Close
Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 91
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

A mundoheni tė ndryshoni partnerin/en tuaj ?

Shpesh here degjojm kete shprehje: "smund te ndryshosh nje mashkull"...por a eshte e mundur te ndryshosh personin qe do...para se te thoni nese e do personin do ta duash dhe me veset e keqija qe ka, mendohuni perseri pasi dhe personi qe te do, si pshm prinderit mund te duan te dryshosh dicka si pshm te shendoshesh njecik etje

Pra pyetje per vajzat: Nese partneri juaj pi duhan,...ose e kap duke pare nje femer rruges...Si do reagoni? Do ta gjykonit, kercenonit qe lidhja juaj do marri fund etje nese e ben perseri, nese vazhdon te pij duhan etje?"....nuk eshte shume "dramatike" kjo, merreni serjozisht ...ose dicka tjeter qe ju acaron nga ai pshm nese pi alkol etje

Per meshkujt, nese vajza pinte duhan apo shendoshej ose humbte kile shume, do mundoheni ta ndryshoni?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 23-04-2006 mė 20:46
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
    Per meshkujt, nese vajza pinte duhan apo shendoshej ose humbte kile shume, do mundoheni ta ndryshoni?
    une si mashkull nuk po marr nje femer qe une ta ndryshoj apo "urdheroj" por po marr nje femer qe une e di, ajo e di po ashtu, se mund te shkojme nje jete bashke.

po te ishte femra,nese allahu dhuron, me ferexhe une ta e vija ne dru te hiqte ferexhene?

rexhina pse te erdhen ne mend keto mendime? e pasigurte? ne fakt te jem i ndershem ne keto kohe keq eshte puna.

ok me qe jemi ne forum une e them hapur, gruaja ime duhet te perqafoje bashke me mua "swing-lifestyle". kush nuk e di sec eshte swing-lifestyle duhet te shikoje www.adultfriendfinder.com te te kuptoje cdo te thote swing-lifestyle.

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542

Nuk me duket se duhet te ndryshojme dike , por ta ndihmojme ne problemet e shendetit qe ka.

Nese tema do te fliste per ndryshime te personit atehere mendoj qe kjo nuk eshte e mundur, por vetem mund te punohet per ti zvogluar sado pak ato.

Pra ose e mer ashtu sic eshte ose fare!

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Nuk mendoj se femra mund te ndryshoje te dashurin/dashuren ne lidhjet qe ata kane..nese lidhja e tyre eshte normale..dhe psh. duhani nuk perben nje shkak serioz per shendetin e partneres/partnerit...nuk do doja kurre ti thoja partnerit tim...o mua o duhanin etj...Nese ai te do me gjithe shpirt...dhe i degjon keshillat e tua..dmth me pak fjale...nese ai te respekton cdo mendim qe ti jep...eshte shume me e kollajte se te besh kercenime ne cift.....

Cobra1 Maska e Cobra1
    Anėtarėsuar
    18-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    288
    Qe te ndryshosh nje Mur, dote haj pak Koh ta rrezosh ate dhe pastaj ta ndertosh .ketu mund te ndryshoje dicka vertet .

Degjo ketu oer ti se akoma nuk te paska dalur gjumi ,nje Neri nga veset e tija si dhe nga cfardo ane tjeter nuk mun ta ndryshosh dot .

Per kete problem po studjojn edhe kafshet por nuk kan aritur akoma ne konkluzion hahahahahahahahahahah aaaaaaaa

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Tani njeriu nganjehere bie ne dashuri dhe me veset e partnerit ndaj...por puna eshte qe ka ca gjera qe s'durohen.

Nese pi duhan mund te beja ndonje kampanje sensibilizimi keshtu larg-e-larg

Nese do kthente koken per ndonje femer qe kalon,une mund ta ktheja koken per ndonje mashkull te bukur nga ana tjeter Ose-ose"ajo qe po shikon ti tani s'qenka e bukur,shih ate tjetren ke pubi,ajo eshte me mire":P Do ndihej ne siklet Jua siguroj qe se ben me :P Pastaj common,ti je me te dhe ai te ktheje koken te shohe nje tjeter?How low can a man go?Pffff...mund te hante dhe ndonje brryl stomakut nese s'do isha ne nje humor filozofik.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 24-04-2006 mė 04:51
    Kam vetem nje limit: qiellin!

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Kur do dike- e do per ai/ajo qe eshte- por ama nuk eshte e thene qe do te pranojme cdo gjest te atij/saj.
    E vetmja gje qe kam kuptuar qe 'punon' eshte komunikimi - duke i thene atij qe kjo me shqeteson- me merzit, kshq te lutem mundohu te mos e beshe. Ashtu sic une bej disa gjeste qe ai nuk i pelqen- edhe ai me pyet mua- dmth komprimizim .

Persa i perket 'duhanit' si mikrob qe eshte- i kam pas folur per shendetin sesi pirja e cigares qe ben ai- eshte sikur e pi une (etj etj) e plus demtimet qe ben. Po ashtu e merzisja duke ja thene 24/7- kshq u detyrua- por ama desh shum ndihme edhe perkrahje . Por duhet te tregohesh e duruar- pasi kur ajo/ai eshte gati per ta lene- athere eshte koha e duhur- edhe jo kur don ti.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bunny : 24-04-2006 mė 04:59
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    asigjs nga ato qe thu si prsh : ose e kap duke pare nje femer rruges, po ne si i bahet kur te kaloi i femer ne do myllim syt. Dhe sa per shendoshje te femres ose e kunderta dobsim e ka vet ne dore se ca te baj me trupin e sai dhe per duhan nqs nuk do veten ........
    E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Shpesh here degjojm kete shprehje: "smund te ndryshosh nje mashkull"...por a eshte e mundur te ndryshosh personin qe do...para se te thoni nese e do personin do ta duash dhe me veset e keqija qe ka, mendohuni perseri pasi dhe personi qe te do, si pshm prinderit mund te duan te dryshosh dicka si pshm te shendoshesh njecik etje
    Po qe se esht tip methqimi e burr grash mund ta ndryshosh nese eshte burre taman te fut nja dy tre lapra si me te qeshme me te ngjeshme e ti mbyll gojen pastaj

Per mu duhanin e hashishin le ta pije por drogra tjera ja kij tem ne hu..
    Po te shendoshet e dashura e lej direkt...ndersa po me ndodhi me grun prap i jap dru deri sa te behet si njal..

gjysmat ishin shaka
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FLORIRI : 24-04-2006 mė 10:30
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-04-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    222
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
    Per mua, humbja e kileve s'do ishte problem (perjashto ''ekstremin'' qe do ishte e demshme per shendetin), ndersa shendoshja po. Sigurisht qe do mundohesha ta ndryshoja, jo vetem ne anen fizike por ne cdo drejtim qe llogjika ma thote se e kam mire. Persa i perket fizikut, nuk duhet kerkuar vetem me fjale por i duhet dhene ndihme duke i ofruar mundesite, sepse nuk mbetet ne te keqen e saj edhe nese kembengul.

E perkryera nuk egziston (ashtu sic nuk egziston as i perkryeri), cdo njeri ka mangesi. E rendesishme eshte qe te huazohen pergjithmone gjerat me me vlere tek personi qe do, per hir te ndienjes tende, per hir te jetes se qete e te lumtur.

Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si ta ndryshosh vetveten
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-12-2008, 13:25
  2. Program per labirint (miu gjen djathin)
    Nga programuesi nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-05-2003, 12:22
  3. Ndikimi i huaj ne shoqerine shqiptare
    Nga Letersia 76 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 28-01-2003, 00:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •