po okejj gjema nje me nje torrentt
urgjentt .
me duhet MOF. 2007
kam per te punuar diq, ne te
Nuk e di a te ka ra rasti me ndegju per nje faqe quhet Google.
Nese nuk e di ja po ta postoj shkruhet keshtu www.google.com
Hyn aty dhe sheno ''Office 2007 torrent'' dhe hynju ren njeri dot kryej pun.
Ti ka nje jav qe ke kete problem po tishe mundu vet deri tash e kishe harru problemin dhe ishe duke punu per qka te nevoitet.
Un me prog. te torrent punoj dhe i shes ato per lek kurse ti nuk je ne gjendje me kry pun per vete, te paguash nje prog. eshte e njejt si ti djegesh ato te holla.
Nuk i kuptoj disa anetar si hapin tema per kesi kerkesash...
Ja provo kete dhe nese nuk te kryn pun ke tjeter problem...
http://isohunt.com/torrent_details/1...07?tab=summary
art1,
Ndoshta rruga me e mire eshte formatimi i kompjuterit, dhe instalimi i office-it nga fillimi.
Ndoshta ke nevoje per me i bere update windows-it.
Une po te ofroj edhe nje zgjidhje jo normale!
Ma dergo adresen tende dhe une do e blej dhe postoj office 2007-en per ty.
"Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"
Pershendetje kam te instaluar microsoft office 2007 kam downloduar vision mirpo spo me len me instalu ku osht problemi si mund ta instaloj dhe a mund te ma gjeni setapin e visios gjith te mirat...
Ne jemi rezultat i asaj qe mendojm , but i think the life is energyyy E=m*c^2..........
un e kam hap nje tem ktu dhe atyy e ki offce 2007
vision kerkoje ne www.torrentz.com do ta gjesh me shumice, une atje e kam shkarkuar...
Aldi Shuli
Pershendetje desha me dit a ka ndonje ndonje leksion per excel 2007 por jo thjesht leksion si me hap nje faqe apo dicka tjeter doja leksione me shenbuj konkret per disa gjera kryesore ne excle jo per ti gjet fundit tij por per te mos ngel injorant.
FLm
Libri Informatike 11 e shkolles se mesme ka per Excel 2007 sa ju duhet juve.
Krijoni Kontakt