Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 38
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

mos qesh...

Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    ahahahhaha,me ke bere te qeshe.......

Sot nė mengjes mė erdhi njė mesazh nga gimche, ku nder te tjera ishte njė leter per moderatoret dhe keto dy foto duke dashur te me tregoje se si eshte perjashtuar dhe arsyeja, per ndryshe nuk je i detyruar te me besosh mua mjafton adresa e kontaktit te gimche-s, gimchee_pr@hotmail.com
    mua nuk me dergoi gimce email te me tregonte fatkeqesine qe e kishte gjete..ty ta dergoi dmth e...e kush i ha keto kopalla-llokumet e tua..ja di mire adresen e tij sepse e ka publike..bile ja di edhe emrin qe e ka te ngjashem me nje deputet te parlamentit te kosoves..nese do kontaktoja ate do te te kontaktoja ty tamam..sepse mendoj se jeni i njejti..plus disa pseudonime te tjera qe mund te keni...nuk eshte me rendesi nese te besoj une apo jo..me vjen inate ne albon qe le anetare me 2 e me shume pseudonime..e mbi te gjitha ju le juve te beni reklame te protestave te juaja..ky eshte vendi i ndriqimit ne anen fetare e jo te thirrjeve per protesta apo shkulje dhembesh...

habitem kur nje anetare eshte regjistruar sot dhe deri ne darke ka bere me shume se 50 postime..une kur jam rregjistruar per shume kohe nuk kam shkruar fare derisa u ambjentova me forumin..dhe akoma nuk di ta perdori shume mire ate ..tani na dalin do zgjebaruke me nga 100 postime ne dite ku 99% e tyre jane lavderime te shkrimeve te tyre apo sharje e te tjereve...

albo te lutem seleksionoi anetaret qe kane me shume se 1 pseudonim..nuk kemi nevoje qe vete shkruajme dhe vete lavderojme veten....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 26-09-2010 mė 11:28
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Malsor nuk habitem me ty se ke shkruar shume pak ne krahasim me dikend tjeter qe ka bere per nje dite 50 postime , e din pse?? sepse ti shkruan me nje emer 10 postime ,pastaj me tjetrin 50 , pastaj edhe me tjetrin 50 dhe ne fund me emrin e fundit 5o keshtu qe ua kalon te gjithe tjereve me postime.

ALBO -ja nuk mund te seleksionoj sepse vete ka mbi 7 emra

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

nuk ke gjetur

Citim Postuar mė parė nga sheki51 Lexo Postimin
    Malsor nuk habitem me ty se ke shkruar shume pak ne krahasim me dikend tjeter qe ka bere per nje dite 50 postime , e din pse?? sepse ti shkruan me nje emer 10 postime ,pastaj me tjetrin 50 , pastaj edhe me tjetrin 50 dhe ne fund me emrin e fundit 5o keshtu qe ua kalon te gjithe tjereve me postime.

ALBO -ja nuk mund te seleksionoj sepse vete ka mbi 7 emra
    nuk ke gjetur xhami te falesh i dashur...dukesh qe falesh rrugeve...nuk kam nevoje te kem me shume se 1 pseudonim..sepse nuk vuaj nga ndonje mani si puna e shume maniakeve ketu..nese kam i lutem albos te me perjashtoje nga forumi...

alboja nuk ka pse te kete me shume se 1 ...ai eshte supermoderatori apo administratori kryesore i forumit..me sakte edhe mund te themi se eshte pronar i ketij forumi..dhe nuk ka frike per shurrana si puna jote...

Je gabim o llokum, hinju pak refresh postimeve edhe kqyri shumicen e postimeve une i kom tek temat e albinit edhe politikes, kurse gimche i ka tek feja edhe gjerat tjera qa po di une, po problemi osht se ti um doket e ki vet mizen mbas veshit, e tash mendon qe edhe tjert jon si ti.
    Dheplres ju kish kall bishti edhe menojke qe u kall dyjeja.
    Pe shoh qe spot shkon e ta ka lshu okullumatori
    Jo qe je npenzion po une te kalla si koftorri

jepi jepi ti qe te mban okullumatori...rrot qe sdi as te shkruash..dhe na tregon arat ketu...mire e ke kur te le albo te livadhisesh...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 26-09-2010 mė 11:52
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Po osht edhe ajo tjetra qe keta nepermjet IP munden me dit se sa antare prej nje PC-je identifikohet ne forum
    Po ashtu sbon me ja nis, se dalin njejte bani me masterin, mafia me SDI-GJA ky i dyti u perjashtu per anti-islamizem aaaaaaa qafiri qe u kan
    Hahaha cili je ti tash ? Blututhi a cili ? lol shih truthati si e qet veten ( ku njeh ti SDI-GJA ) kur para disa ditesh je regjistruar ? , ke te njejtin sens te humorit me disa qe jan prejashtuar por te njejtit vazhdojn te regjistrohen me nick name te ndryshem.

I lutem moderatorit te forumit Islam te fshije te gjitha postimet te cilat postohen prej jomuslimaneve duke pasur

parasysh se ky nenforum eshte vetemse per Muslimanet.

Gjithashtu ju lutem Muslimaneve qe ne kete teme te mos hyne ne debate me provokatoret, por te kene durimin

( saber) dhe vetemse te postojne fakte per cenzurimin dhe diskriminimin qe u eshte bere.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 26-09-2010 mė 12:17

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    Tema juaj u transferua nė njė forum tjetėr
    --------------------------------------------------------------------------------

Tungjatjeta Lulzim7,

Tema mė poshtė qė ju keni hapur u transferua nė njė forum tjetėr nga stafi i forumit pasi nuk ishte hapur nė vendin e duhur ose ishte nė kundėrshtim me rregullat e forumit.

----------
    Tema: Kush beri krime ne shekullin e fundit te trojet shqiptare muslimane!!!!
    Destinacioni: Koshi i forumit
    ----------

Faleminderit pėr mirėkuptimin,
    Darius

P.S Ky ėshtė njė mesazh i automatizuar i forumit.

Eshte e vertet dhe perkeqardhje qe vetem muslimanet censurohen.

Un shoh besimtar jo-musliman te cilet e ushqejn kete rubrik me intoleranc dhe nuk censurohen, perkundrazi vetem sa inkurajohen duke i mbrojtur pikėpamjet e nikoēirave perēarės.

Ketu mungon nje moderator i besimit islam, qe te vehet barazimi i bashkesis multifetare.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Para dy dite mora nje verejtje nga matrix-kinse kisha perdor fjalor te pahijshem,nuk kam nerva tash te gjej temen ku kisha shkruar dicka kundra asaj femres Miriam,ju edini se ajo nuk esht femer,keshtuqe Matrixit i kish ardhur keq se un kisha ofenduar ate,dhe me kishte dhen nje verejtje,me then drejten me erdhi pak keq kur mendova se mund te me perjashtojn

he mor burra ne vet kemi fajin qe futemi ketu,dikush mer lek ne xhep,e ne futemi ketu me qellime qe te lexojm dicka e te kontaktojm me shqiptar mbar botes,mirepo ky forum ka mar nje kahje tjeter,dhe thjesht cdo kush edhe ne shkrimet e sportit kur replikon tjetrin ka ne kok se cilit besim i takon

o njerez-un jam musliman, dhe le te thoje kushdoje cka te doje,un sja pshuri me nder me then as mendimin as shkrimin,ke kush ke....un i respektoj te gjith ata qe din te sillen si njerez,let me gjej mua dikush nje shkrim timin ku un kam ofendu i pari.....

Explorer mos i jep koses shum se un e ti jemi ne radh te par ne listen e Matrixaave dhe AGathave,edin ti atij amerikanit shqipfoles qe ter diten rin ne forumin islamik
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    he se harova,dje me erdhi nje mesazh privat nga toni,i cili per dallim nga matrixi nuk me dha verejtje,por me tha se nuk ben te ftoi njerzit qe te bojkotojn forumin dhe te mos shkruajn,se un thash qe master2006 dhe bani duhet injoruar dhe mos bisedoni me murtedat

tjeter gje skam,njeher para 1 viti me duket kam qen i perjashtuar per nje muaj,po futja npatik krejt kesaj procedure se edhe mos me pas asnje musliman ne kete forum,nuk na behet vone sepse nuk na ndalet rroga sikur mos shkruajm ne F.sh.

ose te mos futemi fare,e ti lem vet te shohem si do knaqen,po tani do kapen ndermjet veti Kartoliket me Ateistat
    Jetė e rėndė.......!!!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Jo te gjithe muslimat. Disa ekstremista. Edhe mire ua bejne. Biles te falenderoni qe nuk ju perjashtojne.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •