Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 65
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    fuzzy, une thashe s'marr shume vesh nga tiganet, dhe tenxheret. Sna the ndonje gje te re dhe ti. lol

e di si i thone ketej- u get what you pay. tenxheret e tiganet e mire ketej, kushtojne. une ashtu i kam stainless, tenxheret i mbaj per bukuri, tiganin sometimes e perdore . looooool
    jo jo, lol nese ti perdor ne jete moton " u get what u pay" e hengre, ta shesin sapunin per djathe gjithmone, duhet te dish ku te blesh dhe cfar te blesh...tashme jo vetem shqiperia eshte mbushur me garbage mallra kineze, por dhe europa dhe amerika.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga fuzzy_logic Lexo Postimin
    jo jo, lol nese ti perdor ne jete moton " u get what u pay" e hengre, ta shesin sapunin per djathe gjithmone, duhet te dish ku te blesh dhe cfar te blesh...tashme jo vetem shqiperia eshte mbushur me garbage mallra kineze, por dhe europa dhe amerika.
    Jo e ke gabim. Ketej, dihet pak a shume ku e gjen mallin e mire. Nuk eshte si ne Shqiperi. Ketu e ble, nese tenxherja ngjit, dhe te dhane sapun per djathe , shkon e kthen prape, dhe merr paret mbrapsht. Nuk te shet njeri gje ketu per djathe. Nuk u leverdis dyqaneve te medha me emer, te te mashtrojne. lol

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Jo e ke gabim. Ketej, dihet pak a shume ku e gjen mallin e mire. Nuk eshte si ne Shqiperi. Ketu e ble, nese tenxherja ngjit, dhe te dhane sapun per djathe , shkon e kthen prape, dhe merr paret mbrapsht. Nuk te shet njeri gje ketu per djathe. Nuk u leverdis dyqaneve te medha me emer, te te mashtrojne. lol
    po ca te them une pinko, ti s'di te blesh as tiganet lol, me thua mua tigane stainless steel. kta tigane ngjitin lol pra sapunin per djath ta kane shitur. ty te duken te bukur se shkelqejne kur i blen hihihihihihihihi
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga fuzzy_logic Lexo Postimin
    po ca te them une pinko, ti s'di te blesh as tiganet lol, me thua mua tigane stainless steel. kta tigane ngjitin lol pra sapunin per djath ta kane shitur. ty te duken te bukur se shkelqejne kur i blen hihihihihihihihi
    c'a ngjisin 1here, vezen mo ? LoL

Asgje tjeter nuk ngjisin, pervec vezes, mua sometimes, se jam e padurushme, se lej te nxehet mire tigani .

dhe sa per info, vazhdojne te shnderrisin, u be gati 2 vjet qe i kam ble. Jo se si kam perdorur, mos na keqkupto, po se i laj mire.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Nuk te shet njeri gje ketu per djathe.
    po djathin per ca e shesin aty?
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga uj me gaz Lexo Postimin
    po djathin per ca e shesin aty?
    per gjalpe.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga KAT Lexo Postimin
    flm fuzzy,

te kuptova shume mire,

teflon dhe i zi,....

shume flm,

na hongri koken nruja,...lol
    Te paska ardh nruja mer

Simbas leximeve te ktyne antarve qe i lexova,dhe per ēmimet qe te kan dhon, te bjen ta ēosh nrun prap anej nga e kishe,qe te boj paret e tigonit

Un per vete i kam tiganat jo firmato,dhe per bukuri gatuj,dhe as vezet nuk me ngjisin(qe i boj dhe pa gjalp.ose yndyre) ,siē kan then ca antar ktu ,kam gati 2 vjet me kto tigane,dhe jan si te reja,po te dish si ti perdoresh
    Kur gatun,tigani duhet te nxefet mire,dhe pastaj i hedh vajin dhe fillon me gatimin pastaj

Leni firmatot KAT, se ato te morin ne qaf ....lol

Rendsi ka te jet i zi: P te jet dhe i rende si tigan,jo nga kto te lehtat qe i mer era lol,qe te boj punen tamom ..tigani

Si e ka then dhe landi(qe e paskan perjashtu prap) kto lloj tiganash nuk duhet te kruhen me tel,por me sfungjer, ose mund ta lesh me uje te nxehte dhe me pak ilaē enesh qe te zbutet,dhe ta kesh per kollaj kur ta lash,dhe duhen vetem me lug druni te perdoren
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Linda ka dhene pergjigjen me te sakte, duket qe di te gatuaje, jo si juve qe rrini tu skuq veze mjes drek darke

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Tiganat me fund te trash, ne pergjithesi nuk ngjisin .
    plus qe vajin duhet me e nxef, per larje shihni udhezimet e linda5 se une dy i cova per varreza
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    Linda ka dhene pergjigjen me te sakte, duket qe di te gatuaje, jo si juve qe rrini tu skuq veze mjes drek darke

Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Tiganat me fund te trash, ne pergjithesi nuk ngjisin .
    plus qe vajin duhet me e nxef, per larje shihni udhezimet e linda5 se une dy i cova per varreza : D

Flm broken_smile dhe Izadora

Per gatim vdes une,sikur me ka zon plaka me plakun ne guzhin
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •