mua nuk me dergoi gimce email te me tregonte fatkeqesine qe e kishte gjete..ty ta dergoi dmth e...e kush i ha keto kopalla-llokumet e tua..ja di mire adresen e tij sepse e ka publike..bile ja di edhe emrin qe e ka te ngjashem me nje deputet te parlamentit te kosoves..nese do kontaktoja ate do te te kontaktoja ty tamam..sepse mendoj se jeni i njejti..plus disa pseudonime te tjera qe mund te keni...nuk eshte me rendesi nese te besoj une apo jo..me vjen inate ne albon qe le anetare me 2 e me shume pseudonime..e mbi te gjitha ju le juve te beni reklame te protestave te juaja..ky eshte vendi i ndriqimit ne anen fetare e jo te thirrjeve per protesta apo shkulje dhembesh...
habitem kur nje anetare eshte regjistruar sot dhe deri ne darke ka bere me shume se 50 postime..une kur jam rregjistruar per shume kohe nuk kam shkruar fare derisa u ambjentova me forumin..dhe akoma nuk di ta perdori shume mire ate ..tani na dalin do zgjebaruke me nga 100 postime ne dite ku 99% e tyre jane lavderime te shkrimeve te tyre apo sharje e te tjereve...
albo te lutem seleksionoi anetaret qe kane me shume se 1 pseudonim..nuk kemi nevoje qe vete shkruajme dhe vete lavderojme veten....
Krijoni Kontakt