Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Tung!

Është një gjë që e bën punen e psikologut dhe psikologjisë në përgjithësi të komlikuar.

Lexoi mjaft libre të psikologjis dhe , edhe vet psikolog kan kritikuar psikologjinë.

Normalê, cfarë është ky tem?
    Cfarë do të thot Normal?!
    Cfarë është Normale?!

Pra , njerzit shkojn tepsikologu për të u kthy në "Jeten normale"

Kjo , jeta normale , është problemi.

E theksoi këtë , sepse psikologu ka mundësi të manipuloi me njerzit, kjo ka ndodhur shumë më shumë përpar , por kjo ndodh edhe sot.

Nuk kam vizituar ndonjëher psikologun, por kam pas rast të flas me psikolog.
    Nuk dua të them se nuk duhet të këshillohemi me ta , por po kthehem prap tek ajo , jeta normale.
    Përkufizimi i jetës normale është shumë i komplikuar , prandaj, jo gjithmon psikologu ka të drejtë.

Një "psikolog" i mirë mund të jet edhe shoku, shoqja apo ndonjë i afërt që mund të ia hapësh zemren.

Kili

SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Ma mir me shku tenaj hoxh qe shkrun hajmali ndikon shum ne kryhttp://www.forumishqiptar.com//images/smilies/engel2.gif

i/e regjistruar Maska e Black_Water
    Anëtarësuar
    01-07-2007
    Vendndodhja
    G-Land
    Postime
    12
    Citim Postuar më parë nga fegi Lexo Postimin
    Ma mir me shku tenaj hoxh qe shkrun hajmali ndikon shum ne kryhttp://www.forumishqiptar.com//images/smilies/engel2.gif
    Ndoshta edhe vete ne (mbare populli shqiptare) i bejme disavantzh profesioneve si Psikologjia, dhe jo vetem Psikologjia po dhe shume profesione te tjera te cilat jane mese te nevojshme per cdo qenie te quajtur njerzore.
    Dihet se njerezit qe jetojne ne boten e jashtme (Kur them boten e jashtme mendoj jashte suazave Shqipetare), keso lloj komentesh ce ne duhet te vizitojm hoxhallaret dhe besoj ne bestytni nga me te ndryshmet vetem se na kthejn mbrapa edhe pse une personalisht mendoj se vetem jemi mbrapa per momentin dhe se na duhen shume shume vite qe te vetedisohet populli ne mase dhe njerzit te vizitojn Psikologun per keshillime te metutjeshme madje edhe kur te mos kene problem, ndoshta edhe fakti se cdonjeri prej neve mendon se te Psikologu shkohet vetem kur Problemet Psikike jane prezente dhe jo per keshillime tjera plotesuese te cilat behen edhe nga njerezit me te perparuar te botes ekonomike, botes se teatrit, financave, publike e te tjera.

Falemnderit per mirekuptim dhe shpresoj ce se shpejti do te vedisohemi si popull dhe te mos merremi me thash e theme se pse dikush e vizitoi Psikologun ka probleme mendore, ne vend se te shikojm rrugen tone dhe te ecim para. Shpresoj te ngrisim koke lart se vertet jemi kah sharrojme ne vend se te ngritemi..

Respekte,
    Best Regards,
    BlackWater
    Gjilan, Republic of Kosovo

Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Shum kush kaqen te psikologu ne shtetet e jashtme kurgjo ska ndiku aspak kom taku njerz shum te njejten mendim ekan thon,ktu shkojshin vetum per letra mi fitu dhe per tjeter jo ose me dal ne pension ma heret.

Citim Postuar më parë nga fegi Lexo Postimin
    Shum kush kaqen te psikologu ne shtetet e jashtme kurgjo ska ndiku aspak kom taku njerz shum te njejten mendim ekan thon,ktu shkojshin vetum per letra mi fitu dhe per tjeter jo ose me dal ne pension ma heret.
    Shume pak njerez paske takuar edhe ata qe i paske takuar paskan qene Cift i yti me vjen keq.

Jo rastesisht sot jane mbi 40 drejtime te psiklogjise,dhe se ne ditet e sotme po aplikohen shume.Si e shpjegon kete
    vetum per letra mi fitu dhe per tjeter jo ose me dal ne pension ma heret
    Qe Hoxha nuk ka mundur t`i kryej pune ??

Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Ndoshta ti qenke psikolog, e spo vjen kerkush te ti mu sheru e po mundohesh me bind njerz.ndash me dit holl hoxha ma shum ka ndiku bile nji shok i jemi ka shkru dhe me qat uj te hoxhes qe ka sterpik met i mur letrat kjo esht e vertet sekom me bo replika

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anëtarësuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,966
    fegi, tema eshte mese e qarte. Nese nga eksperienca dhe njohuria juaj ka diçka qe lidhet me psikologjine dhe psikologun je mese i mirepritur ta ndash me ne.
    Nuk me pelqen qe ne kete nenforum te flitet per prifterinj apo per hoxhallar.

Permbajuni temes.
    »« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    mua me ka ndihmuar shum psikologu ne nje rast te veshtire ne jeten time dhe them se ne shum raste eshte me mir te kemi kontakte me psikologun se sa te mendojm qe mund ti zgjidhim vete gjerat
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-06-2010
    Postime
    3
    mendoj se te shkosh ne psikolog nuk ka asgje te keqe sepse ti nuk po demton asnjeri thjesht po perpiqesh te ndjehesh me mir ....e theksoj edhe njeher pa demtuar asnjeri .....personalisht do te doja te shkoja te psikologu pasi kam kaluar disa situata te veshtira kohet e fundit ....por nuk njof asnje psikolog ...nese esht e mundur te me ndihmoni do te isha mirenjohese.....jam nga shkodra faleminderit

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. A mundet ndokush me ma gjet........
    Nga arianit_real në forumin Lojra në kompjuter
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 06-09-2006, 11:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •