Pershendetje
Kam nje problem me excel spreadsheet, kam humbur passwordin qe protect nje nga spreadsheets dhe me e keqja eshte se sme le as ta printoj , a di ndonjeri ndonje menyre se si mund te recover apo crack paswordin ??
do me ndihmonte shume![]()
Pershendetje
Kam nje problem me excel spreadsheet, kam humbur passwordin qe protect nje nga spreadsheets dhe me e keqja eshte se sme le as ta printoj , a di ndonjeri ndonje menyre se si mund te recover apo crack paswordin ??
do me ndihmonte shume![]()
U cant judge a book by its cover but you can tell its price
Shiqo kėtė linkun Petri IT knowledge base ndoshta do tė gjesh ndihmė, ku aty shpjegohet step by step se si tė veprosh![]()
Shqiptari qė derdhė gjak shqiptari nuk meriton tė quhet shqiptarė
Pa e provuar nuk mund t'a dish se a do tė ndihmonte apo jomirė qė je e kujdeshme rreth shkarkimit (downloads) tė programeve tė ndryshme, por mos ke merak rreth kėtij, kjo frima ėshė e mirė-njohur kėshtu qė lirisht mund t'a marrėsh programin dhe pėrcjelli udhėzimet e dhėna aty.
Shqiptari qė derdhė gjak shqiptari nuk meriton tė quhet shqiptarė
Pershendetje ketu te fotoja eshte tabale qe me nxjerr kur dua te instaloj office 2010.
Une kam activator por ai eshte per ta perdor pasi e instalon office 2010...pra me kete tabele mua sme lejon ta instaloj pa fut serialin...ca mund te bej...
Flm
Krijoni Kontakt