mbase sepse zemra eshte organi kryesor jetesor. por une do e zevendesoja fjalen "zemer" me fjalen "shpirt". dashuria eshte shpirt...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •