Te nderuar forumiste,
A mundet kush te me ndihmoje, cfare shenjash ose perberjeje ka nji tigan nga ata qe nuk ngjitin?
Cfare duhet te kem parasysh, se ktu ne tiron, te thone qe sngjit, po kur e ve ne zjarr, s'del si thone tregtaret.
flm,
....
Te nderuar forumiste,
A mundet kush te me ndihmoje, cfare shenjash ose perberjeje ka nji tigan nga ata qe nuk ngjitin?
Cfare duhet te kem parasysh, se ktu ne tiron, te thone qe sngjit, po kur e ve ne zjarr, s'del si thone tregtaret.
flm,
....
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
con rivestimento antiaderente in teflon.
dmth me fjal te tjera shikoje te jete i zi si ky ne figure, ata te aluminit dhe inoksit ngjisin lol,
duhet te kete kete veshjen ne teflon
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga saura : 25-09-2010 mė 20:07
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Vollrath 67612 tigan shum i mire,rezistent nuk ngjitet ushqimi.
http://www.google.com/products/catal...d=0CDUQ8gIwAg#
Edhe dyqani Macy ka keto modelet shume te forta rezistente tiganesh.Macy's Anolon Advanced
http://www.macys.com/catalog/product...=%7Bkeyword%7D
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 25-09-2010 mė 23:30
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Ky model eshte nga ato qe ngjit.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
duhet te jet i shtrenjte o kat.. kjo eshte kryesorja..
mirpo ne tirane.. ta shesin sapunin e rrogozhines per djath parmixhan..
pra ne shqiperi nuk ka siguri se ate qe e blen sa frangu pulen e ke dhe kualitet..
kur jesh ne tirane nje dizaj.. tu prit sa te pispillosej korasoni ne shpi te vet.. . marr nje kafe te nje kafene e qelbur.. aty prane..
sa ben i thash..
1000 leka tha..
ik o pi.rdhu.. kjo as 5 leka sben.. i thash matrapazit kafexhi qe dhe rrugen e trotuarin u a kish bllokuar te gjorve banore..
nejse.. dalim me Korasonin e pijme nje kafe te nje kafene e kendshme.. diku nga perball urezes qe tundej dikur perball ekspozites..
lokali i bukur.. sherbimi i mrekullueshem e ajri e pamja marshalla.. e kur vjen kamarieri .. 700 leka tha ben kafja..
u habita..
kjo eshte shqiperia..
lol
Teflon, ose me mire me qeramike, po kjo eshte shume e shtrenjte. dhe kujdes se kur fillojne qe zbardhen cik dmth kur i del ngjyra e erret, me mire hidhe poshte, se permbajne elemente kancerogjen.
sa lodhesh kot o Kat, thuj n'ruse, eshte dora e saj qe i ben me ngjit dhe jo tigani.
Psh c'a ngjit ne tigane, pervec vezes? Mua kjo me ngjit, sikur dhe tigan mijera $$$, prape me ngjit. Lol
apo ty te ngjit cdo gje qe skuq. Edhe mundohu, mos skuq shume. Se ste bejne mire.
une smarr vesh nga permbajtja e hekurave, po shkoj, marr ato qe thone jane me te shtrenjte. dhe stainless, qe te shkelqeje. lol
Krijoni Kontakt