Advanced Office Password Recovery.
Advanced Office Password Recovery.
Prektora
Ca versioni te office perdor ti,2000,2003,2007.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Nese nuk e ke problem, ma dergo mua dokumentin.
Do te perpiqem te ta kthej pa fjalekalim.
Pershendetje te gjitheve.
Ne rast se keni kohe te lire me me ndihmue pak rreth se si te konvertoj nje dokument nga word-i ne power point.
E kam provuar me opsion send to - Microsoft power point por te gjitha rreshtat me dalin si slide me vete.
Faleminderit.
Ne powerpoint klik ne insert/objekt/fut nga file edhe fut dokumentin.Pastaj i ben save.Dokumentin qe k duhet ta ndash ne copa,ku cdo cope te jete nje slide.Hap dokumentin i ben highlight kopjo dhe e ruan nje cope si doc1.Pastaj copen e dyte e kopjon dhe e ruan si doc 2 etj
Kur i fut ne powerpoint si objekte e fillon me doc 1,doc 2,doc3 e keshtu me rradhe.Ne powerpoint slide i pare do kete doc e pare e dyta te dytin etj.Po e fute dokumentin te pandare ashtu sic eshte dokumenti do paraqitet ne nje slide te vetme.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 03-04-2008 mė 16:50
Mesa di une, sepse kam pasur te njejtin problem dhe vete, ekzistojne shortkeys.
Keshtu per te vendosur nje "footnote" shtyp: ALT+CTRL+F
Ndersa per te vendosur nje "endnote" shtyp: ALT+CTRL+D
Faleminderit Eldushke
Kjo qenka menyre me e lehte. Por nuk e zgjidh preoblemin tim. Ne fakt citimet nuk behen keshtu. Kjo vlen per nje opcion tjeter, kur duash te sqarosh me gjeresisht pse ke perdorur nje term, apo per te dhene informacione shtese, psh, per vendin, kohen etj.
Se shpejti do te ndjek nje 'workshop' per citimet, do t'jua sjell ketu, per te gjithe ata qe do te kene nevoje.
Pershendejte
- The rest is silence.
Po te perdoresh versionin per "endnote" , eshte ajo qe ti kerkon, me duket. Te njejten metode perdor une per temat e shkolles, prandaj dhe mendova se do te te hynte ne pune.
pershendetje te gjitheve,
kam nje excel file i cili ka dy fleta (sheet1 dhe sheet2)
-Disa llogaritje qe behen ne sheet1 dua qe te behet "update" ne sheet2
shebull: ta zeme qe ne qelin b1 eshte shuma e kolones A1:100 une dua qe ne sheet2 ne kolonen a1 mirret vlera b1 e faqes1(sheet1) e keshtu me radh....
Pergjigja ne kete eshte e Vlersuar nga Unė!
Krijoni Kontakt