Si I ben vezet qe ste ngjisin Ty Linda?
Si I ben vezet qe ste ngjisin Ty Linda?
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Mi Linda, tiganat, e tua a jane me te mire se ato te fqinjit?
Apo ky i ka fringo te re, se KAT, ka sa te duash zgjidhje.
Ka burra, qe gatuajne, kete nuk e dija une.![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Nuk duhet nxehur soba shumė. Edhe tiganin mė tė mirė nė botė tė blesh, po e ēove nxehtėsinė nė fund, do tė ngjitė.Te nderuar forumiste,
A mundet kush te me ndihmoje, cfare shenjash ose perberjeje ka nji tigan nga ata qe nuk ngjitin?
Cfare duhet te kem parasysh, se ktu ne tiron, te thone qe sngjit, po kur e ve ne zjarr, s'del si thone tregtaret.
flm,
Ēoje sobėn nė gjysmė nxehtėsie dhe kėshtu as vezėt nuk ngjitin mė.
O Bato djali! Ē'jane keto gabime qe ben? Ti merresh edhe me folklor.
A nuk e di ti, qe "nuk permendet litari , ne shtepine e te varurit".
Where does a thought go when it's forgotten?
Ndihmat dhe kėshillat janė gjithnjė tė vlefshme, sepse mund t'i shėrbejnė edhe ndonjė tjetri qė mund tė ketė tė njėjtin hall si Xhuxhumaku. E di qė Xhuxhumaku ėshtė pėrjashtuar, po jam i sigurt se nė mos ėshtė me emėr tjetėr kėtu, e shfleton forumin si vizitor.
Korazon, tė siguroj qė kjo temė tigani vlen mė tepėr se 95% e temave politiko-filozofiko-shoqėrore tė forumit. Kėtu ka mė tepėr vėrtetėsi se nė ato qindra tema tė mėdha qė mbushin forumin ēdo ditė, e qė nuk janė asgjė mė tepėr se tufa me gėnjeshtra. Kėtu anėtarėt pėrfitojnė mė shumė, sepse pėrfitojnė diēka tė thjeshtė, por tė vėrtetė.
Pėr tė qenė nė temė, ti Korazon si e ke zgjidhur ēėshtjen e tiganit qė s'ngjit? Kėtė punėn e nxehtėsisė mua mė duket se nuk ma ka thėnė njeri, e kam gjetur vetė.
Mua mė pėlqejnė vezėt sy. Kėshtu u themi ne vezėve qė skuqen vetėm nga njėra anė dhe nuk skuqen fort.
Prape e paskan perjashtu xhuxhun ? po cne sikur e kishin lene te lire ... duam te lironi Xhuxhun lol
Tani,dy gjera kane ketu: ose xhuxhumaku I eshte bere nightmare ndonjerit me keq se hanibal lecter,ose se fusin ne forum te shkretin per shkak te xhuxhllikut. Gjynah se rregullorja se permend askund gjatesine.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Krijoni Kontakt