sapo morra nje vrejtje nga toni77 toni
arsyje se ne temen pytje pergjigje ju pergjigja nje pytje dhe pytja ishteSapo morėt njė paralajmėrim tek Forumi Shqiptar
--------------------------------------------------------------------------------
I/e dashur ximi_abedini,
Sapo morėt njė paralajmėrim tek Forumi Shqiptar.
Arsyeja:
-------
Mungesė serioziteti nė diskutime
Shko te komuniteti musliman dhe shkruaj sa te duash per fenė islame aty, ketu nuk eshte vendi dhe nuk te lejohet. DISAHER TE ESHTE THENE KJO. Rrespektojeni rregulloren e forumit.
-------
Paralajmėrimet shėrbejnė si njė mėnyrė qė ju tė kuptoni e respektoni rregullat e pjesmarrjes nė forum.
Gjithė tė mirat,
Forumi Shqiptar
dhe une u pergjigjaJu duken asnjėanės stafi i forumit?
une kete nuk e morra per shkak te ketij komenti mirpo ky toni ka urrejtje ndaj meje per arsyje se jam besimtar i fes islame e kjo gje i pengon ketij njeriu kete e ka shpreh edhe ne komente me heretjo tash dihet se administratoret e forumit jan kunder fes islame dhe muslimaneve kete po e deshmojn vet administratoret duke sjell tema plot urrejtje dhe me to bejn perqarje poashtu nese fyhet nje musliman kjo eshte gje normale mirpo nese muslimanet fyejn nje te fes tjeter perjashtohen nga forumi dhe ketu shihet se ska toleranc
dua te di a jam i lir te shprehi mendimin tim ne ket forum ?
deri me tani askend ne forum se kam ofendu me fjal banale por nese e kam be une ju kerkoj falje ,te nderuar administrator te kesaj faqe ju mund te me perjashtoni por ne asnjemenyr nuk do mundeni te me dirigjoni se qfar te shkruaj ne forum
une jam besimtar musliman dhe tjeter smund te behem dhe nese e vereni se une jam i rrezikshum per forumin tuaj ather me perjashtoni
Krijoni Kontakt